100

Анонимен

преди 4 години

Трябва и по една дървена тояга като в Индия на влизане и на излизане за софиянците вповече.

99

Анонимен

преди 4 години

Отпаднаха часовете, защото вали дъжд. Или това беше тормоз - пускаме ви извън София, ама няма да ви разрешим да влизате.

98

123

преди 4 години

До АнонименКакво да връщат бе - сега е по зле от комунизма. Можеш ли да влизаш и излизаш от София? Ама Боко може да си ходи на срещи с внуците , нали?

97

МКII

преди 4 години

До ИвакаПpocтите хора така и не схващате защо в една държава има правила и защо трябва да се спазват. Не говоря за сегашните мерки, а по принцип. И понеже нищо не спазвате, затова сега ще има яки глоби и санкции. Покрай това извънредно положение, поне ще се научите на ред и дисциплина.

96

Анонимен

преди 4 години

И сега какво ще правят тест на всеки излизащ от маалата ли?

95

Анонимен

преди 4 години

До РеалистВече беше коментиран твоят казус. Не, нямаш право, защото си потенциален вирусоносител. Не е нужно никому да се прави експеримент дали ще заразиш някого.Седиш си където си седиш и това дава 100% гаранция за неразпространените, просто защото няма никакъв нов контакт или смяна на средата.Сменяйте навиците, не разчитайте на връщане назад.Ние не искаме да гледаме в миналото, а сме повече от вас.

94

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господин Борисов, нямам нищо напротив полицаите да получават и тройни заплати. Нека !Въпросът е обаче в това, че, докато сте заключили БЕЗ ДОХОДИ половин народ и ги карате да минават като затворници през КПП-та, на други професии удвоявате заплатите.Така разделяте народа !Настройвате изгладнелите хора, чиито бизнес и работа спряхте срещу полицаите и докторите.Каква ви е целта в крайна сметка ?Да стигнем до гражданска война ли ?Защото тази несправедливост ще доведе именно до там.

93

Анонимен

преди 4 години

В резултат на некадърните Ви мерки половината народ сигурно е с антитела, ама в планината и парк не можело да се ходи , а градския транспорт могат да се возят по 100 човека.

92

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден някаква глупост измислят, няма последователност, тестват се хора на случаен принцип, днес тестват 200 и кажат примеррно 10 с коронавирус, утре тесват 2000 и кажат 60 с коронавирус. На бас сега след 2 дни ще каже оня с голата тиква - ходихте да пиете по празниците, на ви сега 1000 заразени и карантина до средата на лятото. Пълни ***, а можеха просто още миналата седмица да не пускат да се излиза от града нали, доста по-просто и лесно? Нарочно го направиха това да удължат карантината!

91

Анонимен

преди 4 години

Въобще при наличието на зараза в цялата страна, спирането на пътуванията и особено по "нашия" си начин - при който всеки, който не е пожелал, той не е заобиколил забраната, е тотално безсмислено начинание! Само истински зеленчук може да поддържа подобни забрани.Същото, като със задължителните парцали, които нещастните хора трябва да мъкнат наред - никой нормален човек не виси с такъв по 8 часа, вади си носа и диша. Понеже ще загине не от вирус, а от гълтане на собствения си издишан въздух.

90

Анонимен

преди 4 години

Днес пътувах 55 км. (от вкъщи до работа) четири часа и половина, не е истина каква е организацията на тия КПП-та.

89

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

А който е безработен благодарение на извънредното положение, може ли да пътува/ако има пари все още/?

88

Анонимен

преди 4 години

до 84 Мозък изтрещял, че нали точно заради тия 2 часа сутрин и 2 часа вечер пропускателен режим станаха тия опашки, бе?? Ако нямаше такава *** заповед с тия часове , нямаше да има по 10 километра опашки.

87

6

преди 4 години

Проба -грешка , проба -грешка ...!Или номерът с козата .Беднякът се оплаква на приятел , че е много зле -има само една стая и коза навън .Приятелят му го посъветвал за вкара козата в стаята -стана ми още по-зле!Изкарай козата - а , сега вече е по-добре ! Този номер ,може би несъзнателно ни пробутват - с маските , вечерния час , прозорците и пр. ! Кажи как ? Ами , съжителство с вируса с отпускане на режима на много малко стъпки и спазване на Светата троица - миене , маски,дистанция!Работа !

86

кара.канчева

преди 4 години

Глава.ник обясни на хората измъчени от теб разликата в прибирането снощи и сега !!!!Мизер.нииицииии скапан.ииии!!!

85

650 лева на полицай

преди 4 години

Борисов иска да управлява чрез полицейска диктатура. Факт !Оправдава действията си с коронавирус и върши безобразие след безобразие с народа си.Гаврят се буквално с хората !

84

Анонимен

преди 4 години

Откачена работа - човек трябва да живее от една страна стерилно, с намордник, дори и когато върви сам-самин по тротоара и около него на 20 метра няма никой от никоя страна, обаче може да си се мятка иначе където му падне и когато му падне. Вчера не може - днес може - утре няма да може - в други ден - ще може! Фатката е да нацелиш удобния ден, когато ще може и т.н.

83

Реалист

преди 4 години

Не отричам че някои са лъгали, но никой не може да ме убеди че нямам право да стоя 10 дни в село с 50 жители, в къщата, която притежавам и използвам поне по една седмица на месец, без да имам никакъв контакт с роднини и приятели. И да, работя в София, и живея основно в София, в притежавано от мен и семейството ми жилище. И постоянния ми адрес е в София, и данъци плащам в София. И е така през последните 30 години. И съм по софиянец от повечето, които споделят злобните си коментари отдолу.

82

Анонимен

преди 4 години

До46- Блажени са вярващите в ..сещаш се какво ..писал съм им имената..при стотици хиляди декларации в цялата страна ???Май нов отдел администратори требе да се направи...въпреки ,бързам да те опровергая ,щото знам какво ще кажеш - "пирфектната" електронна система , разработена от "пирфектните" ни ИТ специалисти с "миндали" от "настизания " в знайни и незнайни страни ..най-вече екзотични ..примери как работят тези "изключителни"електронни системи- дал господ

81

Ей,дечурлига!!!

преди 4 години

Не е проба-грешка ,а часовият график беше превантивна мярка да не стават струпвания и опашки и всеки сам да прецени кога и как да се прибере. Нооо,нашето племе дисциплина и ред не знае,,Те че ми кажат"... А ДЕКЛАРАЦИИТЕ СИ ВАЖАТ и в момента.От тук постващите виждам че сте от тези гдето наблюдавате проблема легнали на тюфлека,вилнеете по клавиатурата и не сте мърдали от там през цялото време.А повечето философи сте без шофьорски книжки и автомобили .Хлапаци безделници!!!