112

Shshs

преди 4 години

Да няма да има парламентарни избори, че ни искате дистанцирани един от друг? Хахахаха.

111

anonimen

преди 4 години

Ще отпуснат мерките рано или късно и не само хора с деца и кучета ще могат, а всички ще дишат чист въздух сред зеленина. Тези мерки за парка са расистки - по отнощение на соц.статус, възраст и притежание на животно или не, но вече не ни дреме, защото животът не може да спре...... Обаче, това което стана на онзи светофар в София - няма връщане назад. Там ни дреме, защото един живот беше спрян завинаги!!! искаме действия, справедливо наказание, присъда, последствия, оставки!

110

северозапад

преди 4 години

Бах ти гениалната мисъл след експеримента" та ние 30 години сме подложени на експерименти затова от близо 10 милиона 90 те години сега сме по малко от 7 милиона

109

До с маска

преди 4 години

И като започнеш да кашляш в маската после цял ден си дишаш лигите. Гениален си, брат!

108

Бай иван

преди 4 години

Отворете парк Витоша.

107

Анонимен

преди 4 години

Къде намериха лента да снимат па тея ... С аверите колко махнахме ... Даже писах че им свършели били.

106

Анонимен

преди 4 години

в градския транспорт може , в ограниченото пространство , в парка не може , на въздух и слънце, логика ниииикаква!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Парковете ще останат затворени.

104

Unknown

преди 4 години

А тези, които нямат деца или кучета, нямат ли право са се разходят на чист въдух в парка и да се порадват на слънце!?

103

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова да каже как на Витоша си правят партита богоизбраните ***. Парковете са белите дробове на града. Дами и господа, ние нямаме право на чист въздух.

102

Анонимен

преди 4 години

Е какво пак мрънкате. Изобщо нямаше да затворят парковете и Витоша, ако хората спазваха дистанция. Какво им пречи отиваш във Витоша със семейството. Отбиваш някъде и сте само вие. Обаче не - хората масово се набиваха на едни и същи места. Отиват на планина и искат да са заобиколени с хора. По същият начин може дори ив Южния Парк до някъде поне да се разпръснат и да спазват дистанция от 2 метра, ама не - хората си знаят 2-3 централни алеи и само по тях обикалят и едни до други се набиват.

101

Нормален

преди 4 години

Каква самодисциплина,какви пет лева?Гледам тука в сайта ,,убедителната философия" на безсмъртните пубери и милениум младежта и изводът се налага естественно: За хората свикнали само да получават,без да се замислят, и да намират само кусури,нищо и никога няма да е наред! Безметежно усещане за слободия и безнаказаност на едно цяло презадоволено поколение не признаващо правила ,норми,закони ,вайкащо се и мрънкащо непрекъснато .

100

korona

преди 4 години

Майките и сега не се спират......с маски, без маски се движат навсякъде.Водят децата с колела, тротинетки, колички.Много малка част остават дисциплинирани, но те са "***" и "ограничени".Как ще искате после тези деца като пораснат да спазват правила??????КАК????

99

Анонимен

преди 4 години

Я потърсете в гугъл исторически данни за епидемии от други коронавируси, да се посмеете. Пет епидемии, всяка зима пик. Точно като при грипните вируси.Тоест - догодина пак. Пак ли ще ни изпозатворят или тогава "няма да е толкова страшен". А за обикновения грип защо не затварят държавата?

98

До 102

преди 4 години

Под ние ,разбираш населението на света ,нали??

97

Анонимен

преди 4 години

Като с животни си правят експерименти. Но ние си го заслужаваме.

96

На идиотите

преди 4 години

им доставя удоволствие да се гаврят с хората. В метрото могат да се гъчкат хора, а в парка на 5 метра дистанция не може!? Направете алеите еднопосочни, без да има срещи между хората. Хората сами ще се дистанцират и ще се пазят от разни зарази.

95

Прост и глупав

преди 4 години

Какво ще се промени май месец?А юни?А септември 2021?Ставам сутринта и край,няма корона(ако въобще я има)Безумни и неадекватни мерки.Много по-страшно е това,което се случи на един светофар в София...

94

Анонимен

преди 4 години

Майтапчийски си експериментира човека. Върху вас. Бaх тоя модерен Мeнгеле...Учудващо, експеримента му с търпението ви е доста успешен. Уфсе.

93

Анонимен

преди 4 години

nedialko, ti zasto pishesh pikovi laji ? dnes ima 285 dushi po leglata v bg bolnici s modernia birus. a ti si naspisal 400 procenta poveche, ti kogo lajesh ve?ami na besilkata?