144

П. П.

преди 4 години

До 127! Щом не виждаш логика, значи не виждаш ро далече от носа си. Защо не се вникне в същността на проблема, подобно на забраната да се карат велосипеди в морска градина във Варна, понеже се пораждали стълкновения между тях и майките с деца. Не се прави така. Пак опираме до крайности, че по-лесно. Да ама става по:трудно. Ами обособяването на алеи за велосипедистите на почтено разстояние би решило проблема. Ето, че има възможности и за едните и другите.

143

П. П.

преди 4 години

А за убийство вседствие на употреба на алкохол и, или наркотици по строго наказание. Но никога крайната мярка няма да даде нужния резултат. Освен ако се опитваме да превърнем хората с пороци в абсолютно ненужни. 'Който не е грешил нека пръв хвърли камъка'. Не очаквам лайкове. Знам, колко са обезверени хората и се хвърлят на първата хвърлена стръв с черна плувка. 'Хех такава не съм виждал най-после нещо различно. Евала! 'А после, хем не се хванала рибата, хем и плувката потънала.

142

П. П.

преди 4 години

Дори и най-върлия пияч трябва да има шанс да се поправи. Мислите ли, че крайните мерки водят до желан резултат и въпреки това да дадът възможността на човек да промени навици, поведение и погледа върху нещата. И понеже вечно лъкатушам от крайност до крайност винаги част от народа се хваща на популистки изказвания. Нека глобата е съобразно доходите и да се полага обществено полезен труд. Важно е да се търси психологическия елемент в проблема и реалния ефект е във възможността а не в каторгат.

141

Анонимен

преди 4 години

За закона.Но трябва да има и затвор.

140

Анонимен

преди 4 години

Много правилно!

139

6-то

преди 4 години

Елате на банкет на шесто в кварталния ресторант Суавиа... и ше видите колко пияни фуражки ше си тръгнат с колите...

138

Ели

преди 4 години

Колко много сте против тази идея. Припознавате се в пилите шофьори?!

137

Анонимен

преди 4 години

Закона и сега е строг, но прилагането му е не винаги еднакво строго....за контрол над прилагащите закона да не говорим!Какво в новият закон гарантира наказуемостта на следващият подобен надрусан синковец решил, че е безсмъртен или недосегаем? НИЩО!

136

Гъдьо

преди 4 години

Пълни глупости.

135

Рашко

преди 4 години

Тоя "закон" е с грижа за полицая, понеже не могат да им вдигнат заплатите, им дават шанс да "заработват" повече на улицата. Така вместо по 100 лева от всеки, който спрат и уведомят, че "сега ще те тестваме, сигурен ли си, че няма да открием нищо?", ще взимат по 1000. Евала ***, евала !

134

Анонимен

преди 4 години

без парламент за патериците на следващите избори.

133

П. П.

преди 4 години

Предложението е необмислено правилно и е ненужно! Да се определят глобите според доходността на нарушителя. Т. Е. Ако Веселин марешки има медечна доходност от 100000 например да заплати с целият си месечен доход след облагане.

132

Боби

преди 4 години

Само разстрел, няма да ги храниме в затвора.

131

Чичо

преди 4 години

Знае ли някой какви са санкциите за шофиране под въздействие на алкохол и наркотици в Гърция.

130

Анонимен

преди 4 години

Ако това ви е решението, найстина се чудя защо ви плащам заплатите.

129

Ще им гледаме--

преди 4 години

сеира на крайните популисти законотворци ---- ще ги видим как ще си спасяват децата и техните и на най-- близките им роднини,сигорно след като ги хванат в БЦЖ--то ще ги устройват в чужбина... а докато е модерно да се друсаш и на всеки ъгъл се продава ,тоя филм няма да свърши ,па в дискотеките какво е ,леле леле и представете си никой нищо не знае особено от онези дето ни пазят -- както пееше един,..

128

Анонимен

преди 4 години

дано го приемат и после да съблюдават

127

Марешкиииии

преди 4 години

Кой ще сипва от евтиния болук от твойте бензиностанции.

126

Анонимен

преди 4 години

Сега какво заради това *** всеки на две бири ще остава без книжка до гроб така ли

125

Възмутен

преди 4 години

Законите са си достатъчно строги и сега Проблема в че за кокошка няма прошка а за милиони няма закони