31

До 6

преди 4 години

Съгласен съм с теб! Поредната *** мярка - затвориха парковете и планините, където е далеч по-здравословно да спортуваш, а проблем да си джиткаш с колелото или пеша в прахоляка и изпаренията от колите - няма. "Далновидно" решение...

30

Анонимен

преди 4 години

Кога ще е пика дето го обещахте кажете да идем да се страхуваме пак ?

29

Анонимен

преди 4 години

Да трябва радев да излезе и да обясни как бойко е измислил вируса и никакъв вирус няма.

28

Malian

преди 4 години

"В България се очаква голямо движение на мюсюлмани заради техните религиозни празници. Джамиите ще бъдат затворени, а пристигащите от Турция ще се наблюдават стриктно." Как така ще пристигат за празника? Кой ще гарантира, че всички са здрави и не са вирусоносители. Пристигащите би трябвало да са под карантина.Защо всички православни бяха ограничени за Великден? На кого угаждаме и на каква цена????????????

27

Анонимен

преди 4 години

Е то има ли изненадани? Нали се знаеше, че след Великден се очаква т.нар. "пик"? Вървим по план, колкото по-рано дойде пика, толкова по-добре.И кога тези от брифинга ще започнат да използват маски когато се показват по телевизора? Най-малкото да служат за пример, а и все пак е обществено място с много хора, а не улица (на която всъщност глобяват ако си без маска)

26

Доктор Хаус

преди 4 години

Добре , значи от Турция ще идват автобуси , а нас ни връщаха от КПП тата и не можехме да пътуваме ! Стига неадекватни и слабоумни решения и действия !!! Границите трябва да се затворят!

25

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаше мерки, случаите щяха да са не 66, а 660.

24

Ф.С.В.

преди 4 години

Ние сме разработвали ВАКСИНА!!?? Браво Браво Брей!! Сигурно БАН използват фурми за ваксината !! В нашите лаборатории освен да направят дисекция на фурми -друго какво могат??

23

Анонимен

преди 4 години

Лошият материал е убеден че:1. Вирус няма.2. Данните са фалшиви3. Яденето е по-важно от всичко

22

Анонимен

преди 4 години

Абе Вие големи разбирачи се навъдихте, като те Ви се седи вкъщи бегом навънка деебба и нещастницитеви

21

Анонимен

преди 4 години

66 нови,3ма починали.Само аз ли забелязвам тренда на увеличение?Явно наистина ще трябва да станем като Италия,Испания,Франция,Белгия,Острова...Явно демократичните похвати не са достатъчно убедителни за българина да спазва правилата,а те са простички - всички да си стоят предимно във вкъщи,а навън да са само по нужда (нито по малка,нито по голяма),с маска и да избягват соц.контакти.Пред блока ми гъмжи от шляещи се хора и заедно с увеличаването на заразата се увеличават и те.Не вървим на добре.

20

Анонимен

преди 4 години

До юни месец ще са мерките, не разбрахте ли вече? Само ре-зац.ите ще си щъкат свободно. Нищо, че в Турция има сигурно 300 000 заразени

19

Боеко

преди 4 години

Рейтингът на Годжи е по-важен от живота на хората

18

Край на карантината

преди 4 години

Някъде към Юни, евентуално Август, най-добре Септември, с положителност Декември... тъкмо да дойде време за втората вълна и новата епидемия...

17

Живял-видял

преди 4 години

Браво!Браво! Браво!Вървим по начертания сценарий. Премиерът е обещал на 24 април да е АД!Щабът изпълнява, щабът всеки ден страх всява!Преди час Кантарджиев обобщи по БНТ - НАПРАВИХМЕ КАКВОТО МОЖЕМ! ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ!Разбрахте ли? - Господ да ви пази!Бъдете здрави и разберете, че дните на Щаба вече изтичат. Той се провали и е време да бъде закрит. Със селски хитрувания, бюрократични фокуси и имитация на карантина вирус не се побеждава, нито може да се скриеш от него.

16

Анонимен

преди 4 години

Има ли достатъчно найлонови чували и хладилни камиони да събираме труповете или се правим на бабаити и чакаме най-лошото.

15

1

преди 4 години

Значи нас могат да ни затворят за Великден, а тях не?

14

До ха-ха-ха

преди 4 години

Кои сте вие бе?Какво сте говорили?Говорехте,че няма КОРОНА,а ограниченията били диктатура и репресия и план да ви поробвали.Говорите също,че не се тествало,защото щаба искал да трупа девиденти,че му работят мерките и няма заразени ,а и че Бойко бил откраднал пари за тестове.Говорите и,че няма Корона,но имат сметка да лъжат,че има,защото да вземат "едни пари" от ЕС!Вие постоянно говорите,но НИЩО НЕ КАЗВАТЕ ! СМЕШНИЦИ ДРЕБНАВИ И ПРОСТИ !

13

Анонимен

преди 4 години

Защо не дезипфекцирате никъде нищо - убийци ! Вируса пълзи ли - пълзи, а вие сте седнали на седянка/брифинг.

12

Анонимен

преди 4 години

Този измислен Щаб-Нощ-посреднощ ще кажат ли най после КОЙ носи персонална отговорност за всички малоумия които сътвориха