38

Анонимен

преди 4 години

Грешен ход на черния мундир. Среща лична среща скуранавилуса ли е следващата серия.

37

Анонимен

преди 4 години

Парите от гаранцията на майката и приятелите на дрогирания му убиец , горе долу ще направят работата!

36

Анонимен

преди 4 години

Тъгувам за загубата на Милен и съм с огромен респект към него като журналист и личност, но не може ли държавата да прилага същия стандарт на внимание и помощ при подобни инциденти и с обикновените хора, не само към известните! За популярните и властоимащите се правят всякакви компромиси (имам предвид нарушава се дори карантината), а "простосмъртните " се оставят сами да се оправят! Бог не се интересува колко точно привилегировани са богатите !

35

@

преди 4 години

До Анонимен 27"ако не ги е профукал бохемски"Милен беше един от най-добре облечените публични лица от шоубизнеса(а и въобще) в България, тъй че предполагам, че не са му оставали много кинти, но това няма значение.Тия пари ще се събират от доброжелатели за подпомагане на децата му, тъй че няма какво да гледате дали ще му ги събират.

34

Анонимен

преди 4 години

''Второто, което искам да кажа е, че ние не сме овце. Нямаме нужда някой да ни наритва по телевизията с гегата. Ще помоля да си променят отношението, ние не сме поданици, ние сме граждани. Ние имаме деца и внуци, вълнуваме се какво ще стане с тях'', обърна се журналистът към Щаба.''С кисел поглед на всеки следващ въпрос, като не ти се отговаря на въпроси, не прави пресконференции през час'', коментира още Цветков поведението на Щаба.

33

Анонимен

преди 4 години

"Гробар ли е тоя мотафчийски, че поема погребения?"А не ве!?

32

Непримирим

преди 4 години

В дълги периоди, Милен присъстваше в домовете на много хора, от малкия екран. Беше ни като роднина или поне комшия. Чувствам се лично ощетен, че ни го отнеха. Сили на семейството, не сте сами!

31

Анонимен

преди 4 години

Добре че съм бедна гладна въшка

30

Анонимен

преди 4 години

Гробар ли е тоя мотафчийски, че поема погребения?

29

Sata NATO

преди 4 години

Милен Цветков беше враг на диктатурата, наложена от Борисов и Мутафчийски, а тези извратеняци сега леят крокодилски сълзи. Вижте предаванията на Цветков от последните седмици, вижте профила му във Фейсбук, ако службите не са го затрили. А Гешев се заел лично със разследване на убийството.

28

Алф

преди 4 години

Абе кой какво е започнал да събира пари не знам, но семейството на г-н Цветков ще полу много над 100 000 лв и то по отделно на член, стига сте джобили Българина за щяло и нещяло ей

27

Sata NATO

преди 4 години

Мутафчийски е просто извратен.

26

баба мара

преди 4 години

българите преиграват с това нещастие има и други убити бащи и гладни децахаиде стига с това лицемерие вчера една жена с 3 деца се метна от етажа ама за неяне пишете и не се ваикате

25

До 22

преди 4 години

Смяташ ли че с поведението си Нинова също трупа рейтинг бе мушморок,невръстен?Или оня гдето не знае кога ,как,и какво да процеди между зъби? Нека е рейтинг,но да е за доброто на нацията,а не голи политики,лъжи и безумни предложения по време на такава тежка криза........А за такива като теб,това си е забавление-нито учиш ,нито работиш,търкаляш се на тюфлека и ръсиш ,,мъдрости"по форумите.Слободия и безметежност, като момчето с AUDI Q7!!!! ..

24

Анонимен

преди 4 години

Със заплати над 7-8 бона в продължение на десетки години, със сигурност трябва да има шестцифрено число в банката, ако не ги е профукал бохемски.

23

Анонимен

преди 4 години

На всяка манджа мерудия - като е толкова загрижен да вземе да поеме личен ангажимент да обясни колко са законни парите на тези, защо не са подавали отчети за фирмите си и как усвояват евро парите въпреки това. Явно аудито е земеделска машина за обработване на лозята и нивите на винпрома :)

22

Анонимен

преди 4 години

Още помня как Цветков обиждаше зрителите и гостите който не му бяха удобни.Колегите му кога са събирали средства за неизвестен човек който е загинал на пътя някой сеща ли се за такъв случай?

21

noFreeman

преди 4 години

как за какво да се събират 100 хилки... за да може тоя дето ги събира да вземе половината от половината дето ще вземе телефоннта компания(и)...

20

Щом е за добро!

преди 4 години

Ами отговорът на ,,ЩЕШЕ ЛИ?" Е ***. ....бОРИСОВ ПРАТИ ПРАВИТЕЛСТВЕННИЯТ САМОЛЕТ,ДА ПРИБЕРЕ ГРУПАТА ДЕЦА ОТ кАВАРНА ,ОТ ИТАЛИЯ.А ТЕ БЯХА ОБИКНОВЕННИ УЧЕНИЦИ. МАЙ ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА ,ДРУГАРИ КРИТИЦИ И ПЛАТЕНИ ПУБЕРИ!..Не виждате доброто ,а само търсите кусури.Когато са ,,на място"-да ,но когато фактите говорят друго ви остават само обиди и безпочвени обвинения,на които се радвате самите вие ,няколко души.

19

Анонимен

преди 4 години

Е, тия 100 000 лв. си ги събират колеги и приятели. Никой който не е такъв, пък и такива които не искат да дарят не са длъжни. Дотам ли опряхме, да борим на децата на загинали журналисти помощта?