314

Анонимен

преди 4 години

До Вуйчо: Навсякъде из мрежата го има, тъй като това е голям булевард и камерите са на много места.

313

Анонимен

преди 4 години

До Вуйчо: Не смятам да обръщам темата на заяждане, нито на безцелно чешене на езици. Достатъчно е сериозен и тъжен повода, по който пишем тук. И исках да изкажа почитта си към човека, който за съжаление не е сред нас сега. Много е тъжно, когато от тук си отиват свестни, съвестни и талантливи хора без време! Колкото до Вас, предполагам господине, направете си труда да погледнете това видео, ако толкова Ви интересува, ако вече не сте го направили!

312

Анонимен

преди 4 години

Някой вече е започнал да ръси милиони за оправдаване на шофьорчето. Сега ще се опитват чрез разни поръчкови статийки да убедят обществеността, че причина за смъртта на Цветков са закъснелите медици, неадекватните действия на присъствалите на катастрофата граждани, неправилно уреденото движение на кръстовището и т.н. Разбира се да друсаш амфети и джойнт и да се качиш зад волана е супер гъзарско и не е кой знае какво нарушение.

311

Ама разбира се

преди 4 години

Сега ще се намерят и свидетели, които ще твърдят, че са видели Милен Цветков в Пловдив и че жертви няма. Даже и колите ще се окажат само одраскани. Ееее когато сервитьорките станат ръководители на фирми това е резултатът.

310

Анонимен

преди 4 години

Извадиха го от колата и го оставиха на тротоара да умре !Трима го извадиха и двама го носеха !Възможно е и заради тях да е унрял ако са го дърпали?1

309

Вуйчо

преди 4 години

До Анонимен 332 И къде е това видео, да го погледнем?

308

Fax from Kazan

преди 4 години

Тоя свидетел май е от господари.ком където в последно време постват някакви пълни небивалици. Сега гледам някаква се оплаква, че дядо й не приели в токуда, чак и на генерал Мутафчийски звъняха, Боже, Боже...

307

Анонимен

преди 4 години

Човек, който стои изправен на краката си и ходи сам, няма нищо счупено, най-малко пък врат или гръбнак.

306

Анонимен

преди 4 години

Има видео, на което ясно се вижда как извеждат г-н Цветков от колата и той сяда на тротоара и очевидно говорят. Така, че свидетелят не е излъгал. В лъжа, в случая е жената от бърза помощ, която казва, че няма как да е бил в съзнание и т.н. Каквото и да се каже, обаче е жалко и много тъжно за този наистина голям и ерудиран човек. Жалко и тъжно е, че заради един надрусан *** си отиде твърде рано качествен човек и добър журналист и вероятно мога да изброявам доста... Да почива в мир...Мъчно ми е!

305

Анонимен

преди 4 години

Не звучи професионално, но едно време ни учеха, че по-добре да му строшиш още 2-3 ребра, но да го оставиш жив, отколкото да седиш и да гледаш...

304

Анонимен

преди 4 години

Сърдечен масаж на човек, който току що си е напукал ребрата от удар във волана, с вероятни вертебрални и вътрешноорганни травми... Това не звучи много професионално..

303

Анонимен

преди 4 години

Тоя свидетел си има и психиатрична диагнозаАма нали трябва ,,сензация,, ще го слушаме

302

Анонимен

преди 4 години

Подобно ненормално поведение говори за цялата аморална система от ценности, в които е впримчено българското общество. И по стечение на обстоятелствата, причинявайки смъртта именно на журналист, всички въпроси за ефективността и дори смислеността на управлението на много аналитични институции в тази държава трябва да бъдат разумно обяснени на това общество.

301

Продължение от 325

преди 4 години

Задължително трябва всеки един човек да мине курс по БЧК, за да може да указва първа помощ! Просто задължително! Не съществува такова нещо като глътнат език! Ако найстина са се опитали да му извадят "глътнатия" език, то оказващите първа помощ, е възможно да са го набутали по-навътре! Всеки може да се научи да оказва първа помощ дори само като прегледа няколко научни статии и два-три интернет клипа! Клиничната смърт е обратима 6-8 минути след настъпването, но при неправилната първа помощ НЕ Е!

300

Анонимен

преди 4 години

Престане с това 5, 10, 12 или 15 години затвор! Нещата трябва да бъдат както при по-развитите от нас страни! Доживотен затвор или най-добре екзекуция, за да не живее от нашите пари! Затвор и за другите 2ма, който се возят с него! Не са го спряли от шофиране под въздействието на наркотици, а 100% и те са били друсани! Да се разследва инструктура, обучил го да шофира! Затвор за майка му, тъй като му предоставя фирмен автомобил, докато се намира под въздействието на упойващи вещества!

299

Sata NATO

преди 4 години

Докторките били две момичета, които се опитвали да му правят сърдечен масаж... Нищо де, пак им ръкопляскайте!

298

Анонимен

преди 4 години

На сутрешния "удобен" свидетел при Хекимян да се повдигне обвинение!Спешна помощ излезе с брифинг относно платените лъжи на свидетели и журналисти!

297

Анонимен

преди 4 години

30 години затвор и никаква книжка повече. Нека се спре войната по пътищата.

296

РОКО

преди 4 години

Този "свидетел" трябва да му се повдигне обвинение още днес. Ще издаде всичко. Кой му плати за лъжите, които говори в национален ефир. Толкова беше подготвен, а забрави какви неща говори вчера. Днес видя и третия човек, вчера не. Днес убиецът беше адекватен, а вчера се бил въртял като неадекватен. Направо ме гнус от тези машинации. Баси мафията.

295

Харабейшио

преди 4 години

Попаднах на видео от катастрофата и тръпки ме побиват - малко преди маминото да натресе колата на Милен, пред нея минават пешеходци! Вчера излязох да спортувам на открито и в продължение на час се чуваше форсиаране на двигатели и свистене на гуми. Аз съм за - полицията да спира от движение тези "тунинговани" стари колиби на младежи и за най-малката модификация. Такива като тях, както и богатите мамини дечица са обществено опасни!