42

Един Българин

преди 4 години

Моля, не причислявайте този напорист самозванец към наистина стойностните математици от БАН. Той вече беше прогнозирал, че от 10 април ще започне намаляване на броя на заразените и болните и, че "около Великден ще има добри новини". Има ли нещо такова? Има негови прогнози за обезценяване на долара, за разруха в икономиките на САЩ и Германия, за социални революции и други дивотии. Не стига ли онзи патологичен "всезнайко" Мишо, че и този?

41

Сгрешил е

преди 4 години

Явно не е взел на предвид Великден, пикът най-вероятно ще е след 10-15 дена !

40

Греши

преди 4 години

Явно не е взел на предвид Великден ! Пика трябва да го чакаме след 10-15 дена !

39

Анонимен

преди 4 години

При направени 26 000 теста за целия период и като се вземе предвид брой на населението, това не е математически модел , а опит за врачуване чрез метода - хвърляне на боб в тава!

38

Голям доктор от ВАК

преди 4 години

До поназнайващМатематическият му модел може да е ОК, но представата му за реалността е неадекватна, тъй като работи с извратени данни и обслужва елитарни политически интереси.

37

До 34

преди 4 години

Написал си "посочи само едно съотношение между цифри". Защо не знаеш, че между цифрите няма съотношения? Цифрите не са числа. Какво е число и какво е цифра се учи в първи клас. Ти завърши ли го?

36

поназнайващ

преди 4 години

Добре, че Витанов не ви чете, че ще умре от смях. Той ема доста публикации на запад по тези модели, глави от книги и книга. Освен това има големия докторат по метматика и професура още от ваковските времена. Мразете го, коркото си искате и хейтете, но фактът е, че той в момента се опитва да ви спаси задниците. Не вярвам да е толкова глупав, че да очаква да му благодарите, аз да бях, нямаше да се занимавам с вас.

35

Ти не си добре

преди 4 години

До Най-прав е 14Попитай някой ром дали ще ти работи за 1000 лв, колкото е средната брутна заплата в БАН. Кой е този отговорен родител, който ще си натресе децата в такава интелектуална ко4ина... Трябва наистина да е последният идеалист, за да постъпи така.

34

Теоретик

преди 4 години

200 000 души спазиха пасторалните си мерки по Великден.Пикът ще дойде при 50 починали на ден. Ясно е, че новите носители не могат да бъдат повече от 50 с капацитета нанашите лаборатории и със смехотворното количество PCR тестове.

33

Най-прав е № 14

преди 4 години

9 и 12,Единият от вас ни праща да питаме академика с двата агентурни псевдонима, за да се убедим, че Витанов не струва като учен, макар че е с професорска титла. 12 съветва "учЕния" да се съсредоточи върху изследванията в неговата си област, а не да се изказва "в област, която е слабо свързана с пряката му специалност". 14 е най-близо до истината. Но пропуска едно - настанените в БАН деца и внуци на професори цицаха от БКП, но се писаха демократи след 1989. думата не можеш да вземеш от тях

32

Анонимен

преди 4 години

До Веско (29)Значи трябва да се пръска често и упорито срещу всякакви насекоми.Засега така усърдно се пръска само в индийските махали. Интересно е да знаем,жителите на тези махали ежегодно какви суми внасят в хазната под формата на данъци?

31

Г-нМатематикът отБАН

преди 4 години

посочи само едно съотношение между цифри. Това може да се приеме като аргумент от математическо естество, който обаче е нивото на знанията на дете в началните класове.А аз отделих време да прочета този материал, защото очаквах, че в него на достъпен за всекиго език ще бъдат споделени изводи, постигнати от голям учен, какъвто се очаква да бъде един професор от научна институция.

30

Анонимен

преди 4 години

По-вероятно е епидемията сега да започне в България. Досега заразените идваха от чужбина, но вече успяха да заразят достатъчно хора в България, за да започне епидемията и тук.

29

Двойкаджия

преди 4 години

Брех тия учени! Аз оставам малката бройка заразени на малкия брой тестове!

28

Рапона

преди 4 години

Опса, още един умник. Сега сме в началото на Ада , а някои казват, че бил голям- почти три месеца да го изминем...

27

Таня

преди 4 години

А, математикът всеки ден взе да се изказва. Би трябвало да помни поне един ден преди това какво е говрил. Явно след масовите заразявания във гетата, фабрики и болници, вече не е актулно великото преселение.

26

Веско

преди 4 години

А някой замисля ли си дали със затопляне на времето мухите няма да разнасят вируса - кацат върху заразена повърхност, после върху друга, докосваш повърхността след като си си измил ръцете...

25

До 10

преди 4 години

Да българина е" голям разбирач", не се манипулира лесно като овца, а мисли.Дано такъв си остане

24

Анонимен

преди 4 години

Той смята, че е решително дали системата ще издържи. -------Искам да знам, той ли е мало умен или авторът на стакията.

23

Dany Crane

преди 4 години

До АнонименЧовекът работи по главния си проект - да стане член кореспондент, а после и академик...