58

Пръц

преди 4 години

За умрелите или добро или нищо, за това ще се въздържа от коментар за въпросния господин, лека му пръст! Но как ли се чувстват всички почернени майки на които децата им биват убити на пътя като гледат как се тръби около смърта само на един човек, чак и брифинг в негова чест..

57

Професионалист

преди 4 години

Не ви ли срам да пишете простотии за починал човек,бъдете по-смирени. Милен като човек може да ни е бил идеален,но беше с характер. А като водещ :непримирим и свободолюбив за разлика от настоящите си НАВЕДЕНИ колеги. БОГ да те прости Милене!

56

Анонимен

преди 4 години

В България щом напусне някой работа все едно, че не съществува за бившите колеги. Нямат човешко отношение, нито обноски, липсва колегиално отношение. Завистта и злобата, алчността за пари ще изяде Българските деца и България. Освен арогантност и простотия друго не може да се чува. Когато почине някой, веднага казвате ах, колко добър беше!!!!. Милене почивай в мир. Да знаеш че си се отърва Българската злоба и арогантност! 🌷🌷🌻❤️🌹🌹❤️🌻🇧🇬🌷🇧🇬🌻❤️🌹❤&#

55

Анонимен

преди 4 години

Какво общо има собственото решение на някого да се самоубие. Сам отива по собствена воля и се мята, с едно убийство? Тя ако е искала да се разчуе можеше да се обади в някоя телевизия и да помоли за помощ.

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКолегите му кога са събирали средства за неизвестен човекКолегите му от НОВА са забравили за Милен Цветков още след като напуснал тази телевизия. А какво остава за другите хора. А сега тия *** от НОВА ронят крокодилски сълзи по Цветков, бившият им колега, когото те преди време забравиха и не казваха и една дума за него в ефира им. Съболезнования за близките му, убийството на Милен е умишлено.

53

Анонимен

преди 4 години

До НепримиримЧувствам се лично ощетен, че ни го отнехаЕдно е да изкажеш съболезнования и съчувствия, друго е да се мазниш на убития журналист.

52

Анонимен

преди 4 години

До бабаПрава си, прекаляват тия със лицемерните си похвали към Цветков. А всъщност и той не беше кой знае колко читав, както като човек , така и като журналист. А доколкото до жената,която има 3 деца и се е метнала ( хвърлила), мисля, че самоубийството не е решение на какъвто и да е проблем. Самоубийството е страшен и непростим грях. А тези деца биха ли доволни от това, че майка им е станала самоубийца? Самоубийството на майка им с какво ще им помогне? Заради безумието й те остават без майка

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХалваджиян е поредния журналистически боклyk, *** и лайнa са му и скапаните шоу предавания по Нова и Бтв. Слави Трифонов ще пропадне ако покани Халваждиян да бъде част от телевизията му.

50

Анонимен

преди 4 години

Съболезнования за близките на убития журналист, а хората да престанат да величаят тоя Милен Цветков. Като журналист от ефира и той не се различава от колегите си, всичките са един дол дренки, и Цветков изричаше в ефир гадости и лъжи.

49

Sata NATO

преди 4 години

не може ли държавата да прилага същия стандарт на внимание и помощ при подобни инциденти и с обикновените хора, не само към известните---------Може, ако трябва да се замазва поръчково убийство, към всеки биха подходили така.

48

Анонимен

преди 4 години

Не бих посъветвал никой от близките на убития повече да припарват до България. В държава, в която Гл. прокурор е оръдие на Господ, нищо добро не може да се случи.

47

Анонимен

преди 4 години

Познавах Милен от времето, когато работеше, като нощен пазач в сладкарницата на Лучано в Белите брези.Интересен събеседник.Жалко е как загуби живота си. По делото ще бъде назначена техническа експертиза за състоянието на МПС-то на убиеца.Вещото лице, което ще я състави ще бъде солидно подкупено и ще "констатира", че спирачките са били повредени малко преди ПТП-то.

46

Анонимен

преди 4 години

Те не идат от космоса,те родени са тук,но сърцата им просто сапо-кристални от звук.и виж, ето ги, литват над балкони с пране,над калта, над сгурията в двора,и добре, че се срещат единици понеот вида на хвърчащите хора!..........,но защо ли тогава нещо тук ни боли,щом ги видим да литват в простора да не би да ни спомнят, че и ний сме билиот вида на хвърчащите хора?

45

Анонимен

преди 4 години

Гнусно е да си правиш PR със смърта на Милен Цветков.

44

Анонимен

преди 4 години

До anonymousНормално е колеги и приятели да съберат помощ. Друго е държавна субсидия.Прави разлика.

43

anonymous

преди 4 години

Съболезнования за горкия човек. Само не ми е ясно, за какво са му на децата му 100 000 лв? За децата на хората без работа някой събира ли пари или за сираците на други убити? 100 000 е една крупна сума, която много други пострадали по всевъзможни начини не получават. Някакси не е справедливо. Едно е да се подпомогнат децата да се препитават, друго е да им се дадат стотици хиляди левове, това не е нормално. Нищо против, но има по-нуждаещи се от тях. Нека семействата на убийците да ги обезщетят.

42

BG

преди 4 години

Това, червените *** са лоша работа, човек иска да направи добро, да помогне . Никакво разбиране !

41

Анонимен

преди 4 години

Халваджиян беше много гнусен като използва да ръси арменските си глупости ползвайки смъртта не Цветков .Този който заяви , че българския фолклор е скучен и безинтересен и се подмазва на силните на деня. Та така и с другите.

40

Анонимен

преди 4 години

Аууу, властта се сети да поема "ангажимент", ама като вече е МЪРТЪВ. Приживе същата тази власт го уволняваше, гонеше, унижаваше. См.ър.ди от вас!

39

НО

преди 4 години

ДА СИ ПРАВИШ PR СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТИ И ДА СЕ ИЗЖИВЯВАШ КАТО СПАСИТЕЛ, ДОКАТО ОБСЛУЖВАШ С ЛЪЖИ СТАТУКВОТО Е ГНУСНА РАБОТА ЗА КОЯТО СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН "МОРАЛ" И ДОСТА НАВЕЖДАНЕ