42

Анонимен

преди 4 години

До Мнениеима и друго дето често казват ромите,когато им предложат работа:за толко малко пари нека простите българи да ви работят!

41

Анонимен

преди 4 години

Ром-бетонокъртач!

40

симеонов

преди 4 години

Предлагам на авторката да уточни с областния управител , пълни са инфекциозните отделения или са празни и после да пише глупости , като тази за "бетонна" дупка пробита в стената. То бива глупости , ама тази "журналистка" сериозно излага сайта.

39

Dio

преди 4 години

Някой пиян ли е писал този материал? Инфекциозните отделения пълни, два реда по-долу пък празни. Бетонна дупка в стена??? Не е ли дупка в бетонна стена? Пълно с противоречащи си едно с друго изречения.

38

Анонимен

преди 4 години

Нощен сраж да вдига караула в оръжие -диваците преминават Вала.

37

Бокич

преди 4 години

Що триете бе?Неграмотнисте и това е факт, както е факт, че Бокич е неграмотен...!

36

ПроСоТо

преди 4 години

"Ан адър брейк он тхе вал" беше демонтирана..."Уи донт нийд но еджукейшон..".."тхе пинг флуид"...."Обичам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!"..

35

Додо

преди 4 години

Поредното доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм не работи.

34

Здравната

преди 4 години

система е пробита, тази на сигурността също, сега ще отнесат и социалната и ще им цъфнат червените трибуквия герберастки, дето 10 само демонтираха всякакви социални системи.

33

Анонимен

преди 4 години

Елате в "елитния" квартал Изток, в София, да видите, че детските площадки буквално преливат от народ. И не сама те, по градинки и дворове, хората запиват на тумби.

32

Мноооо руса

преди 4 години

" Инфекциозните отделения са пълни..." и няколко изречения по-долу- "Инфекциозните отделения са празни...." :-) хахахааа

31

:))

преди 4 години

Журналистката писала статията най-вероятно е доста руса!

30

Анонимен

преди 4 години

Как се пробива бетонна дупка, бе джурналя? Не се ли пише дупка в бетон? Изобщо словоред няма никакъв. И много услужливо сте написали името на свидетеля, че и къде да го намерят после... Мечешка услуга. "В търсене на изход от тежката ситуация държавата ще работи с пастори, медиатори и ромски лидери." - Супер. Да се помолим, Исус или там някой ще дойде с лекарства, храна и 2 туби ракия, нали?

29

Анонимен

преди 4 години

"Дупка в бетонна стена пробили жителите" а не " Бетонна дупка с тена" , проверявате ли въобще какво пишете

28

Анонимен

преди 4 години

"Бетонна дупка в стена...." хахахахахахахахаха ама и вие журналистите големи бисери пишете :)))))

27

Как се пробива

преди 4 години

Как се пробива бетонна дупка? Кой плаща на неграмотни журналисти.....? И колко?Бетонна дупка в стена пробили жители на сливенския квартал "Надежда".

26

Мнение

преди 4 години

Абе какво са сръчни бе!?Един взел двама ромови уж да му работят нещо,ама те:--Батее,дай първо да ядем са,че то празен чувал стои ли изправен!Човека купил ядене,пиене!Онези два часа яли и пили на корем,надули се здравата!По едно време ги подканил да стават и да почват работа..ама те...--Абе батее пълен чувал сгъва ли са ва...?Че такава им е "работата" на тия

25

Анонимен

преди 4 години

Целия квартал Надежда е незаконен,това е извън града и зад ЖП линиите на гарата, навремето са се заселили там,защото са крадяли стойка от товарните вагони и я продаваха,цели пакети с черен пипер видях да продават през соца,сега няма товари и българска стока за крадене от гарата.

24

оня

преди 4 години

До АнонименИ има инициали АК

23

Totenkopf

преди 4 години

"защото инфекциозните отделения са пълни и броят на болните расте." "Инфекциозните отделения в града са празни, а медиците искат помощ от частните болници." Какво рече, Борянче? Нещо като столицата на Колумбия се беше изцепила, че Меделин.