34

ъъъ

преди 4 години

А кога е правено проучването? Защото, ако е към днешна дата, 11% са нищо. Как е възможно? Непрекъснато ни убеждават, че трябва да се държим като потенциални заразоносители, а в същото време пращат децата на ваксини.

33

Анонимен

преди 4 години

11 процента Ха ха ха Много повече сме

32

Българино

преди 4 години

И аз не искам

31

Анонимен

преди 4 години

До 20От еднс страна да ти дам + като не искате да се ваксинирате ми страдайте от хепатит, от морбили, от тетанус. Това си е естествен подбор - кадърните оцеляват. От друга защо да седим пак затворини в нас месеци на ред защото шепа бездарници са предизвикали пандемия от морбили... ми не ми се иска някак ама да ти дам ли - ....

30

Анонимен

преди 4 години

До До 25Сигурно е от васкините да знаеш...

29

Да

преди 4 години

Ваксинирам детето си спрямо календара, въпреки, че е с атопичен дерматит. Има всички ваксини за възрастта си. Прави скоро 1г,предстоят и 2 ваксини, но в памдемия не съм луда да ходя да я бодат кой каквото иска да си обяснява. Отговорността си е на родителя.

28

До 25

преди 4 години

Аз познавам лично двама ваксинирани като деца и останали инвалиди. Единият преди много години остана инвалид заради ваксина за детски паралич, а другото дете е от преди 12 години.

27

Анонимен

преди 4 години

Ами да - ще подпишем декларация, че в случай на заболяване няма да се възползваме от държавните здравни услуги, но пък в замяна трябва да ни се признае правото да не плащаме здравни осигуровки от заплатата си, нали?

26

Анонимен

преди 4 години

Диктатурата на пролетариата.

25

Антиваксър

преди 4 години

Айдеееее, изтриха ми линка към статията "Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на Земята"!

24

Т.

преди 4 години

Искам да попитам тези 11,2 %, които не искат да ваксинират децата си, не дай си боже да се разболеят от нещо с алтернативна медицина ли ще ги лекуват или ще отидат пак там, където са искали да им сложат ваксини за да няма усложнения след време?

23

noFreeman

преди 4 години

всичкото това се прави за новата ваксина... подготвят ви за нещо от което после връщане няма... до сега съм имунизирал всичките си деца... отсега нататък не... те това е, новите няма да са за болестите изброени горе!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Сектанта ще го познаете по отказа да слагат ваксини на децата си! Малко са хората, които го оравят защото детето им страда от някакво неврологично заболяване или има алергия към бякоя ваксина. Болшинството антиваксари са сектанти!

21

Анонимен

преди 4 години

В миналото не е бил проблем, че хората не се ваксинират, защото са живеели в малки населени места и не са пътували много като цяло, но представяте ли си какво ще стане в тия огромни градове ако хората масово спрат да се ваксинират?! Тая пандемия с Covid19 ще ни се стори като детска игра! Така, че хайде малко да помислим, става ли?

20

Анонимен

преди 4 години

Реално колко хора познават дете останало инвалид от ваксина? Ама имам предвид познават лично, а не чули от съседката, от лелята, че на една позната детето...

19

Рени

преди 4 години

Лошото е че после тия същите антиваксъри искат да се ползват от услугите на държавата като ходене на децата им на дет.градини и училище.Като искат да не ги ваксинират трябва да си понесат последиците от това,а те правят чудеса от храброст -подкупи и т.н. за да им издават фалшиви документи,че децата им имат ваксини и лошото е че има много продажен персонал,който си затваря очите за това и ги допуска сред нашите ваксинирани деца.

18

Анонимен

преди 4 години

Ми вие се ваксинирайте и не ги мислете другите. Нали ще сте ваксинирате, опасност за вас няма да има. Да му мислят, които не са ваксинирани.

17

Анонимен

преди 4 години

През 18 век Екатерина Велика публично се ваксинира срещу едра шарка за да покаже на руските селяни, че не е опасно.Явно антиваксърите са си на ниво руски селянин от 18 век.

16

Анонимен

преди 4 години

Бг мама е виновна тоИ кокошкармик

15

:)

преди 4 години

Лесно е да си антиваксър в държава със "стаден" имунитет и ваксинирани около 80%.Така да се каже, тези болести почти липсват и шанса някой да се зарази е минимален.Ама както вихяте, хората вече пътуват по целия свят.