14

АДИ

преди 4 години

До Христо Христов......АРИЙЦИТЕ идваме от потъналият континент " АТЛАНТИДА " / и пак оцеляхме / ........а сме дошли да ви учим.....от съзвездието ОРИОН !!! ......затова знаем и РАКЕТИ как се правят......и летящи чиний !

13

Христо Христов

преди 4 години

До 1 Aрийци може да дириш при планините между иран и индия. Оттам идвст обикновено арийците като теб и немските.

12

Христо Христов

преди 4 години

До 1234/11Точно това е истината!Немецът е безгръбначен червей, смятащ мачкането и гаврите за нещо нормално.Единствено балканските селяни не се отнасят с презрение към немското ***.И затова 1955-56та Австрия се бори и срещу СССР и срещу САЩ и се обедини, а бащата на обора германия отказа готово предложение, защото служенето (на янките) е по-важно от свободата за немския червей.ПП. Да не забравяме, че и мустакатият не беше немец.

11

Анонимен

преди 4 години

Туй момче питало ли е нашия Бай ... курц, че да се хвали повече от него?

10

1234

преди 4 години

Все пак германия е на командно дишане от сащ с 25 бази, а Виена си е независима държава.....

9

Българина

преди 4 години

За никой не е тайна, че австрийците са със синята кръвбот немскоезичните, а германците са ***. Факта че 10 г търпят меркел, из рода който без война ислямизира германия. Немското племе е по тъпо и от българското офче такова.

8

Анонимен

преди 4 години

Нашите брифингари да гледат и да копират и те, ако им стига акъла (нещо, в което се съмнявам). И Годжи и Боко да спрат да се хвалят колко добре сме се справяли. Да погледнат само за 15 минути малко статистика, като бих ги насочил към няколко държави - Австрия, Германия, Швейцария, Исландия и Дания, и извън Европа - Австралия и Нова Зеландия.

7

Гадно нещо е

преди 4 години

политиката! Всички играят с ку.рвенски номера. Този се хвали, че са по добри от германците, Боцко се хвали, че сме по добре от австрийците, че това момченце се е молило България да му даде предпазни маски, все сами се хвалят!? Как да вярваш на ***?

6

ХаХъХоХуХеХи

преди 4 години

Курц пък си преписа плана от Женерала. Хахаха!Всички правят едно и също бе, ***!Само шведите са свободни хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще се оакат, пак със сигурност до края на май.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Много правилно е казал, ако е истина. Никой няма да хвърли пари от хеликоптер.

3

Анонимен

преди 4 години

"да не искате да ви хвърляме пари от херикоптера по жълтите павета ."-това каза българският финансов министър на хората останали без работа в България в следствие пандемията.При такова изказване как биха постъпили европейските граждани в ЕС?

2

БАНко

преди 4 години

И НИЕ СЕ ХВАЛИМ !ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕ ЗА :МЯРКА 60/40 ЗА .........ОЛИГАРСИМАСКА И ФУРМИ ............ГЛАДНИЗАЕМИ,С ИПОТЕКА...........БЕДНИСПИСЪК ПРИ СПЪТНИК НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В ДЖИПА,МАСКИРОВКА .......ФИНАНСИСТ

1

АДИ

преди 4 години

Кой . ако не арийците ???...ще оправят света . Германия + Австрия + " ПРУСАЦИТЕ на Балканите " т.е БГ !