74

Баи

преди 4 години

Излезе истината за - короната на края , както мнозина предполагахаАмериканско отроче е - само че като - спина се чувства наи добре вьв своята родина Как беше поговорката които копае гроб другиму - сам пада в него

73

Шибаните чайници

преди 4 години

Са направили вируса в лабораторията в УханРедно е светът да се разправи с комунистически Китай, както със се се серето преди 30 години!

72

Николай

преди 4 години

Интересно Китай защо не искат международно разлседване за произхода на вируса? Там в съда ще могат да представят доказателствата си за американската следа. Може би нямат никакви доказателства а само раздуват прпагандни балони?

71

Хихи

преди 4 години

Тука един разбирач познавал по погледа, че госпожата била "психар". Аз пък, без да съм такъв голям разбирач, познавам по текста на другарчето, че той самия е абсолютен психар.

70

(-_-)

преди 4 години

Тази по погледа на психарка съм сигурен, че е тя! :)

69

Анонимен

преди 4 години

Китайската комунистическа партия е най голямата мафиотска организация.

68

ядосан

преди 4 години

според мен китай и неговата ком партия са един огромен вирус който трябва да бъде ограничен максимално, иначе ще унищижи нашия свят

67

Анонинен

преди 4 години

Толкова *** пропаганда може да минава сред русофилите, но за да убедят нормалните китайците ще трябва да се помъчат повече.

66

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета. Вижте сега кой ни налага медицинския терор,и иска да ни ваксинира с незнайно какви съмнителни ваксини,и правиот болните потенциални престъпници,налаг психозапо медиите си?Те пуснаха вируса,но те не са държавата САЩ в момента,вижда се кои държави и организации са завладели,само да имаш очи,и мозък.

65

Анонимен

преди 4 години

ако се потвърди че сащ са пуснали вируса това ще промени света завинаги и това ще е края на сащ като държава

64

ПорЦелан

преди 4 години

Не знам за чий х. споменавате Полша. Тя не само че не пуска СССР да помага на Чехословакия, но заплашва че ще се бие срещу тях и се споразумява Германия да окупира някои части от Чехословакия.

63

Авторът на...

преди 4 години

..тази смешка твърди, че ако си носител на вирус -то непременно се разболяваш?Хе, хе ;)

62

Анонимен

преди 4 години

СССР иска коридор до Чехословакия,за да защитят съюзниците си(Франция,Чехословакия), но Полша,Румъния отказват,ако не бяха отказали,войната щеше да свърши много по бързо и с по-малко жертви,а немците нямаше да превземат заводите,инженерите в Чехословакия,които им произвежадаха оръжията и снарядите!С отказа на Полша за коридор на войските на СССР,войната става кървава,дълга и с много повече жертви за цяла Европа!Явно на някои им е правело кеф,че се избиват помежду си хората в Европа и печелят от

61

Скептик

преди 4 години

Световни армейски игри. И участва 52 годишна запаснячка велосипедистка. Ами нелогично е. Тюлени, барети, акули и някаква баба. Пък дали има нещо не се знае. Сега остава да пуснат записи на камери как стои на някоя спирка. Помним случая скрипал.

60

Гейза Мейза

преди 4 години

Хубави американско лице,безизразни рептилски очи,изкривен сурат...абе човещина!Дет са вика,отражение на душата!!

59

Barba Ganios

преди 4 години

...I ot koga CNN e iztochnik na dostoverna informacia ?!?? Kak gi nareche Tramp ?!?!!

58

Анонимен

преди 4 години

Регулярните *** простотии.

57

Анонимен

преди 4 години

До До 54Никаква Полша никога не са си разделяли немци и руснаци,немците нападат първо Полша,а след това и СССР,но много преди това събитие,немците нападат съюзниците на СССР - Франция и Чехословакия и така предизвикват СССР и де факто с това се анулира договора между Германия и СССР.СССР иска коридор до Чехословакия,за да защитят съюзниците си,но Полша,Румъния отказват.А Полша е била съюзник на Англия,но Англия не се притича на помощ,притичват се руснаците на помощ след нападението на немците

56

Анонимен

преди 4 години

До Вируса е КитайскиАма няма никакави доказателства за нищо,не може да обвиняваме някого,за който нямаме доказателства от напълно независими органи(ако такива изобщо съществуват),че някой е извършил нещо,можем да имаме единствено подозрения,основателни или неоснователни!

55

До 54

преди 4 години

А Брест Литовск? Не помним, че две години са съюзници Русия и Германия и си разделят Полша... и че Сталин не е вярвал като Хитлер го напада ...