7

славянин

преди 4 години

На тоя му препоръчвам да свикне да ходи с каска, по обясними причини след такова изказване!!

6

!

преди 4 години

В крайна сметка си играете с нервите и психиката на хората. Тоя учен е много далеч от темите, които разисква! Ако се беше спрял само на неврологичните поражения от вируса мнението му щеше да е меродавно...сега е дразнещо и ненужно!

5

Иванчо

преди 4 години

откога невролог който е тесен специалист и с платен репортаж дава информация и баене колко ще продължи кризата . Ами неврологията даже и в бързо развиващата се невросононеврология и съдова неврология е само 1/20 част от специалността на реанимацията кардиологията и инфекциозните болести защото това са специалности - гранични където се изисква да разбираш и от неврология и др специалности . Не може да се дава гласност на невролози - може само да се пише ,че това е негово мнение

4

!

преди 4 години

Тоя анестезиолог, оня невролог, следва астролог. Айде вече държавата да сложи край на тоя цирк всеки да си прави интервюта и прогнози за слава! Всеки си говори каквото му е кеф, по разни кабеларки и сайтове. Трябва да излизаш една информация и тя да е официална.

3

БАНко

преди 4 години

ДАНО ЗРЕЛИЩАТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СПРАТ ,ЧЕ ГЛАДА И БУНТОВЕ НИ ГИ ОСИГУРИ .............БЕЗПЛАТНО

2

Анонимен

преди 4 години

Невролог и вирус - да ви имам и еспертите. Викнете утре и чистачката Пенка от Филиповци, да си даде прогнозата - няма да се учудя ако се окаже по-точна.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

стига сте депресирвали хората