12

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези ваксини, отрови, вируси ! Убийци !

11

Анонимен

преди 4 години

Стойте далеч от децата ми ,*** болни!

10

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре не се ваксинирайте вие и цялото ви котило......вансеремос...

9

до 2

преди 4 години

До КГБМорбили ще "гепнат" веднага с вдигането на мерките, а имунитет след ваксинация не се изгражда на секундата, трябват седмици. И за пари не ще да е, защото колкото и да работят, няма да стигнат 85% от заработеното през януари, а то им е гарантирано с новия анекс. А от друга страна - да се ваксинира дете в разгара на пандемия, не знам колко е безопасно и редно. Та да му мислят родителите най-вече - отговорността е тяхна.

8

Анонимен

преди 4 години

"Не можем да допуснем да не ваксинираме децата срещу инфекции". Бих сложил "инфекции" в кавички също. Разбира се, но по правилно е да каже "не желаем да допуснем...защото няма да получим парите за ваксинации на брпй деца". Нека да казваме нещата така, както са , а не да се чудим има ли още за какво да се ваксинират децата, за да турим още сухо в джоба. На гърба на децата, защото какво им слагат в тялото и какви ще са страничните ефекти в бъдеще - това нашите доктори не искат да знаят.

7

Хорда

преди 4 години

Самите майки, които водят децата за ваксинация са фашисти. Туй тяхното от страх и незнание...

6

Анонимен

преди 4 години

Също както твоя патрон, разумността ти издиша. Защо даваш за пример високата смъртност в Испания и Италия, която е и най -високата в света. Пропуснал си да споменеш, че в някои държави като Сингапур например, смъртността е 0.1 %. А какво значи да намалеят "антиваксърите". Аз съм антивансър, а ти си проваксър. Заповядай сложи си един от пеодуктите на Бил Гейтс... късмет !

5

(-_-)

преди 4 години

Там е работата, че няма никаква епидемия! Болните са много малко, десетки пъти по-малко от броя според който може да се обявява такава..Няма никакви предпоставки за обявяване на извънредни положения и прочие. Карантина се прилага на болни и хора от рискувите групи. Това е тотална пародия.

4

Истукан

преди 4 години

Имунизациите и ваксините разболяват. Така се разболях с грип като ме ваксинираха против грип.

3

Анонимен

преди 4 години

До коментар 2Как така за какво, за да прибират пари и да тровят децата. Просто и елементарно!

2

КГБ

преди 4 години

А бе фашисти, защо ще ваксинирате децата? Нали и без това ги изолирахте. От къде ще гепнат Морбили? Да не говорим по въпроса, че по време на епидемия не се ваксинира. А в случая обявихте пандемия. Като онзи умник Кантарджиев с простото си изказване, че пандемия било дори ако имаме само три случая, защото вируса бил непознат. Ей кой колкото и да ви се прави на загрижен от екрана да знаете, че става дума за пари или власт. Другото е плява.

1

Анонимен

преди 4 години

Корона е внук-на-СПИН