82

zoran

преди 3 години

Хвала брато!Още една туфла от зидо е мафната!Нема да живете како булгари!Хвала!

81

Анонимен

преди 3 години

"Дупка в бетонна стена", а не "бетонна дупка в стена". Масово вече сте неграмотни...

80

до 206

преди 3 години

В статията пише първо,че инфекциозните отделения били пълни. В следващото изречение пише,че са празни. Оградата не е строена сега и не е против корона вируса. Тази ограда е от минимум 30-40 години. И добре,че дупката е бетонна,а не керпичена, защото представяте ли си тази дупка да започе да се рони. Рядко *** статия.

79

Анонимен

преди 3 години

Защо не им направят къщи някъде далече от нас да ама те не могат да живеят без да има кои да крадът

78

Анонимен

преди 3 години

Пазете се от майстори които ходят от врата на врата. Лъжат и крадът. Заплашват ви и и ви Изнудват. РекетПолиция и Прокоратура нищо не правятНе било престъпление защото сам им даваш.Така, че не им давайте работа ще ви рекетират.От как се случи с мен 4 пъти минават с "изгодни" оферти последно миналата седмица за 5 лв. Да ми работел.

77

До 91

преди 3 години

Много неефективно е с АК47!Ракети Град е най добре ще остане само една дупка като тази в стената ама по голяма и в земята.

76

Анонимен

преди 3 години

"Бетонна дупка в стена ..."Това си е за Нобелова награда. Винаги съм си мислил, че дупката е нещо нематериално по принцип Но от друга страна, има и черни дупки, които са нещо различно Сега пък са открити и бетонни дупки. Очакваме стоманени, полипропиленови, дупки от фибростъкло. Бързо са развива науката, каквото и да говорим ...

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82БПФ е един от най-трезвомислещите сред участниците в този форум и винаги дава много разумни предложение.Рано или късно ще дойде времето те да бъдат приложени на практика.

74

Пълни болници

преди 4 години

Боже Боряна е написала, че двете болници в града били празни, а те са препълнени, гледайте какво пишете, де и замерваха репортерката на бтв с камъни

73

дедо Ташунко

преди 4 години

Каква е тази бетонна дупка в стена? Паднах от коня. Дупка в бетонна стена, мила Борянке. Или дупка в тухлена стена. И така нататък.

72

Анонимен

преди 4 години

До БПФДобре ли сте?

71

Анонимен

преди 4 години

Уж ни управлява пожарникар , а направо изгоряхме

70

Анонимен

преди 4 години

А колко умилително се кефи тиквата че се върнали...портмонето берачите..Тук при него и благодарение на НЕГО..Било така хубаво,че.... Тия зарязаха..високо интелектуалният си труд на запад..и..А истината..там никой бе би лекувал неосигурениНо..той ни кара да плашаме ние..Корона да те хване..ега

69

А-Я

преди 4 години

Каменната ера е свършила не защото са свършили камъните !!Но...някои..още не знаят....Бб..--.кой ни натресе тоя камък на шията

68

До БПФ

преди 4 години

Задай си въпроса:защо ги развъждат? Кой нормален,образован човек ще гласува за тези,които управляват сега?Този ет,нос под строй гласува за"числото",което му е казал медиаторът.Наблюдавано в Сливен.

67

Анонимен

преди 4 години

До БПФами какво да ти кажа аз в самоков от роми в поликлиниката не мога да си направя един обикновен профилактичен преглед.едната част от махалата е в болницата,а другата на пазара...никой не работи сред тях,а аз се чудя откъде да си взема свободно време от ангажименти.винаги съм си плащал здравните осигуровки стриктно...

66

БПФ

преди 4 години

В настоящата ситуация - ЗАЩО ги пускат в болницата, щом не плащат осигуровки, данъци, дори и мерките не щат да спазват, макар нищо да не им струва? Длъжни ли сме, след като ги храним, сега и лечението да им плащаме? Щом са такива непукисти и "свободолюбиви", да мрaт по кaтуните !!! Неосигурен ако отиде в болница, с 1000 лв в ръка да отива, иначе - вън !!!

65

БПФ

преди 4 години

Решението е само едно в дългосрочен план - да се ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ без никаква милост,без компромиси и ревове за "човешки права", защото никой не може да има права над закона. Поголовно унищожаване на незаконните развъдници и свърталища, налагане на ефективни присъди за самонастанилите се, както е по закон, никакви компромиси за педофилство, престъпления срещи собствеността и личността и отказ от труд - и НИКАКВИ ПОМОЩИ на неграмотни и отказващи да работят лица.

64

БПФ

преди 4 години

Очевидно няма нито воля, нито желание да се дисциплинират т.нар. "роми" и властите носят и ще носят пряка отговорност за тази продължителна епидемична ситуация. Първо ги пуснаха тия на тумби да се прибират от западна Европа и да донесат заразата, после ги оставят да правят каквото си щат по гeтата и да се изпозаразяват взаимно - НИКАКВИ санкции няма за тях и заради многото случаи сред тях, НАС ще ни държат затворени, докато икономиката окончателно не се срине.

63

До Решението

преди 4 години

Нищо няма вече,пустеещи и рушащи се сгради,разграбват се ,скоро ще станат за събаряне,обаче теренът е много апетитен и на хубаво място....