50

Анонимен

преди 4 години

Кристиан е абсолютно невинен!Защо пропускате истината? Кристиан е подкокоросан от Путин и консорти! Това е едно образцово момче и ако имаше още в немската гимназия алея на образцовите, щеше да е на първо място!Тъй, че пишете преди да помислите!

49

Анонимен

преди 4 години

Двете му приятелчета бягат след катастрофата, Лъчо-мозъка излиза и се разграничава от сина си, мамин Кристиянчо оглежда повредите на колата...Това не са човешки същества!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Не се тревожете за това същество! Ще го оправят, както досега. Изключен от една гимназия и записан в една от най-добрите. Какво е видял този домашен любимец - погазване на всички правила и закони, безцеремонно крадене на евросредства, пълно безразличие към хората.

47

Анонимен

преди 4 години

Елемевнтарно - това е функцията и целта на всяка защита.Защо се задават глупави въпроси?Отговор: Защото това ви е нивото.

46

Kiorsufra

преди 4 години

Sa6tot sa tova im pla6tat.A drug e vaprosa dali niamat spatnicite.Dobre e da se naprviat probi sa narkotici sa6tite.

45

Анонимен

преди 4 години

всеки от тях можеше да е уб.иецДа, ама са хванали него

44

До 43

преди 4 години

И един носител на хромозома Х, е изпреварвал и засичал другите, с превишена скорост. Сега, на 22 и на име Кристиян, просто е правел същото...

43

Анонимен

преди 4 години

Давай Гешев. Ние сме с теб. За пръв път България има главния прокурор за който винаги сме мечтали.

42

Анонимен

преди 4 години

забравете зя справедливо правосъдиесъбрали са 10 лисици и един заек за да решат какво ще вечерят- това е демокрацията

41

Анонимен

преди 4 години

ее мутренските времена свършвале според каскетов

40

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, Кристиян няма как да е виновен, защото всичко случило се дължи на предходни събития, които няма как да не отчетем:1. Риба е стъпила на земята;2.Метеорит е убил динозаврите;3. Мамуна (нарочна грешка в правописа) е хванала пръчка;4. Измислен е ДВГ и автомобил;5. И от пет кладенци вода от адвокатите, все в този ред...

39

хора, къде сте?

преди 4 години

Е как така не е необходимо да им се вземе проба? Те може да друсат и прикриват забранени субстанции и да им се размине, така ли? Може да са тормозили Кристиан и да са го склонили/мотивирали и той да се друса. Всеки един от тях можеше да е убиец. Те определено са съучастници, дори само при факта, че са допуснали някой да се качи в колата в такова състояние! Да не говорим, че са избягали след това. Едни 10 000лв ли оправдават това?

38

мишо бирочето

преди 4 години

това му е работата бе. направете си законите така че да не могат да се заобикалят. примерно в сингапур щяха да го преспят на място. голямата драма сега дали ще са 3 години или 4. нито онова *** миленчо че оживее, нито децата му ще получат възмездие. да конфискуват и последната риза на мама и тате и оня пастрока и другите родители ще вземат мерки техните отрочета да не взимат дрога.

37

Анонимен

преди 4 години

Комисаре,Дори риск за кариерата Ви асо тънко споменете, че Ви е нужна подкрепата Българското Гражданско Общество от площада пред Парламента до БАН на изхода на София ще де стекат за да Ви подкрепят хора та България.Изчислено е че в тези 8 софийски километри спокойно ще се съберат > 2 000 000 наши законоспазващи съгражзаниЗдраве и късмет, Комисаре, Ви желая от сърце

36

мхм

преди 4 години

защо не е взета проба и от другите двама? защо лъжете? как няма значение? разбира се, че има значение. и те са били надрусани и са укрили дрогата, затова са й позволили онзи да кара, всички са били на едно дередже, всеки едино тях можеше да е убиец!

35

Аферата драйфус

преди 4 години

Ако му дадат едно 15 години тоя вече ще е ***.Дано да стане и да е за урок на всучки!

34

мак

преди 4 години

Значение има само това, че е бил надрусан до небесата. И нищо друго. Адвокатът ще каже и най-големи абсурди, за да оневини клиента си, но дали това е морално? В случая няма съмнения и виновника е ясен.

33

Анонимен

преди 4 години

Важно е да не се стига до такива неща, после няма значение какво ще стане. Превенция, адекватни закони, така както е по света, взимат ти книжката, глобяват те, следят с проби дали се друсаш, обществено полезен труд, курсове, тези в колата също носят отговорност, защото се возят и защото не са уведомили полицията за състоянието на водача. Когато Максим го спряха за проверка и го пуснаха пак да кара пиян, какво стана. Това нямаше как да се случи в нормална държава.

32

Анонимен

преди 4 години

В България всички депутати, бизнесмени и техните близки са невинни по дефолт.

31

Бай Ставри

преди 4 години

Криси е млад още, ще излезе от затвора запазен