29

Анонимен

преди 4 години

Уйдурмата продължава. НОЩ си кара по написания още в началото на март сценарий. Стъкмистики, лъжи, премълчавания, гьобелсова пропаганда за всяване на страх и паника, спорадично и хаотично тестване.

28

Анонимен

преди 4 години

до 26 Ама той Тиквата го каза това защото много добре знае, че пуделът му Годжи може да си измисля всякакви числа за броя на заразените и в крайна сметка да нямаме спад в 3 последователни денонощия...и така до 13 май, а може и да удължат извънредното положение и след това.

27

До 27

преди 4 години

Не дърпай рогатия за опашката, че нищо не е свършило!

26

Анонимен

преди 4 години

Генерал мишо

25

северозапад

преди 4 години

До работещите за да съществува държавата в администрацията ли работите че не разбрах.А иначе специалистите са ни на ниво 11 дена го интубирали а той взел че умрял и понеже все питате дали има умрял без съпътстващи заболявания днес ви казаха че двамата умрели са без такива заболявания.Всичко е точно е само процентите не връзват ама за проста аудитория не трябва да се напрягат много за да ги убедат че е истина.

24

Анонимен

преди 4 години

Язък за Адът, хладилните камиони и чувалите.

23

Анонимен

преди 4 години

до Джакпот Тиквата обеща, че ако имаме спад на заразените в три последователни дни примерно 50 , 48, 45 заразени всяко денонощие и щял да отмени извънредното положение. За предното бяха 51 заразени, за това 49, да се надяваме да имаме утре под 49...

22

Затвор за теб

преди 4 години

За 2 месеца 1000За една година 6000За 1000 години 6 милионаСпрете се с тези глупости вече

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

20

Скептик

преди 4 години

За какви ваксини бълнувате бе, то виждате че в махалите си прекарват вируса. Видяхте че Банско дето ги бяха затворили няма нищо. Мислете с останалите Българи какво ще става?

19

Елемаг

преди 4 години

Дъщерята на първата в Мизия написа цялата истина.Жената са я въртяли от личен до бърза 6 дена....Само са и предписвали антибиотици въпреки,че няма нито ден подобрение...Всичкия този цирк е заради страхливостта и некадърността по медецинската верига...България страда заради нулевото ниво на здравеопазване.Тука са останали само некадърните.И сега всички плащаме.А можеше да се арзминем дори без рестрикции,ако лекарите си гледаха съвестно работата.Една опасност се появи и лъсна голия за,,,ик!!!

18

Анонимен

преди 4 години

свикнахме ли с КППптата ,че сега започва прокарването на законите за послушание.

17

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Някои ще стоят, а други няма да стоят, защото трябва да работят за да съществува държавата... Не е твоя работа да се грижиш за работата на щаба и Правителството...

16

Анонимен

преди 4 години

Радев е позор!

15

Джакпот

преди 4 години

Годжито вика: 5% увеличение?!?Добре де, вчера 51 бр., а днес 47 бр.47 по-голямо ли е от 51?Ясно е - Прибавят бройките към всички УСТАНОВЕНИ.По тази формула до НАМАЛЯВАНЕ - никога няма да стигнем!ИП до безкрайност

14

Анонимен

преди 4 години

Пловдив, град с 300000 няма заразен така ли? Мммм добре ще предамТези от Плевен са от цикламеното племе дето развъждат не само вируси

13

Анонимен

преди 4 години

Сакам да се повтори 1919-20 г за да ви видя как ще виете и хъркате на умирачка.

12

Бай Ганьо

преди 4 години

Подлогата на Бойко ви лъже как си иска а вие овце си стойте дома без пари и си блейте по цял ден. Няма свобода на словото на дъното сме във образование, енергетика, инфраструктура, всичко.

11

6

преди 4 години

Къде са новите случай от цветница бе измамници. 90% от случайте с в махалите на ромите. Каква цветница какъв великден. Пуснахте *** да си дойдат от Европа и стана мазало. Кво сега ни успивате.

10

Престани

преди 4 години

Вече не си интересен г-н Мутафчийски.Вижда ти се края да се правиш на загрижен родолюбец.Този цирк ще свърши и ще заемеш поста на чистач във ВМА.