36

Анонимен

преди 4 години

Тази Нинова никаква я няма,когато се гласуват мерките срещу катастрофите.Лобистка от класа!Само чака законът да се обнародва и почва да мрънка като стара баба. Дотогава се спотайва на Позитано 20! Преди това беше на Раковска 131.

35

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е пътник и вече го усеща със селските си сетива.Жалък ,неграмотен и крадлив бандит.Рано или късно ще си получи заслуженото.За убийството на Чакъра край Хасково му се полагат минимум 10 г.Останалите му престъпления могат да се влачат във времето ,но убийството е документирано.

34

Анонимен

преди 4 години

Властта имитира мерки срещу катастрофата, която ни очаква.

33

БСП СИ ОТИВА...

преди 4 години

СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...

32

Анонимен

преди 4 години

Бойко пак ще оправи Корнелия

31

Реалист

преди 4 години

Умните хора отдавна са го казали, ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност като размера на наказанията е несъществен. Наказанията в закона за нарушения по пътищата са несъразмерно строги, но не се прилагат. Средно на над 100000 нарушения има една санкция, т.е. закона не се прилага.

30

Инж.

преди 4 години

Опа, сори. До 21

29

Инж.

преди 4 години

Така че, не се притеснявайте. Маминка ся ше врътне една бабалюга на бочко и пишлемето е вънка след два месеца.

28

Инж.

преди 4 години

До 22Абе байо, ти снимките с монката втори (дето е същия наркос, че и комарджия) виде ли ги? Тоя същия вкара бокича (наименованиятя умишлено са с малка буква) във власта с уговорката мазнинката да му даде да се облажи. Нещо да кажеш..... ммммм.

27

МУМИЯТА СЕ ЗАВЪРНА

преди 4 години

Нинова, Нинова ти си срам за партията си

26

Чудеса . . .

преди 4 години

Една богатеса говори за бедните !

25

Жоро

преди 4 години

Е па това е политичка и може да говори и всичко

24

Анонимен

преди 4 години

Каква борба с трафикантите води ГЕРБ та те са сред тях.

23

наш човек

преди 4 години

Момчето да бъде оправдано,на наша другарка син е а,Милен минава в графата-няма човек, няма проблем.Парите на майка му ни трябват да вдигнеме партията на крака.Какво тук значи някакъв човек.

22

Коментар

преди 4 години

Мерките на властта стигат до там да събират глоби за щяло и нещяло!Знаеш ли колко и дреме за катастрофите....никак!Даже има интерес колкото повече катастрофи толкова повече глоби и пари от таканаречената "гражданска"!Много и пука на хунтата за тебе!

21

u2

преди 4 години

Коя беше тая,че не можем да се сетим???

20

и вие същите

преди 4 години

Излезе информация в някои сайтове, че Лъчо мозъка/дето и сина му е бил в джипа/, е вносител на поправка в която наказуемостта на употребили наркотици шофьори се омаловажава, и комисията в НС я е одобрила, здравното и други министерства - също???? В тази комисия, единодушно одобрила това са и представитерли на същата тая БСП на Нинова и те са мълчали! Явно всички са в една и съща каручка, защото ако имаха желание щяха като в Италия да обявят карането дрогиран и пиян за умишлено убийство!

19

Мръсното Майче

преди 4 години

До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКГЕРБ - напротив ще го раздухат и ще го осъдят защото маминка на надрусаното ла.й.но е основен спонсор на БСП и приятелка на Радев, Йотова и Нинова. Такова нещо не се изпуска. Аз лично не бих.

18

Мая Манолова

преди 4 години

До ГЕРБЕРАСТ-ТЕРОРИСТЗа сега хващат надрусани само синчена на червените другарки и другари.

17

Мая Манолова

преди 4 години

...катастрофата причинена от дрогиран млад мъж...Дрогираният "млад мъж" како *** е разглезеното синче на вашият основен спонсор червената другарка Десислава Пешева - съдружник на Миню Стайков.Не плямпай много, че ще ви резне субсидията и както сте измършавели и освирепели от глад извън властта, съвсем ще се загубите от хоризонта.Та това синче на червената другарка Десислава ваш основен спонсор, уби без да му мигне окото дори и без да разбере сигурно - щото беше надрусан - един невинен човек