25

Стар набор

преди 4 години

Абе те и Еврото не искат, както и чехите и унгарците. Ама ние нали сме по-напред от тези три нации, да ни е яко д-пето ! Ще видите как спестяванията и заплатите ви ще станат на половина, а цените много бързо ще станат сегашните, само че в Евро. Помнете ми думата.

24

Анонимен

преди 4 години

Европейците си търсят правата с протести,българите с гайдите да наблегнат повече на сланина,чесън,лук,боб,дрехи 2ра употреба и да не съм чул мърморене МЛЪК,ГЕРБ командва и вдига лозунга,а си казал нещо

23

ПЕНКО

преди 4 години

ВСЯКА "МАЙКА" СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА СИ ДО ПЪЛНОЛЕТИЕ !!! НО ДЕЦАТА МОГАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ РЕШЕНИЯТА И- САМО В 8-МИ И 9-ТИ КЛАС !!!!!!!!! ПО ПОВОД ПРОТЕСТИТЕ НА ПОЛЯЧЕТА -ШЛЯХТИЧЕТА В "МАЙКА" -ДЖЪРМАНИ !!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Да ги пратят поляците да работят в германските болници без маски.

21

анонимен

преди 4 години

Ми повечето от тези погранични градове в Полша са бивши германски градове подарени на поляците от Сталин.Бил съм там и повечето жители говорят немски и казват,че са немци и Източна Прусия където е главната квартира на Хитлер "вълчата яма"също.

20

Стар емигрант

преди 4 години

Винаги поляците са били различни от нас-задружни,горди и гласът им се чува. Нашенските *** им дай да се свиват уплашени, затворени в себе си егоисти и използвачи. Интересува ги само това да знаят колко взимаш и как живееш, ако разберат, че си по добре от тях те намразват и злобеят. Хитреци на дребно и самочувствие до небето, въпреки че работят най-долнопробната и тежка работа..

19

Анонимен

преди 4 години

Тези които не искат ограничения да подпишат декларациа че се отказват от болница и лечение да видим дали им стиска!

18

Анонимен

преди 4 години

В много държави има протести,предполагаме че и тук ще има,пък и избори идват

17

Анонимен

преди 4 години

Ако хиляди българи искаха сега да ходят на работа в Одрин например и всяка вечер да се връщат в България,щяхте да нададете вой до небето,ама сега пишете как поляците били задружни и исканията им били справедливи.Егати лицемерието!

16

Анонимен

преди 4 години

Ами пуснете ги, ама после да нямат право да се лекуват в болница.

15

СОЛИДАРНОСТ

преди 4 години

Спомням си, че през 1980 разпадането на Източния Блок тръгна от Полша, Гданската Корабостроителница с Лех Валенса.Сега Поляците са пак първи, свалям им шапка ! Държат се заедно, непокорни, нетърпящи диктатури.

14

Анонимен

преди 4 години

Ние тук си нямаме проблеми, че трябва да се върнуваме за полските пастири на ***.

13

глас от тъдява

преди 4 години

До сега съм се запознал с доста българи, но никой не ме е потърсил втори път, по причина че като се запознаем , първото което питат е какво работя и колко взимам, на което отговарям че съм на борсата и губят интерес.

12

ДЖАНИ

преди 4 години

МНОГО ВЯРНО........ВСЕИЗВЕСТНА Е МАКСИМАТА....,,ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИ,,......КОЙТО РАБОТИ И ЖИВЕЕ В ЧУЖБИНА ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ........РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ ХОРА,НО КОЛЦИНА СА....????

11

Анонимен

преди 4 години

Търси се Covid 19.Който го е виждал да ми се обади.

10

Анонимен

преди 4 години

11:Много точно брат.Работех в един редторант в чужбина преди години. Дойдоха 2 семейства българи на вечеря. Като разбраха че съм българин защочнаха да се държат супер надменно, да просят безплатно това и онува, поръчват яко и накрая не им харесало, не било свястно а чиниите празни. Тръгнахи си не само без бакшиш а дори 5 евро удариха сметката. Шефа вика ти ще е покриеш.Бягайте от българи, като пиявици са

9

Анонимен

преди 4 години

До 8:Много е верно това. От 16г живея на запад и тук всички знаят че не се събираш с българи. Дори се криеш, защото започват да те използват максимално и накрая ти открадват я бизнес, я те топят пред шефа и те се наместват на твоято място.Българин чуеш ли и бягаш.

8

Анонимен

преди 4 години

Тези пък ...

7

Жо

преди 4 години

ПОЛЯЦИТЕ са известни с това, че когато някой от тях открие перспективна ниша за работа зад граница, той веднага вика и други поляци там. Те са много задружни зад граница, като веднага щом попаднат там се включват в местната диаспора.Българите не сме толкова задружни зад граница. Даже напротив.Известен е вица за българина, който отворил ресторантче в чужбина, но другите българи в града не го посещавали."Защо не ходите при вашия сънародник?"- питали местните."Да, бе, ще му пълним гушата"

6

Четете внимателно

преди 4 години

Протестът е срещу полските власти, а не срещу Германия.