13

¹111

преди 4 години

ТОВА Е ЧОВЕК С ОСНОВО ОБРАЗОВАНИЕ!!!НАИВНО Е ДА МУ СЕ ВЯРВА !!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Приели неприели туристе, вируса няма да ви подмине, калкото по рано толкава по-дабре

11

Анонимен

преди 4 години

Какво си чешем езиците кой какво и що?! Който честно и почтено си е плащал данъците, има помощ. Факт, че за хората, взимащи доста над прага, обезщетението би било мизерно на фона на платените им данъци, но това е. Разни дребни тарикати с къщи за гости, които през живота си не са плащали повече от 10-20% от реалните си данъци не ме интересуват, ама грам. Същото важи и за хотелски персонал, осигуряван цял живот на половин работен ден и минимална. Сами са си го избрали, сега ще плачат, ама много.

10

да,да ама не

преди 4 години

Не беше ли същото и по морето!? Пълно с коли главно със софийски, но не само софийски номера! И после мерките не действат! За едни мерките действат, за други не!

9

Запознат

преди 4 години

Златьо на който майка му и баща му са от ромски произход имаше хора в хотела , явно негови приятели или незнам какви, но целия град го разбра.Централния парк ,който е завзел беше пълен с хора от неговия хотел .Иначе официално не работят. То така е най сладко.Всичко да е тайно , хем спестяваш и от данъци , абе 100% печалба !

8

аноним

преди 4 години

Този град кмет има ли? Полиция нали имат! Що не туриха и те КПП-та за Великден с декларации за приходящи - що щат във Велинград по време на ИП! Ама г..з. глава затрива! Велинград не е кърски град! Пътищата за влизане/излизане се контролират лесно! Да пропуснат толкоз глоби за лъжливи декларации! Можеше да компенсират малко от тоя милион дето им се губи! Номерата на колите с гости!?

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Извънредно положение...грънци. Нали знаеш кой се радва най-много като има нещо извънредно!!! Управляващите, защото могат да крадат на воля, без никой да им държи сметка!!! Така, че живей си живота сега!

6

Анонимен

преди 4 години

Да уточня. Въпросът е защо стотинкаджиите от Велинград са надовлякли всякакви. Не им трябват тези пари - за свещи ще ги дават!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Велинград е в област Пазарджик, а там случаи те са 24 и много преди вчера беше регистриран първия случай на коронавирус в областта.Велинград е компактно, затворено място, в което няма причина да се влиза и излиза при такава обстановка. Но не, да не изпуснат стотинките и си довлякоха болести. А Пазарджик си е Пазарджик - там болни има отдавна, но това не значи, че са разпределени във всяко от населените места на областта.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Аз бях там на Великден.Дано поне в твоите очи това те прави специален, защото в очите на другите си е обичайна байганьовщина. Извънредното положение и мерките трябва да продължат до пълната ликвидация на такъв тип мислене.Примерно във Велинград къщите за гости ще си останат с великденските доходи до Коледа. Много от тях ще фалират, което е добре. Така няма да има къде тарикатите да се изявяват...

3

Анонимен

преди 4 години

Жителите на града изразиха остро недоволство срещу това, след като вчера беше регистриран и първият случай на коронавирус в областта, който се оказа привнесен отвън.________Велинград е в област Пазарджик, а там случаи те са 24 и много преди вчера беше регистриран първия случай на коронавирус в областа

2

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно. Аз бях там на Великден. Ама бях приготвил едни пари за глобата , а минах с по малко ...

1

Анонимен

преди 4 години

Още някой да оспорва наличието на долни сиваци-маргинали?За едните стотинки - още един град с болни.И ще се оправдават, че за да не умрат от глад са го направили. Ами тези, които ги изнудиха да отворят заради тях - те що за хора са???Нагло племе!