294

анонимен

преди 4 години

стига с тая нелепа смърт или инцидент. ТОВА Е УБИЙСТВО!

293

matolek

преди 4 години

Поне да беше гледал записите и тогава лъжи

292

Анонимен

преди 4 години

Ама само един ли е свидетеля. Много се стискат.Утре сигурно ще има и един, който ще твърди, че Милен е паднал на бордюра и е получил кръвоизлив. И как помни тези подробности. Добре си е заучил репликите, но е загрижен за за грешките на другите. Цирк.

291

тоа

преди 4 години

ако всеки си прави квото си иска, за 1 седмица ще се стопи населението на света. всеки ще убие по някой, после и той ще бъде убит и всички ще сме на едно място в тишина и безгрижие. Има вируси по-опасни от короната и те са навсякъде. ДОКОГА?

290

а

преди 4 години

защо народе сте толкова меки и снизходителни? за погубване на човешки живот, и то умишлено, доживотен затвор! може и смъртна присъда, но все пак нека е доживотен затвор без право на замяна. Какво мислите?

289

баба мара

преди 4 години

освен този свидетел има и десетина пешеходци те какво казват по въпроса

288

Анонимен

преди 4 години

дали е изминал 20 или 30 метра, дали е бил жив 5 или 10 минути след удара - няма значение. сега е мъртъв, шофьорчето мамино синче е било пияно и надрусано и дори не е видяло червения светофар и спрелите коли. вероятно толкова неадектватно, че не е разбирало значението на думата кръстовище и пътен знак.

287

Анонимен

преди 4 години

Може да е бил духът му.

286

да да, ама не

преди 4 години

До пишещите за скоростта на колите.1. Джип Audi Q7 с трима пътници вкл. водача на МПС - Хкг. Блъска отзад субару.2. Субару форестер (не е джип) с водач, без други пътници (засега агенция ЕЖК мълчи по въпроса) - Укг. На червен светофар - 0 км/ч. Субаруто излита от удара на 20 метра. Има истински експерти да смятат и да кажат с колко км/ч. се е движило аудито!?Всичко друго е гледане на боб.

285

Анонимен

преди 4 години

яко. не е бил в колата, ходел е, т.е. бил добре.а щом е излязъл, значи е нямал колан, има съпричиняване, и хоп условна. само не знам защо после се вайкат съдиите като ощипани моми, като им натрият канчетата от европейския съюз за т.нар. ни 'съдебна' система.

284

159

преди 4 години

ЗАТВОР 40 години

283

Анонимен

преди 4 години

Възможно е. При такъв удар отзад си удря главата в стъклото и получава мозъчен кръвоизлив. Имал е няколко минути преди кръвта да притисне мозъка и да почине.

282

Анонимен

преди 4 години

откъде го изкопаха тоя свидетел и ко му платиха

281

Анонимен

преди 4 години

Слушах разговора с въпросния свидетел - ПЛАТЕНА бутафория!

280

Стамат

преди 4 години

Не разчитайте, че "някой" се е обадил за произшествието. Обадете се вие. Веднага. Обяснете каквото виждате за пострадалия. НЕ РАЗЧИТАЙТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ СЕ Е ОБАДИЛ!!!

279

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 300В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС Е ИЗХВЪРЛЕНО ТОВА ПОНЯТИЕ. ЗА СЕГА ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО НЕ СЪДЯТ. БЪЛГАРСКА РАБОТА. ВСИЧКО ОПРОСТЕНО ДО НУЛА. ПО МАЛКО РАБОТА ЗА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ. ИНАЧЕ ЩЕ ИМ СЕ СТРУПА МНОГО РАБОТА А ТЕ НЕ СА СВИКНАЛИ.

278

GOST

преди 4 години

Може да е имал вътрешен кръвоизлив. Има и доста други случай след пътно провишествие първоначално да изглежда все едни нищо им няма, а в последствие умират от къвозагуба от вътрешен кръвоизлив. Така или иначе смъртта е следствие от катастрофата. Не виждам облекчаващи вината обстоятелства.

277

Анонимен

преди 4 години

Затвор 10-12 години за надрусания наркоман! Да не се повтарят, забравят, забавят делата с катастрофи и убийства на синчетата на съдии и прокурори!

276

Ъ

преди 4 години

Само да поясня на г-н Петрова че търговско дружество и болница не са съвсем едно и също. Да не се чуди много,много

275

Анонимен

преди 4 години

И после ако е лъгал въпросният свидетел Тошко, в панделата за лъжесвидетелство!