14

Анонимен

преди 4 години

Ураааа! Връщаме се в 19 век когато да умреш от туберкулоза е било в реда на нещата. А ти антиваксъри дано имат по 9 -10 деца, че я 2-3 доживеят до пълнолетие, я не.

13

:)

преди 4 години

Като ти каже държавата ваксинирай се! и ти тичаш, взимай лекарства! ти пак тичаш, после 99% от хората са били болни от нещо. Нашето семейство сме от тези *** които не гледаме ТВ и не вярваме на всичко което ни се казва, ние проверяваме и се информираме, само бабешки рецепти и 100% сме здрави. Личен избор.

12

Анонимен

преди 4 години

Ех тия бгмами! Ленчето пуснала информация, че съседката й от 3 етаж имала братовчедка, която познавала един, който се бил разболял от ваксина и хайдееее, няма да си ваксинираме децата.

11

Анонимен

преди 4 години

До 10 Единственото дете, което знам с детски паралич е увредено от ваксина срещу такъв. Моето дете няма ваксини и няма и да има. Живо и здраво е и до сега не е боледувало въобще. Колко да рискуваш здравето на някой пил антибиотик само веднъж в живота си? ;)

10

Анонимен

преди 4 години

Ама раждайте си вкъщи, не си ваксинирайте децата, лекувайте се с врачки, ама ако нещо се обърка сериозно защо викате Бърза помощ?

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Сега трябва да се ваксинира, за да може да си изгради антитела. Не че ще се срещне сега и ще се разболее. Яко про*ти сте.

8

Анонимен

преди 4 години

Шансът да се разболее от ваксина е доста по-малък, отколкото шансът да се разболее от нещо сериозно, ако е без ваксина. Обаче щом за теб не е проблем да рискуваш здравето на детето си, твоя работа. Ама после да няма рев. Хора, туберкулозата, детския паралич и т.н. не са шега.

7

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите са най-простите хора. Същите вярват и че 5G е вредно, и че коронавирусът е пуст на Бил Гейтс и тн. В момента виждаме какво се случва в свят без ваксина за 1 болест. Само 1 болест и еб*ва майката на целия свят. Няма такива амеби.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5А ако се разболее от поставяне на ваксина кво правим?! Имаме такова дете в семейството, което в последствие го освободиха от ваксини.

5

Анонимен

преди 4 години

Ама не ги поставяйте, ама преди това подпишете декларация, че ако детето се разболее поради липса на ваксина, няма да търсите лекарска помощ.А иначе, никой не ви спира да живеете и в пещера ако искате и да си се лекувате с корени.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Никой не си тика мръсната муцуна в твоята работа. Но после недейте да ревете, че не ви пускат в детски градини, училища и и се повяват все по-често полиомиелит, морбили, туберкулоза и т.н. Както вие не искате, така и родителите на ваксинираните деца не искат вашите да са в общият кюп. Като не ти харесва в къщи и си го обучавай, гледай. Но вие се нахвърляте на другите, че са прости, ***, убиват децата си, дискриминират ви. Кой на кой си вре муцуната тогава.

3

123

преди 4 години

Старите ваксини всичките са ми поставени като малък, някои аз съм си поставял доброволно заради пътувания, като жълта треска и т.н.Обаче сега с тази световна постановка и истерия, съм 1000% сигурен че ще пуснат "ваксина" и тя ще бъде задължителна за наше добро разбира се. Въпреки че корона вируси има от десетки години, а ваксина за тях все още не. Айде нема нужда. Не мерси. Никой вече не вярва на никого. Рухването на системата е скоро.

2

Анонимен

преди 4 години

Поне два пъти повече са и ще се множат. Който иска, да си убива бавно детето с ваксини, ама много моля да не си тика мръсната муцуна в живота и свободния избор на нормалните хора.

1

Т.Шак

преди 4 години

След тая епидемия вече никой няма да толерира антиваксърите, надявам се.