52

ЗА ВЯРВАЩИТЕ

преди 4 години

ВЯРВАТЕ ЛИ В ПРИЗРАЦИ?АКО ВЯРВАТЕ ТО МОЖЕ ДА ГО ОСЪДЯТ И СКОРО ЗА "ДОБРО ДЪРЖАНЕ" ПОМИЛВАТ.ТУК ИГРАЯТ ГОЛЯМИ ВРЪЗКИ И ОГРОМНИ ПАРИДА СЕ ЧУЗДИШ КАК ПРОСТИ ХОРА БЪРЗО ЗАБОГАТЯХАА ДЕЦАТА ИМ СА СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА НЕДОСЕГАЕМОСТНЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ ВИДЕН АДВОКАТ "НИ ХОРТУВА" ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯТ Е НЕВИНЕН

51

Анонимен

преди 4 години

Справедливост ли, ето как ще се развият нещата - Поради настъпилото обществено недоволство, родителите му са наясно, че няма да има особенно лесно измъкване и според мен в момента му подготвят бягството към някоя страна без екстрадиция или с трудна такава. А задържането под стража за подобен род престъпление е МАКСИМУМ 2 месеца, така, че след 2 месеца ще е духнал.

50

Нали

преди 4 години

тези дето се опитват да пришият катастрофата на властта не си вярват сами на себе си??!!Трябва да си доста извратен да разпространяваш подобни налудничави лъжи?!Пък кой знае,лудите в България минават за свестни,а свестните считат за луди,беше писал някой си Ботев??!!

49

Анонимен

преди 4 години

Скоро да сте чули/чели нещо за катастрофата на Владимир Зидаров (Лютфи Местан), при която имаше загинало дете?

48

Анонимен

преди 4 години

ако беше в някоя европеИска страна ДА но в България която се вмъкна в евр. съюз по вторият начин нещата са корено различни имаш ли парички или си си близък с БАИ ТОЗИ които е на висок политически пост няма проблеми ти си наше момче защитава ме те утре и с нас властимащите може да се случи същото НАЛИ ПОЛИТИЦИТЕ СМЕ ОТ ЕДИН ОТБОР САМО ЗА ПАРЛАМА ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ СЕ КАРАМЕ

47

681

преди 4 години

Нищо няма да излезе от това поредно мутренско дело щом "висшия пилотаж" на "държавата "е толкова впрегнат и загрижен нещата да вървят в "правилната посока"! Жалко за поредния прогледнал журналист!

46

ИСКАМ

преди 4 години

ИСКАМ СЕГА ДА РАЗСЛЕДВАТ ОТ КЪДЕ СИ Е ВЗЕЛ НАРКОТИЦИТЕ И ДА ИМ РАЗНИЩЯТ ЦЯЛАТА НАРКОМРЕЖА НА ТЕЗИ ГНУСАРИ!!! И ДА ГИ НАТИКАТ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗАЕДНО С НЕГО ДОЖИВОТ!

45

Ужасена

преди 4 години

Ще го 4у кат това момче в затвора, МНОГО! ... Ще влезе син, ще излезе дъщеря, гордост за майка му... стара... Ще шофира в затвора автомобили със скорости, майстор ще е на лоста! ... или майсторка! Майстор(ка) на спорта! ...

44

Анонимен

преди 4 години

Законите си ги правят крадците с пари да са в тяхна услуга, а хората вълци ги яли.

43

Kво

преди 4 години

Справедливост в българия ли?

42

Анонимен

преди 4 години

Предвид ширещата се безнаказаност, предвид това, че същите тези правят законите, няма как да очакваме новобогаташите и управляващата хунта да тръгне против себе си.Те ще натискат да си стои всичко по старому.Каква справедливост и милост очакват овцете от вълците?

41

Леле до 45

преди 4 години

Местан, това си екзалтиран ти? :)

40

Анонимен

преди 4 години

Като видях Марковски и спрях да чета.Този Марковски е един от основопложниците на законодателството в БГ.Има индиректно вина за случвалото се, случващото се и това, което ще се случва.

39

Анонимен

преди 4 години

Дори и да има за него, това ще е единичен случай, докато не се промени изцяло държавата ни към по-добро, ще продължава всичко по старому.Така не може да продължава до безкрай.

38

@

преди 4 години

Абсолютно нетипично изказване на Марковски. Чувал съм го как защитаваше убиеца на едно момиче, дори когато имаше генетичен материал от него по момичето. Това не е човек който ще се изкаже така лековато, особено без да познава в детайли делото, камо ли да предположи почти най-тежкото наказание.

37

Анонимен

преди 4 години

А какво значи справедливост ?

36

АБЕЕ . . .

преди 4 години

Ще опознаете съдийската система ама твърде късно ! Ох , ще разберете на кого служи , . . на кого служим, и чии жертви сме , на кои служители сме средство за препитание ! ! ! Ама по трудния начин .

35

Мушан

преди 4 години

Интересно ми е защо адвокати и вещи лица мълчат като.......за катастрофата на Лютви Местан в Кърджалийско,преди може би година,когато вследствие на произшествието загина малко дете.

34

Анонимен

преди 4 години

Няма да има справедливост. Така както нямаше за всички други невинни жертви, деца премазани на пешеходни пътеки, велосипедисти и тн. За жалост това няма да се промени.

33

Анонимен

преди 4 години

От затвор се излиза, от гроб не!