60

Ганья Софийски

преди 4 години

Четири дни си муах на село кифтета от толстолоб, агниешко, салати,ракии... Е повисех некой час на магистралата... Ама четири дни кеф... Ей ама голям съм гявол... Ще ме плащат мен с КПП та

59

ПРОБА, ГРЕШКА

преди 4 години

Пак ПРОБА, и пак ГРЕШКА. И така до КРАЯ на ГЕРБ

58

Аз

преди 4 години

То беше ясно, че това ще стане ... направиха си гавра поредна с народа!

57

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, за бесилото си бе Ананиев...значи 2 дни ги правехте на маймунчици хората с тези часове сутрин и вечер, а сега щото сме в пика на короната отменяте тази заповед????Няма такава държава!

56

МУТРОМИЛИЦИОНЕРЪТ ББ

преди 4 години

се е смилил над поданниците си. Да се свети името МУ

55

Анонимен

преди 4 години

В Китай затвориха напълно 11-милионен град за един месец и спряха заразата(в него).Тук не могат да се справят вече 3 месеца с двумилионен град,а всеки ден ни сервират нови измишльотини.Така можем да си караме поне до нова година.

54

Анонимен

преди 4 години

Тол системата която въведаха можеше да се ползва ама откъде акъл!Снимаи ги на излизане снимаи на влизанеПращаи им известие за глоба и ако обжалват в 14 дниПо съответния ред представяики от работодател я махаш ако ли не остава.

53

Марин

преди 4 години

Знаех си че ще падне. Правилата са за глупаците.

52

Анонимен

преди 4 години

Колко нагъл трябва да е човек, който с лъжа се е измъкнал от София за да яде и пие в провинцията и после да плаче, че не го пускат да влезе в София. Пренебрегвайки решения на държавно ниво с хуманитарен характер. Що за хора са тези? Ама тук действително се касае за сериозни наказания. Хипотетично всеки може да е заразен, и да разнася болест. За едни заразени това кихане и кашляне, но за други е смърт. Залогът е живота. Една част от населението това не го разбира. Трябва сериозен държавен отпор.

51

капут

преди 4 години

Ей, това милицията е много неориентирано животно. Като чуха че могат да ги съдят обърнаха палачинката.

50

Анонимен

преди 4 години

До ;-) - Умните просто плануваха завруъщането си с ден-два по-късно.И пак ще си чакате на опашка по няколко часа. Не намирам нищо умно да седя по опашки заради едното пиене.И не, не са клекнали, просто малко по обем декларации се получават само във "времевите прозорци", което намалява приходите в хазната.Надявам се, че повечето са наясно, че ще си платят за дяволъка, а по-наперените ще си имат и срещи с органите?

49

Анонимен

преди 4 години

Ново 20.Днеска едно,утре друго.Тия декларации са такава бутафория,че само губят времето и на полицаи и на граждани.Кой мозък го измисли,паметник да му издигнат.

48

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Властта и Щабът правят всичко възможно да разпространят заразата.Първо пуснаха стотици хиляди софиянци да заминат в четвъртък за провинцията да разнесат хубаво вируса.После ги спряха и ги държаха едно денонощие по поляните затворени по 3-4 човека в колите, с което допълнително помогнаха на заразата.Сега хиляди ще минат през КПП-тата за кратко време, полицаите ще им пипат документите и ще разпространяват вируса още повече.Само не ми казвайте, че това са работещи мерки за ограничаване на COVID

47

Анонимен

преди 4 години

Ограниченията доказват за сетен път, че Андрешко е неуправляем.Всеки който искаше да наруши ограниченията си написа "декларация" и обикаля където си искаше.За всеки Андрешко е гордост да нарушава правила и закони, а да се похвали за това го изпълва със самочуствие, но е страшно възмутен, когато другите правят същото.

46

Анонимен

преди 4 години

Ми тъй ами - за пореден път всичката пара в свирката! Като разбраха, че на бюджетарите няма кой да им изкара заплатите - пуснаха хората да работят. Гаврите се хората - правите ги на маскирпани чучела без смисъл, запирате ги по къщите и по определени градове /областните, за останалите проблеми няма/, въпреки, че случаите са в цялата страна, затваряте - отваряте каквото ви хрумне и когато ви хрумне!Палячовщина!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Колко недействителни декларации с помощта на приятел работодател ще се попълнят?Алоу , г-н Петров , Иванов е с декларация ,че работи при вас- ДА!Ами, НЕ! Декларацията ще бъде проверена за:1. Наличие на такъв стопански субект;2. Наличие на трудов договор или друг вид правоотношение с декларатора;3. Задължения на лицето и на стопанския субект към НАП, НОИ и т.н.Як автогол ще си вкара деклараторът, а помогналият му ще се постарае никога на никого да не помага!

44

Анонимен

преди 4 години

Хаха ха смех в залата. Уплашиха се че ще се върнат през Банкя

43

Анонимен

преди 4 години

А защо беше гаврата с хората? Все едно не можехте да предвидите какво ще се случи. Глупави калинки.

42

;-)

преди 4 години

Ето, че клекнаха. Умните просто плануваха завруъщането си с ден-два по-късно.

41

Жеко от Ботевград

преди 4 години

Мене вчера ми звъни телефона, *** не пише номер, вдигам и викам: да моля, отсреща някакъв човек ме пита Христо Бараков при вас ли работи? Аз му викам:ей момче, я не се майтапи с нас, че не си ми ни на годините, ни на пенсията. И сега се сещам, че може полицай да ми е звънел.