33

Швестер Велко

преди 4 години

Калинки и байганьовци навсякъде....! ГРОБ ви го гарантира(навира)!

32

Фифи

преди 4 години

Първа Бойка да подава и тогава другите ! Нека даде добър пример

31

Анонимен

преди 4 години

В Албена сложиха не една , а две бариери с по 10лева вход в курорта общо 20лева Тази година Албена ще ни се молят да влезем , мисля да се приготвят да ни раздават по 20 лева за да влезем .

30

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха,туристическият бранш ! Чак пък бранш ! Това са шепа алчни мошеници,които се изкарваха,че работят на загуба,неосигуряваха персонала,набираха такъв от Украйна,че българите много искали.Тези ли***йнари ви деряха кожите,претопляха ви обедното меню,сервираха ви панирана и добре маринована пуешка шунка вместо филе от акула,изпотровиха ви с фалшив алкохол,виждаха ви като донори,а сега точно вие ги защитавате и им сутрудничите в безизмерната им алчност !

29

Анонимен

преди 4 години

Виетнам, Шри-Ланка, Камбоджа, Тайланд - това са част от конкурентите ни в борбата за немските и британските туристи. И на всичкото отгоре при равни условия даже са предпочитани защото на хората им е интересна екзотиката. Така че секторът на туризма в България няма адекватно бъдеще. Може да живурка, но от него богата европейска държава няма да станем.

28

Анонимен

преди 4 години

И като я махнат, с кого ще я сменят и какво ще направи следващият? Тутакси ще отвори и хотели, и ресторанти, а клиенти НЯМА - или са карантисони, или са измрели, ако се вслушаме в неолибералните популистки призиви на разни доморасли сиромахомили и аман-експерти.А, сетих се - ами да дойде мерцеДЕСА, бездруго и е крайно време да се поразтъпче не само във Фейса!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Точно така! Дали ни харесва или не, българският туризъм ВИНАГИ ще бъде в категорията "най-изгодна оферта за ол инклузив почивка". А в тази категория ще сме винаги в конкуренция с държави където могат да намерят персонал на заплати по-ниски от европейските - Египет, Дубай, Турция. Тоест в сектора на туризма европейски заплати няма да има никога. Или работиш на египетска заплата или чичковците от Германия и Англия отиват да почиват на друго място където е по-евтино.

26

Анонимен

преди 4 години

Не знам, защо им викат калини, като са мaгарета до един

25

Шоп

преди 4 години

Прави са хората.Гала би била много по-подходяща за този пост.

24

Анонимен

преди 4 години

Макар и да даваше близо 12-13% от БВП на България,за жалост Туризмът е вече бита карта в близките 5-7 години,държавата трябва да насочи своят финансов ресурс там където има шанс нещо да потръгне в скоро време!

23

Анонимен

преди 4 години

не минстерството, целия министерски съвет

22

Анонимен

преди 4 години

Накратко: При бели дни: джипове.При черни дни: "Ама защо няма фонд от който да ни дадат пари?"А "невъзможност за справяне с проблемите в сектора по време на кризата заради Covid-19" може да се чете като "невъзможност да превърнат водата във вино".

21

мдааа

преди 4 години

Да я махнат, че е много грозна и само ни излага държавата

20

Анонимен

преди 4 години

Дали ще е тази или друга марионетка - има ли значение?Важното е друг, коренно различен да поеме управлението на държавата изцяло. Само че го няма. Понеже от години истинската опозиция бе натикана в миша дупка.

19

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ Е НЕЗАМЕНИМА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе вие нормални ли сте? Тая да не е Бог, че да спре коронавируса? Всеки бизнес има своите рискове и в момента вашия губи. Ама никой не ви е виновен.

17

Анонимен

преди 4 години

В момента да се наливат пари в туризма, в безброй нискоразрядни хотелчета и ресторантчетата е напълно безсмислено и лишено от логика действие!Този бизнес трябва да се редуцира до минимум! Безполезен е. Има много по-важни дейности. А министерство пък въобще не трябва да има!

16

Анонимен

преди 4 години

Абе и 1300"асоциации"да се съберете и да заревете,ситуацията няма как да се промени! Туризмът и неговите производни,отиват по дяволите,това за жалост вече е един Кофти бизнес в Кофти момент, все едно човек да е решил да си купи фабрика в България на 08.09.1944 година!

15

Баце

преди 4 години

Ако е ходила на всички световно дестинации за които е мечтала от малка и си е направила селфита със всички холивудски звезди за сметка на брашняния чувал / т.е. данъкоплатеца .... МОЖЕ . Ще я сложим за посланик в Монако.

14

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова традиционно е в перманентна издънка..Каквото и да направи, все е грешно..