41

Анонимен

преди 4 години

Престанете вече с тия паркове бе!Навремето нямаше толкова паркове пък децата имаха страхотно детство а днес тези паркове пълни с роми и крещят като диваци.Заводи постройте а не паркове

40

до Испания

преди 4 години

Тук парковете са отцепени и никой не припарва в тях. Не знам как така говорите на изуст. Какво става в Испания не ни интересува. България се справя много по-добре от Испания за сега. Така че кротко с примерите.

39

absurd

преди 4 години

Ами това е целта ,бъдещи пациенти

38

Велес

преди 4 години

-Ами, алоооо....Щаба....Кметове, Районни здравни организации, определете места, на които да се разхождат само домашни любимци! Извеждаш си кучето, котето, костенурката или каквото и да е, там ***, там пикае, там си му почистваш акото! - А парковете, градинките, ги определете за хората, като се спазват всички изисквания за физическа дистанция ! В белите държави поставят и дезинфектанти! Иначе, това, което се прави в момента, са полумерки, оправдание, че нещо се случва! ПУНТАМАРА!

37

Анонимен

преди 4 години

На децата прекрасно ще им се отрази на физиката и психиката едномесечен престой в болница, като се заразят. Стига популизъм!

36

ами,

преди 4 години

не трябва да е в часови отрязък, защото така пак ще се получи струпване. Или сакво и том ще се пускат на порции и който еспял, влязъл... Парка трябва да е отворен за деца постоянно, и за спортуващи.

35

Велес до- До Велес

преди 4 години

Логично викаш...И де я логиката? Децата стоят в апартаменти и стаи, унищожаваме им имунитета, констатираме,че им липсва витамин Д, затлъстяват от малко движение, да не говорим за социалното престъпление спрямо тях, като не комуникират със връстниците и приятелите си! От какво ги предпазваме? От кучетата, които може би бъкат от вируси, ама са на пътя...

34

Анонимен

преди 4 години

Айде, ако може да ми отварят парковете и плажа, и по- бързо!!! И да си ги нямаме тия с определени часове! Когато- тогава. Ясно?

33

Анонимен

преди 4 години

БОГ да отсъди на всички според заслугите им и да пази невинните дечица.Амин.

32

Анонимен

преди 4 години

А не не, само псетата ше се разхождат и тва е

31

Анонимен

преди 4 години

До ВелесЛогиката е обратна, кучетата са оставени на произвола, каквото им стане в градинката - това, но децата са предвидливо защитени. Разбираш ли.

30

Велес

преди 4 години

В държава, в която кучетата са по-важни от децата и населението е сбъркана... Сбъркани у нас се оказа и правителството, и щаба по коронавируса...-Защо бе, децата не могат да излезат в парка, а вие не се спряхте да обикаляте с джиповете в България, и да се показвате по телевизиите... Пу....

29

123

преди 4 години

До 28Извинявай велики гражданино - хахаха. Няма смисъл дори да коментирам кой какъв е....

28

До 123

преди 4 години

Твоето псе явно е по-умно от дете, а? Кучетата изобщо нямат място в града. А кучкарите са си селяни по природа.

27

Анонимен

преди 4 години

За сетен път се убеждавам, че 90% от коментаторите на статията не могат да четат с разбиране. Говори се за времеви отрязък и за деца. Какви бири, какви седенки. Безобразие е в парка да се разхождат кучкари вместо майки с деца!!! В магазина е много по-опасно отколкото в парка!

26

Анонимен

преди 4 години

На практика от въведените от правителството мерки полза няма, но вреда има.

25

Анонимен

преди 4 години

Твоето дете се разболява винаги от ларингит, защото е зодия Телец.

24

монк

преди 4 години

Хората трябва да са наясно с фобиите си.

23

Анонимен

преди 4 години

ами ние на село нямаме проблеми, седим си в градинката на беседката , а децата тичат и играят!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Явно герб добре ви плаща да хеитите и да говорите за Испания.Тука е България ако не знаете.Колкото до струпването на хора и сега е възможно защо трябва да обиждате майките на чалгарки ,