24

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да влезе в ИМОТИ-БГ и да разгледа какви къщи се предлагат в този район.

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова преди или след завода на Кроношпан ?

22

Анонимен

преди 4 години

100 000 eвро за къщи в села, с вид на току що бомбаридрани, в страна, която губи по 10 човека в минута...Обречена държава.

21

Анонимен

преди 4 години

Това касае единствено местни гурбетчии, които имат друг имот примерно в Търново. Иначе някой от шопско, или някой от Родопите естествено че ще си търси из неговия регион. Нема как да си от София, и да буфнеш къща на 250 километра от града. Къща се купува наблизо до центъра ти на жизнени интереси. Това си го запишете, за да не станете като мен, с къща на 300 км в която не стъпвам.

20

Анонимен

преди 4 години

Който е съчинил тези "брокерски фантазии", не е живял и не познава селата. Повечето са един вид- запуснати дворове, троскот, цуцулига-2,5м, раздърпани мрежи и на центъра има площадче с боядисани сгради с европари. Няма млади българи, няма развлечения, няма свестен магазин, железария и т.н. Краде се всичко. Споменатото Ресен, беше голямо село края на 80те, но едва ли е тоолкова желано, че да изкупуват ей тъй на парче.. Ние например имаме една къща около Варна и стои и се руши. Няма да я продадем

19

Анонимен

преди 4 години

На брокера му е това работата - да вдига цената.Но по тези места могат да се намерят чудесни къщи и за по 5-10 000.

18

Анонимен

преди 4 години

Брокера от сделки дали е успял вече да смени Заставата Юго с нещо западно, или още изплаща смартфона от 2014?

17

Do Очевидец

преди 4 години

Супер чуство за хумор, много се смях 😀

16

.

преди 4 години

Не им вярвам хич на брокерите на техническото оборудване, което кара 5 метра да изглеждат като 10-15...

15

Анонимен

преди 4 години

1 случай и айде масово било. Нещо не ми се вярва в легендите на брокера.

14

Анонимен

преди 4 години

Районът се е утепал за заселване.Има само един проблем - как седи въпросът с ромското присъствие?Ако този въпрос може да се реши - това е раят на земята.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз па си мечтая за къща до НДК. С двор 2-3 декара. Ще си садя домати, и ще прибирам наем че трамвая ми минава през двора...ехххххх..

12

Анонимен

преди 4 години

Там не само има добри къщи.Там климата е много приятен.Почвата е чудесна за обработване.Въздухът е прекрасен - без бензинови пари и най-важното - тишина и спокойствие.

11

На къф език говориш

преди 4 години

хахаха 20 хил за къща на село в бг? Верно бре купи си един SUV Audi Q7 втора ръка и *** газ по софийските магистрали все пак се живее един път.......

10

Анонимен

преди 4 години

Как си го мечтая и аз това. Къща до търново - прекрасно

9

Анонимен

преди 4 години

Има истина в тази статия,но цените за селска къща не тръгват от 20000 евро,а от около 5000.Разбира се говорим за имот нуждаещ се от ремонт,но има някои с чудесни дворове с овощни дървета,грозде,гараж,работилница или лятна кухня,обор...Само да имаш пари,време и желание.

8

Очевидец

преди 4 години

Аз там из чукарите видях опашка да се вие за къщи. Най-последен беше Спилбърг, че се разговорихме, и той вика, че по-напред на опашката били Бил Гейтс, Джеф Безос и Джак ***, но не си говорели, за да не си изгубят реда, щот арабски шейхове само дебнели да ги прередят и да им измъкнат имотите под носа...

7

гурбетчия

преди 4 години

браво много готЕна статия авторката на статията с име на фолк чалга фурия АНИСИЯ има невероятна фантазия ако стане писателка на фантастични разкази и ги напише в книга със заглавие РАЗКАЗИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ.....ще постигне световна слава,ще стане сензационна родна писателка и ще придобие слава и в галактиката даже!!!......"няма срив на цените...дори сделките рязко се увеличиха".....задавих се плача плача...от смях така комедия скоро не бях чел.... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 4 години

Ти да видиш! Значи наплив за къщи в селата около В.Търново? Тцтцтц... На тия пари до София се продава, ама не че е някаква случайност, а масово! На 10 км от София има за по 20-30 хил евро, и нема кой да ги напсува, но виж, до Търново било имало бой за къщи. Тцтцтцтц....

5

програмист

преди 4 години

купих си селкса къща на 50км от София.Вложих 40хил за ремонти последните 2 години и сега не мога да ида я видя заради извънредното.Сигурно вече е опоскана от цветни съселяни.