22

гост

преди 4 години

Във Стара Загора има една огромна шивашка фабрика "Наталия", служителките на която се движат и на обяд и като си тръгват от работа на групи от по 5-6 и без никакви маски. Не са от малцинствата! Ако утре открият 1 заразен в тази фабрика, гарантирам ви, че истинския брой заразени ще е няколко десетки!

21

Въпрос

преди 4 години

Защо този цех (а и много други) въобще е работил по време на извънредното положение и е допуснато такова множество от хора да работят под един покрив? Крутите мерки не са ли за всички? В закона би следвало ясно да е казано кой има и кой няма право да работи в този период. В парка не позволяват пиле да прехвръкне, а в тоя цех - 900 души накуп. Извинявайте, господа управляващи, ама не я разбирам тази ваша логика.

20

глас от чужбина

преди 4 години

някой задавате въпроси все едно не знаете какво е това "бг-чорбаджия".Въпросите трябва да са към щаба , да кажат колко проверки се правят във фабрики и цехове, които са отворени и работят. Тук за да е отворен които и да е магазин за хранителни стоки трябва да има дезинфектант и ръкавици на входа , а в Бг работят стотици на едно място и нито маски, нито гел...

19

Анонимен

преди 4 години

Принудителен отпуск и сега цял Плевен ще пламне, ако вече не е пламнал, но няма тестове и съответно няма регистрирани с вируса. Би трябвало Плевен да са го затворили вече както стана с Банско.

18

Анонимен

преди 4 години

"Вие ако сте да не би да си мислите, че веднага всичко ще свършите както трябва?"----------------------------------------------Що за инфантилни въпроси? Всеки нормален човек трябва да има достатъчно разум, за да прецени нивото на своето образование, квалификация, компетенции и опит и да вземе решение за каква работа става и за каква не. Аз не съм се кандидатирал за премиер, защото си представям какъв товар е да отговаряш за 7 млн народ. Който е премиер да отговаря, а не само да глашатайства.

17

Анонимен

преди 4 години

Къде е 4ти април, къде е днес? Вие майтап ли си правите? Защо не сте затворили веднага фирмата до установяване на болните? Кой знае колко заразени има в Плевен вечен. И от там в София и други градове.

16

gres_day

преди 4 години

Единственото решение е да се правят по 5-10 000 теста на ден, а не по 3-400. Иначе България ще стои под карантина с месеци...

15

анонимен

преди 4 години

През 1970 е имало около 170 заразени и около 30 починали в тогавашната Югославия с вариола, особено опасна инфекция. Мерките са били зверски с моментално затваряне на граници и на всякакво придвиоване където и да е било. Сега при тия лиготии ще има да се точи вируса, а после - тоз виновен, оня невинен!

14

анонимен

преди 4 години

Ами при една заразена сестра какво правим в болниците, въпреки мерките може да изпорази всичко? Изобщо е трудно да се прецени кое как да се направи, и затова не трябва така прибързано да се съди и да се правят квалификации като олиг.офрени, тикви, и пр. Вие ако сте да не би да си мислите, че веднага всичко ще свършите както трябва? Ами основната грешка да се карат заразени със самолети от Ухан по целия свят?

13

анонимен

преди 4 години

Прекалиха с някои мерки особено с разходките в парка да не може дори сам, ама пуснаха тарикатите в цяла България по празниците, а другите под час в магазина? Да не говорим за тези, дето пък не спряха да летят насм - натам и то с вируса, ама за други глоби и прекалено затягане? Мерки трябват поради неясното положение, но чак такива?

12

Я па ти..

преди 4 години

До да, да, 6 Това ли можа да измислиш ?

11

Анонимен

преди 4 години

До 1234Защото тарикатите разнасят болестта по страната - на вилата си били. Гориво не зареждат ли, пиячка и чдене не купуват ли? От робори ли ги купуват?Жалка история и липса на мисъл

10

Анонимен

преди 4 години

Арсенал в Казанлък работят 9000. Някой проверява ли ги?

9

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙМи не може всички да са с високо заплащане, високо самочувствие и никаква работа като президента Радев.

8

1

преди 4 години

Значи жената е развила пневмония преди 8ми април, но никой не се е "сетил" да я тества. Сега 10 дни по-късно идва забавата.

7

1234

преди 4 години

Не разбрах защо пътуването из страната е по опасно от работа на 900 души в хале? Герберската мисъл е безгранична в простотията си. Правят ни на маймуни и *** каквито явно сме

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Шипченски соколи...

5

да, да,

преди 4 години

Тая фабрика била на Цецка Цачева. Плевенската магарица изцежда работничките като лимони.

4

Един приятел

преди 4 години

Заразените май не са хванали вируса от софиянци тези дни за един приятел питам.

3

Противоречиви,

преди 4 години

разнопосочни и доста неубедителни мятащи се напосоки деиствия----едни ще работят в огромни предприятия а малките магазинчета не е желателно да работят ,дори за риба не мога ида ,ами там ще съм сам ,дори да съм със семейството,аз и в къщи съм със детето...не се тестват хора масово тества се избирателно , по този начин се изкривява обстановката и се дава шанс за гадаене и манипулации..?