12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Пробвай се в руските форуми, макар че като знам какво е положението в Раша в момента ще помислят че им се подиграваш и ще те изхвърлят оттам. Все пак пробвай.

11

Анонимен

преди 4 години

Преди време писах, че в Италия (нали помните колко се изплашихте там!?) вкараха болни е старчески домове и интубираха масово, плюс тестваха само такива с тежка симптоматика.Сега какво излиза - действително били старци, в САЩ 88% от интубиранитв умирали и Италианците сами си признаха, че очакват милиони да са го изкарали "на крак", респективно у дома. Тогава народът беше в шок и ужас заради внушенията от "щабчето"... Да видим сега...

10

анонимен

преди 4 години

Добре са се упражнили. За мен това епрестъпление. Да убиеш родителя си , значи изверг.

9

Анонимен

преди 4 години

Точно поради тази причина, още преди месец руските дезинфекциращи екипи РХБЗ съсредоточиха работата си в обеззаразяването на десетки старчески домове и ликвидирането на огнищата на зараза в Бергамо, Бреша, Пиемонт, провинция Ломбардия. Отличната работа на руските дезинфекциращи екипи РХБЗ доведе до рязко намаляване на новите случаи на заразени в Италия и до намаляване на броя на починалите.

8

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 4 години

Накратко казано, масовата лудост в световен мащаб продължава

7

северозапад

преди 4 години

Ами то е ясно на запад демократичните ценности препоръчват вместо децата да гледат своите родители да ги пращат в старчески домове.Затова там има много починали от вируса.

6

Шопо

преди 4 години

Лъжа !!! В старческия дом в нашия град няма нито един починал !!!

5

До 3

преди 4 години

В жестока заблуда си,братко !Обществено отговорното поведение на българина спрямо обратното е в съотношение както е съотношението на върха на кърфицата спрямо земното кълбо! Само виж какво става под статии за мерките и вируса .Компетенциите развиват доктрина колко им е важно да се отворят хотели,барове,паркове,кпп,ресторанти,спортни събития ..,колко са опасни маските и колко изгуби икономиката от неработещите автоинструктори !

4

Естествен подбор

преди 4 години

Вирусът мори старите и болните. Така е било откакто свят светува.

3

Анонимен

преди 4 години

Досега заразата не се разпространяваше в България заради обществено отговорното поведение на българите, въпреки обществено безотговорното поведение на политиците, които не спряха вноса на заразата от чужбина. За съжаление вносната зараза се натрупа в голямо количество и епидемията започна тези дни и в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Ние говорим за епидемия от един вирус. Законът не може да бъде препятствие пред последствията от безотговорното поведение, ако обществото не узрее достатъчно, за да възпитава хора. Това би било превенция на безотоворното поведение!За жалост обществено отговорното поведение в България е нетипично и дори се смята като комплекс за малоценност или нисък социален статус! Вижте ме,аз ходя без маска,пазарувам преди 10.30ч и минавам през КПП с фалшива декларация!Защото никои не може да ми заповядва.....

1

Анонимен

преди 4 години

Е ясно де, целта е прочистване на старите и болни хора които са бреме за и без това фалиралите пенсионни фондове и здравни системи. Рестарт *** икономическата система, смяна модела, озаптяване на Китай и притискане на Русия към дъното.