55

Един Българин

преди 4 години

Страшен вой срещу Лозан Панов! Драги сънародници, не се увличайте по кукловодите в тази страна. В Съдебната палата са снимани какви ли не филми, още от социалистическо. И филми с Бандерас и с убийства и какво ли не. Този вой е, защото някой иска апетитното парче /Съдебната палата/за да вкара свои фирми вътре и да дои системата. КОЙ ли е? Сами ще се сетите. Това е и така е в тази държава. Има такава държава Слави, има.

54

Don

преди 4 години

Не виждам нищо нередно със станалото в Съдебната палата-това и без това е точното място за веселба,порнография и печалби. Нещо нередно......?

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНямам лоши чувства към господин Борисов, просто той това може и толкова може. Ако БСП спечели изборите ще бъде лошо но за обикновените симпатизанти на ГЕРБ, за него не. Той е богат и защитен от партията.

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГосподин Борисов трябваше да свърши няколко прости неща като добър европейски премиер, но неговото огромно самочувствие го провали. Повярва си че може повече отколкото реално може. Случвало се е и при други хора в политиката.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСИГУРНО ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПОВТАРЯ ПРЕД СЪДА

50

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТ. нар. "***" спасиха Борисов от Орешарски и го върнаха на власт с мощната подкрепа и на американски организации когато президент беше Обама.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонименза продажниците не е важно, но за българите е важно :))) не говори от името на Европа, защото си много малък за това хаха

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е важно какъв е проекта,ако ще и руски да е или европейски или патагонски,важното е , проекта да е полезен на България,България също има интереси,а Европа няма никаква полза от спирането на сделките си с Русия,нито България!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонименв опорните точки на другаря Бекапеко ли го чете?

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧетох неотдавна какво неща са вършили ВСС от които е и Лозан Панов и как са пускали жестоки убийци без присъда на свобода,изправи ми се косата,когато четох за тези убийци,а сега уж плачели за Милен,не е ли лицемерно това?Да пусакаш на свобода престъпници и убийци,които са заплаха за обществото,използвайки съда,а в същото време да оплакваш лицемерно Милен и да искаш да съдиш дори децата,които нямат нищо общо с катастрофата?Това ли е правосъдието им?

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонименколениченето пред Ердоган силно навреди на Борисов и окончателно

44

Анонимен

преди 4 години

Правителството догодина си отива така или иначе.

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ще се учудиш ли ако се окаже че мръсните номера на ББ не минават вече?

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБОРИСОВ ТРЪГНА ДА ГОНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И ДА СТРОИ РУСКИ ПРОЕКТИ. ПОСЛЕ ВДИГНА ВОЙ ДО НЕБЕСАТА ЧЕ ЗАПАДА ГО РАЗОБЛИЧИ И НЕ ГО ИСКА ВЕЧЕ.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБОРИСОВ СЕ ИЗДЪНИ ПРЕД ЗАПАДА. ВЕЧЕ НЕ ГО ПРИЗНАВАТ.----------------------------------Борисов тръгна да съди олигарсите,които крадоха България и настана вой до небесата и бе впрегната цялата медия срещу него,да бъде очернен,за да не ги съди и той им падна на колене,защото бяха заплашени,дори бе убит човек от СДС,няма да се учудя и ако катастрофата на Милен е направена с цел да се смаже правителството,защото гербер не е карал тази кола,а човек и син на жена от друга партия,опозиция

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМутафчийски президент, герб-дпс-оп правителство и господин Борисов над всичко. Много оригинална идея, такива идеи имаше и Орешарски.

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКОСТОВ НЕ Е ОБЯВИЛ РУСКИ ПРОЕКТ ЗА ПРИОРИТЕТ И НЕ Е ПОДАРЯВАЛ КУЧЕ НА ПУТИН. БОРИСОВ НАПРАВИ И ДВЕТЕ.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДСП ще е начело, нали хахаха

37

Анонимен

преди 4 години

Аз също не мислех да гласувам за ГЕРБ,но с тази провокация към българския съд и цялата ни държава,ми идва малко в повече,започнахте да се гаврите с България,драги Copocoидu, ГЕРБ,ОП,ДПС може да вземат и трети мандат,ако се отнасяте така с държавта ни!

36

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят че ГЕРБ се опитва да се присламчи към ДПС, по-точно Борисов се опитва.