27

741

преди 4 години

Така е, като куцо и сакато и брат му шофират. Е на Майката Земя и на Природата й писна. Има публичен транспорт. Но тежкарите не го ползват.

26

Браво

преди 4 години

Той откри Америка !

25

nekoj

преди 4 години

За нищо подобно не се говори в Германските медии!От другата седмица отслабват положението което и в момента е много по хлабав от при нас! Няма маски, няма забрана за разходки в паркове! Глобите (кудето ги има защото не е бавсякъде) почват от 5 евро до 150 - и то ако след предупреждение не изпълниш предписането!

24

Иван

преди 4 години

айде всички сега да си сложите телефоните под възглавницата и да си лягате

23

R0

преди 4 години

Не забравяйте, че нашият коефициент на заразяване е над 3. Това означава, че за около 20 седмици ще се заразим целокупно като народ.

22

Анонимен

преди 4 години

Отдавна е било, отказа ли се после. Все си мислех, че е за цял живот.

21

Мама Росо

преди 4 години

За да се спре вируса трябва или да има ваксина срещу него или поне 60 - 70 % от населението да го е изкарало( стаден имунитет ).От март до сега 1000 човека са се заразили за тези 40 дни ,да речем че има още толкова неустановени. Хайде да сметнем с калкулатора...Хипотетично на ден се заразяват по 50 човека,а за стаден имунитет при население 7мил. трябва да са с изградени антитела 4,2мил. българи.С това темпо ще сме "500 години под COVIF19 робство" ЧИСТО ХИПОТЕТИЧНО

20

Анонимен

преди 4 години

До ХоХоДа гладуват... Милиони гладуват от сътворението на света...

19

Уви

преди 4 години

Универсална ваксина едва ли ще има поради различния имунологичен характер на популациите. Затова основното засега е да се намери ефективна терапия, която ще предотврати леталните последици от химическия пневмонит.Другото важно противодействие е проактивното изявяване на безсимптомните заразени, които са до 50% от случаите. Но не и у нас, където политиката е влачене след тежките случаи и проследяване на постфактумни вериги.

18

До 17

преди 4 години

И аз не виждам проблем да се ходи на работа, те и до сега не са я забранявали де. Просто някои професии ще продължат да си работят от вкъщи, тъй като се видя, че може, други ако трябва ще ги организират в 3 смени за да има по-малко хора на работното място. Магазините по моловете не виждам какъв е проблема да работят денонощно и готово. Сега за кафенета и ресторанти, да ги отворят, който иска ще седне там.

17

Ямболски цървул

преди 4 години

Този учен да вземе протеиновата фафла на Киро Брейка и да си я хапне!

16

Анонимен

преди 4 години

до16!Ели, "кон да ти го нацели"

15

Анонимен

преди 4 години

Ако си болен стой си вкьщи ако си здрав газ на работа, стига вече с тия драми корони морони, ако си седим в кьщи ще почукат на врата мутрите на бойко за неизплатени заеми, пощенските кутии ще се напьлнят с неизплатени сметки ще има гьрч.

14

ЕЛИ

преди 4 години

КАТО ЦЯЛО ЧОВЕЧЕСТВОТО Е НЕВЕРОЯТНО ТЪПО,ИЛИ ПО СКОРО ОПРЕДЕЛЕНА АЛЧНА ГРУПА ОТ ВОЕННИ И ПЕЧЕЛБАРИ НА МИЛИАРДИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО НА ОРЪЖИЯЧОВЕЧЕСТВОТО ХАРЧИ МИЛИАРДИ ЗА БОМБИ,РАКЕТИ ПОДВОДНИЦИ ,СУПЕР БОЙНИ САМОЛЕТИ,С ЕДНА ДУМА ЗА ОРЪЖИЕ ЗА УБИЙСТВО НА СЕБЕ СИВ СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНО БОЛНИЦИ ,НЯМА ИЗГРАДЕНИ СУПЕР ЦЕНТРОВЕ ЗА НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО МЕДИЦИНАНАКРАТКО СРЕДСТВАТА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕКА СА 99% и може би1% за неговото здраве И ОЦЕЛЯВАНЕ

13

до 4

преди 4 години

Астролог първи се изказа. Алена още кога каза за аурата, обаче нещо не позна.

12

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Епидемиятаще продължи докато всички не изкараме шиббания вирус. Не разбирам защо още се опъвате.

11

ХоХо

преди 4 години

Както казах, почакайте да огладнеят хората, ама истински.

10

Милен

преди 4 години

Маските са за да мълчим !!

9

Анонимен

преди 4 години

до6!Напротив, точно такива мишленца като тебе плашат хората да не отиват на работа и по цял ден да си развалят настроението пред телевизора и гледат шилкаванията на бошко и годжди!

8

Анонимен

преди 4 години

Все още от обикновен грип умират повече хора в дългосрочен план.