104

Казус до 104

преди 4 години

Има идея в предложението ти. Същото обаче трябва да важи и за консуматорите на свинско месо, че прави плаки по артериите, пък инфаркт или инсулт по време на шофиране си е рисково.

103

Анонимен

преди 4 години

по-голяма глупост не бях чувала! такова може да е наказанието за повторно нарушение,но за първо, в никакъв случай!

102

Лз3фн

преди 4 години

Да ,поддържам. Може и още някоя " сопа" да измислят ,така че мисълта за алк. и дрога да е несъвместима с живота.

101

Анонимен

преди 4 години

До Казус - Какво правим ???Спираме да управляваме МПС завинаги. Абсентът е скъп - наеми си шофьор. Това в аспекта, че можеш да си позволяваш скъп алкохол.

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - А някой някога да е чул или видял издислав в уч.кола??????Виждал съм. Даже и Розалинда съм виждал.Тук има един байчо, фен на всякакви екстремни изживявания, той се бори от всяко дърво да направи водач на МПС. И събира невротички, *** кифли, момчета от махалата. Учи ги по година, понякога и по две. Повечето даже взимат книжки. Повечето от взелите не управляват МПС въпреки правото да го правят. Проявяват разум и доза неувереност.

99

Казус

преди 4 години

Аз обожавам абсент. Продава се свободно и легално. Със съответните такси, акцизи и т.н. Има една подробност, че в абсента се съдържа канабоид /особено в чешките марки/. А канабоидите могат да ти покажат положителен тест за марихуана и след седмица. Какво правим ??? Подчертавам, купувам си абсента от големи търговски вериги с бандерол и т.н.

98

Анонимен

преди 4 години

А като ти вземат книжката за първо нарушение, глобата от 10 хиляди за повторно нарушение ще се налага за каране на тротинетка. А къде, между другото, изчезнаха тези возила? Май ще е от пострадалите бизнеси вследствие пандемията?

97

Анонимен

преди 4 години

Марешки глобите са за простолюдието с тях може да плашат хора дето са на минималната работна заплата а деби.. лите чорбаджий не им пука скъпите коли карат по магистралата с 200 най малко зз нас е 140

96

DEM

преди 4 години

До Пийвам си"Браво пич!" Довърши ги. Купи си тениска с черна лента по диагонала от леявото рамо към десния хълбок да ги излъжеш, и че си с колан. Пък тогава като се нашиеш пиян у някой тир отзад ще си излъгал и Господ.

95

Ельоменат

преди 4 години

Ако почнат с на Джамбазки съм съгласен

94

Анонимен

преди 4 години

По-добре да им вземат парите, които са откраднали и раздават за скъпи коли и наркотици.Лесни пари от еврофондове отиват за дрога и коли.

93

Анонимен

преди 4 години

До Пийвам си - Да имаш компютър, интернет , и да не си наясно колко елементарно е да излъжеш дрегера за алкохол,Не всички сме склонни да пием нафта, за да излъжем някого.А и повечето от нас не лъжат - срам ни е.Но ти си знаеш...

92

Алкохолик

преди 4 години

***, като не можете да пиете не го правете бе! За 40 години активно шофиране нямам и одраскана броня. А в 90% от времето съм бил поне на три големи водки. Изобщо, тия които страдат от алкохола да го зарязват! Лично аз му се наслаждавам. Алкохола не е за ц_ървули!

91

Анонимен

преди 4 години

Марешки нали разбираш че за такива като тоя който уби Милен Цветков 10 или 15 бона глоба са нищо бълха го ухапала затвора трябва да се увиличи не глобите

90

Анонимен

преди 4 години

А някой някога да е чул или видял издислав в уч.кола??????

89

Ф.С.В.

преди 4 години

Да им отнемат книжките за 5 г и да им КОНФИСКУВАТ КОЛИТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА !! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ Е АВТОМОБИЛА !! И ОТДЕЛНО НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ- ДА СЕ ПРАВЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ ХАЙКИ ВЕЧЕР И КОЙТО ГО НАБАРАТ С ДРОГА ИЛИ АЛКОХОЛ -ЧАО НА КОЛАТА ЗАВИНАГИ,, И КНИЖКАТА НА "ТРУПЧЕТА' ЗА 5 ГОДИНИ -МНОГО Е ПРОСТО!!

88

ДЕМ

преди 4 години

До Браво !А ако някой ти е откраднал автомобила? Съгласен ли ще си да носиш наказателна отговорност за това, че някой те е ограбил, дръпнал е едно козче и е убил чоек? Аз, не!Предложението на Марешки е поредното празнословие на един псевдо бизнесмен.

87

Пийвам си

преди 4 години

Да имаш компютър, интернет , и да не си наясно колко елементарно е да излъжеш дрегера за алкохол, говори за колосална посредственост. Имало е случай в който ченгето ме вижда, че се клатя като лоза, но няма право да ме прати на кръвна проба защото дрегера си показа 0.00

86

Предлагам !

преди 4 години

Пропорционални глоби в зависимост от Цената / Кубиците/ и годината на производство на автомобила. Така тези които не им пука за 300 ии 2000 глоба за тях глобите да приближават цената на автомобила им !!! Поршета, Ферарита, Джипове с по 200 000 лв. дали ще карат както преди безнаказано и демонстративно .

85

pipo

преди 4 години

ПТП като с Милен Цветков трябва да мине в графа умишлено убийство! Много други подобни трябва да се третират като убийства с присъда от 20год.