200

Анонимен

преди 4 години

лошия сън- герб- и банкянски комунист

199

ПроСоТо

преди 4 години

До разсмя беи мен ме разсмиваше от начало с просташките си словоблудства,маниери и намръщен "фейс",но вече ми додея.Опротивя на всички..Простотията му просто е чутовна!..-Никакво извинение за нея няма!-САМО "СКАЛПЕЛА" може да реши проблема!

198

кит кат

преди 4 години

''200 полицаи на първа линия ще бъдат наградени с по 650 лв. Това прави около 10 млн. лв.'' - ВЪПРОС : 200 х 650 = 130 000 лв. това ако е за месец - кОЛКО м. или години ще продължи необходимостта от предна линия кпп-та а?

197

Анонимен

преди 4 години

Няма по голяма мафия от ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ

196

Анонимен

преди 4 години

нали ви казаха бре ако не слушате армията със шмайзеритекомуниста от банкя не си играе

195

Анонимен

преди 4 години

смело другари - нашите комунисти са в министерсксию съвет даже и министърпредседатели па си имахме и председател на народното събрание партиен секретар от плевен бешесега е един дето премести пекин във виетнам - ама нема лошо не е чела винетунапред към светлий комунизъм

194

До всички

преди 4 години

Които са недоволни от карантината. Имам решение на проблема ви - Станете или санитари в болницата на първа линия... Ще ви дават хем 1000 отгоре хем и вирус няма да се заразите... Или доброволец пак там...Ама не ви стиска... Друго е да плюете и псувате по всичко от компа...нещастници!

193

Анонимен

преди 4 години

любимия комунист на краваршингтон , херо мустафаи всички сорогерберави он.ан.ист.четанай великия комунист в историята нипри това наследствен

192

До ония

преди 4 години

Безработния... Ми *** стани полицай... Имат огромен недокомплект... Или и за това неставсш!

191

Анонимен

преди 4 години

Позитано и БеСеПерастия се вихрят. То държавата заминава на кино, вие си скимтите едно и също. Коя майка ви събира от чаршафа с лъжичката.

190

На бунт другари

преди 4 години

Аз вече съм хвърлил око на една мадра... Бая залеби напоследък...

189

Nick

преди 4 години

Смях, цялата полиция се строила и събира едни бележки. И затова награда! В същото време джигитите вилнеят.Ми сложете една автоматизирана система като на паркингите. Всеки си пуска декларацията и продължава. Нали после сте щели да ги проверите? Един полицай стига на бариера в такъв случай. С 10% от парите дето ще дадете за бонуси ще автоматизирате КПП-тата.

188

Анонимен

преди 4 години

Медиците от неврологията във Видин като се заразиха на първа линия ли са...или медиците които блъскат по 15 дежурства във Варна без ръкавици и дезинфектанти... Пинокио.

187

Що

преди 4 години

Що махаме прозпреца, що? От днес няма ли зараза от 8 до 18 часа?

186

Анонимен

преди 4 години

"...но аз като добър доктор, не мога да предпиша тази рецепта..."Боже, жива да не бях! Борисов - доктор? Доктор Борисов!Като доктор Стоичков - нали знаете каква почетна титла са му дали?Стоичков - "Доктор хонорил съм ти каузата"!

185

до позитано

преди 4 години

бе ти луд ли си? какво 'бсп' те тресе, какви 5 лв? 'бсп' няма от доста време. Има само бкп2

184

Анонимен

преди 4 години

м.Май като отвори цяла Европа,ще видим какво ще ни лъжат нас...

183

Анонимен

преди 4 години

Слава на Позитано тролчето , Нинова и Бойко.

182

Българин

преди 4 години

В България работник работи и ни получава заплата ...*** не работят, получават куп помощи не плащат данъци, осигуровки и сметки.... Администрацията политик /полицай и т.н не работят получават заплата. ..... Един път някой малко да поработи или поне да си заработи заплатата и се почва с бонуси, ваучери .... почивки ...

181

ПроСоТо

преди 4 години

и защо след като в държавата хората масово остават без работа и доходи,тоя ще "награждава" полицаите,които ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА ЗА ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?!?!...-Нещо е намислил тоя и просто "подковава" полицията.