25

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

Мразя сащ от дете . От както се помня. Винаги съм знаел че те са Сатаната на земята. А като малък бях чувал още тогава от старите хора че жълтата раса ще владее света. Явно всичко е написано като сценарий ,и се случва.Но сащ имат многоооо , много лоша карма. Това е повече от ясно след световният терор който са вършили по земята. Сравним единствено с хитлеризма.

24

Анонимен

преди 4 години

До 26 А ти като си се нацепил с халюцинациогенни гъби, кристали, амфетки и LCD и си син-позеленял като отровен, явно не знаеш, че сиренцето е безплатно само в капана за мишлета

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен САЩ направиха лабораторията в Ухан. Вярваш ли си чебурако? А замисли се малко как се прави лаб. ниво 4 в комунистическа ***? Или като се нацепиш с одеколона, всичко е възможно.

22

Анонимен

преди 4 години

Че не е ли това целта на всяка държава и партия - да прокарва собствените си интереси?

21

Анонимен

преди 4 години

Много ги е наплашил тоя Китай, много бе

20

хе хе

преди 4 години

Китайската КП имала за цел да развива и защитава китайските интереси.Много лошо!!!. А каква цел имат американските политици-демократи и републиканци? Те кои интереси защитават ?Обаче ,за сметка на това ,могат да бъдат спокойни по отношение на българските политици - не НЯМАТ за цел да развиват и защитават българските интереси

19

Хихи

преди 4 години

Да сравняваш свободния, демократичен Запад с една задръстена от жълти маймуня.ци държава е просто смешно.

18

Реалист

преди 4 години

Цитат:Партията има една-единствена цел и тя не се свързва с увеличаването на акционерската стойност за американските инвеститори в китайските компании. Единствената цел на ККП е да развива китайските интереси и да прави всичко необходимо в тази посока=Ама как така Китай си позволява да работи за собствените си интереси, а не за американските интереси, против своите? Вижте България! 30 години демократите работят против интересите на България за чужди интереси.

17

Анонимен

преди 4 години

Вие сериозно ли? Всеки месец ли ще пускате такъв "анализ"?Точно по време на тази пандемия се вижда колко точно са силни "демокрациите" и техните "служби за сигурност".Наистина сериозно - ако не вярвахте на Китай - защо не взехте никакви мерки, ами *** търчите наоколо като наакано дете и викате "Китай ми с.а в гащите"?Хайде по-сериозно - 21-ви век е. Като може да следите всички - е демокрация. Като се оплескате - все някой друг ви е виновен.

16

Анонимен

преди 4 години

Тези брътвежи са за вътрешно ползване и не засягат Китай по никакъв начин. Какви критики, когато великите икономики на САЩ и ЕС не могат дори медицински маски да произведат достатъчно и са принудени да ги внасят от Китай.

15

не може да бъде!

преди 4 години

Действително на китайците не може да се вярва много,първо -те говорят на китайски и никой не ги разбира ,второ ,пишат с иероглифи,които никой не разбира!?В САЩ все повече са уверени,че китайците са разпространили епидемията по света -намерени са епруветките с бях прах,чрез които е разнасяна заразата и в най-скоро време образец на тази епруветка ще бъде показана в ООН!Англия,Канада и Австралия вече са изразили солидарност за белия прах!

14

Анонимен

преди 4 години

Истината в политиката е доста обтекаемо нещо краварите го знаят най-добре една лъжа повторена сто пъти става истина.

13

Радо

преди 4 години

Тази корона не е китайска нито от прилеп, някой се опита да ги забави , само че май сметките криви излязоха и ускориха китайската икономика.

12

Бум

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца...

11

Ясно

преди 4 години

Ния сме найвните че изобщо обръщаме внимание на простотиите на терористите и агресорите сащ!🤧

10

Анонимен

преди 4 години

те американците ще ги осъдят не ги мислете и обезщетението в арбитражния съд ще е голямо.

9

ТТТТТ

преди 4 години

Ами не знам колко е голям Китай, но по време на испанския грип през 1920 година на цялата планета сме били 2 милиарда души! Та колко сме били тогава в Европа, като брой население и колко са били Китай и Индия по население тогава? Би трябвало Китай да е бил с доста по малко от сега, както и Индия! Та според мен Китай и Индия за последните 100години са се увеличили 10 пъти! Така ли е или бъркам?

8

Анонимен

преди 4 години

Китайскките комунсти може дори да излъгаха,че са имали подобен вирус. Това е много репресивен средновековен режим.

7

Анонимен

преди 4 години

САЩ умре, скоро ще ядат прилепи. Китай ще си поискат парите, а пари няма да има, че петрола е на минус.

6

Ама

преди 4 години

Те не само са готови, ами си го правят откакто съществуват ! Това им е начин на мислене и съществуване !