109

д-р Хаус

преди 4 години

Тук съм за минуси.А да, да не збравя едни маскари се показват на други маскари и ги правят на маскари.Или всички са маскари.Дайте минуси, стремя се към 100.

108

Факт

преди 4 години

До 126Има разлика между болни и заразени. В тази фабрика в Плевен само един техник има симптоми, а останалите нямат, но заразяват.

107

Анонимен

преди 4 години

До глухарКой ти казва, че 300 кинта ме спират. не се паникьосвам и това е. А ти си стой в къщи и не ме мисли. Страхувай се, пази пълна карантина. нямам това време. Ако ми кажеш как се гледат 4 човека в къщи без пари или с помощи от по 600 лв ще те почерпя. Или варианта е 4500 лв заем, ама ти ли ще го върнеш. Половината ми познати са без работа и се чудят как да се оправят. За 1-2 месеца ще се справят, а ако продължи повече. Хайде със здраве.

106

Анонимен

преди 4 години

До преди няколко дни броя на карантинираните(от началото до сега) беше около 70 000. Сега е 86 400. От къде мислите се е появил този ръст?

105

До 121

преди 4 години

В последните две седмици преди празниците, на летище София всеки ден кацаха по 4 самолета от Германия и Великобритания и още 4 самолета от други държави от Западна Европа като Белгия, Холандия, Франция, Швейцария, Австрия, Испания, Италия, Португалия и т.н., т.е. от там, където вируса има най-голямо разпространение. Преди това полетите бяха повече.

104

Mister Cro

преди 4 години

НОЩ - националният опериран щаб в състав от следните циркаджии, комедианти и некадърници - един гологлав коремен хирург и виден мазен зелен чорап, един тулу.п с мустаци, един *** без мустаци но с очила и други деама статисти....хей щаба, да ви мочам на простите кратуни...

103

Анонимен

преди 4 години

До ФактЯвно някой се е прибрал наскоро в с. Буковлък. Булкта му отишла на работа в Плевен. И така. До сега 40 и кусур дни защо нямаше болни?

102

Клуб НЛО

преди 4 години

Идвайте пари от запад, политиците ще лапат, а пък лихвите ще връща, внучето на мойта тъща. Лято е пристигай заем, как да те изпием знаем, втория ще вземем зиме, първия да изплатиме...

101

Факт

преди 4 години

Днес за пръв път казаха, че започва заразяване и сред трудовите колективи, което досега го нямаше. Досега вирусът се внасяше през границата и никой не направи даже опит да го спре.

100

Анонимен

преди 4 години

Нещо все си месля, че се проточват нещата с тези мерки, дали поговорката "Нещо да се оправи, първо трябва да се развали" не важи и в този случай. Не бех искал да е така, прасто разсъждавам. Генерал НОЩ, ще ни се появява доста дълго, все една ни е напрявил виду кукла и ни тормози бавно, бавно. Така го приемам аз, не че е винавен, протто некой не обича лошите вестоносци, а и в него има една надменност, не че повечето профанизирани *** не дразнят.

99

Анонимен

преди 4 години

Влезте в сайта на аерогара София и вижте колко самолета на ден кацат от Германия и Англия- поне 3-4. Полетите на уиз са анулирани, но българия ер не спира да доставя матРЕал

98

Е то

преди 4 години

Не беше,птичи,свински,луда крава,сарс,мерс,ковид,след 1-2 години очакваме нещо друго.Водим войни с невидими врагове,спасителите ни затварят по къщите,кълнящи се че им пука за нас...На хората с власт и пари никога не им е пукало кога и от кво ще умрем,в момента ковида оправдава поредната криза на тая система.Банки помпат пари и ги продават с лихва,там е целия проблем,следват ново 5 трилиона заеми.

97

До 99

преди 4 години

Как ще е затворено летище София, когато всеки ден над центъра на София прелитат кацащи самолети, виждам ги през прозореца. Отделно, че и на сайта на летището си има кацащи самолети. В началото на извънредното положение бяха 30-40 на ден, главно от Западна Европа, преди около десетина дни спаднаха до около 12 на ден, през празниците бяха вече под 10, вчера 2, днес 4, утре пак 2 полета - от Испания и от Франция/Холандия.

96

Анонимен

преди 4 години

И какво искате да кажете ,че извънредното положение е някаква свръхсекретна конспирация целяща да....... ?

95

Анонимен

преди 4 години

До Мама Росо и останалитеПравете разлика между "карантина" и "извънредно положение". Единственото място под карантина към този момент беше и си остава Банско. За месец и половина как пък не я научихте тази разлика. Аман!

94

До ЦСКА

преди 4 години

Блажени са вярващите които си мислят че разходка в парка ще ги разболее от коронаеирус.

93

Анонимен

преди 4 години

Нинова премиер

92

Анонимен

преди 4 години

До ЦСКАХората събират витамин Де.

91

Скептик

преди 4 години

Пичове, това реалити на Спешно отделение ни струва 3 милиарда на година, плюс незнайно колко дълг. Всичко им го плащаме.Всяка година всичко се ошушква.

90

Анонимен

преди 4 години

От тях активни са 795...под 300 в болница, останалите вкъщи.Това е реалността...Вчера ООН съобщи, че на ден в света умират 21 хил. души вследствие на глад.