19

Стоян

преди 4 години

До Анонимен как къде са БХК, ходят в банката да си получават хонорарите от чужбина !

18

Стоян

преди 4 години

До Гражданино преди 10,11,1989 г комунистите ги развъждаха . Сега берем плодовете на размножаването им !

17

Гражданино

преди 4 години

преди 89-та иганите бяха кротки като агънца, но сега западната *** която ни вкараха, ни докара и БХК, така държавата се иганизира, а и са избирателите на ГЕРБ, затова станаха такива!

16

Гражданин

преди 4 години

На тия от тоя етнос ВСИЧКО им е разрешено :и да крадат,и да изнасилват,и да се гаврят,и да убиват...докато човешките права ги галят,галят и ги поощряват така ще е ! То не беше случай,не бяха два и затова и т.н. роми стават все по-смели и недосегаеми ?! Какъв е сми-сълът,че са го заловили в кратък срок,след като като ще се изтъкнат поне десет повода в негова защите и накрая жената ще излезне виновна ?! Такива случаи у нас колкото щеш...

15

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Освободете младежа веднага! Това е част от традициите на неговият етнос! Милка Джимерова е била културно обогатена от общуването с младият ром!

14

Анонимен

преди 4 години

БХК къде сте?

13

Евроатлантик

преди 4 години

БхК защо спи?!

12

Анонимен

преди 4 години

Какъв младеж?! Горд баща на 4 ч..та!

11

Анонимен

преди 4 години

Хванаха го, заведоха го в районното, почерпиха го с кафенце, той обеща друг път да не напада баби...и го пуснаха да си ходи.

10

Анонимен

преди 4 години

То пък все едно имаше нужда да споменавате произхода.Въпросът е ДОКОГА управляващите ще се правят, че не виждат какво вършат любимите им избиратели? Докато на хората не им писне и не се стигне до саморазправа?

9

До Тато из Правец

преди 4 години

Мръсно, долно, злобно комунистическо куче нямаш никаква жалост съм жената, само политиканстваш и злобеешНа рома да му резнат онази работа с неговата ножица

8

Тато из Правец

преди 4 години

При ГЕРБ е така! По мое време бяха кротки като агънца и още в 18,00 се прибираха по копторите в Махалата...

7

Анонимен

преди 4 години

До Т.шакБезмозъчник,не полицията а Магистратите са виновни за анархията в България!!!!Но за това е нужно мозък,за да го проумееш!!!А най-виновни сме овцете,че ги търпим!!!

6

дон Корлеоне

преди 4 години

Това,че е от "ромски произход" се подразбира о заглвието! Никой нормален българин няма да " нахлуе",да ограби и блудства с 92 год. жена. Химическа кастрация и доживотен затвор !

5

Т.Шак

преди 4 години

Значи, когато поиска, полицията може.През останалото време защо не иска?

4

Анонимен

преди 4 години

И по-лошо ще става!!!НПОтата са също толкова вредни,колкото политиците,магистратите и тъмните!!!!

3

Waffen SS

преди 4 години

Това е невероятно.Това се случва толкова рядко ,да посочат етноса на извършителя.Чудя се дали не е виновен КОВИД-19,за това явление.Къде ли са се скрили грандополучателите от БХК,"Америка ЗАД България",ЗАТворено общество" и др.Мераклии за активисти в такива и подобни на тях организации има много,защото заплащането е атрактивно,а работата е никаква,защото предателството не е работа.Криминално проявеният ще го позадържат няколко дни и като отшуми случая,кротко и безшумно ще го пуснат,за да продължи деянията си

2

Ето защо,

преди 4 години

лагерът в Белене трябва да заработи отново! С тези *** не може по друг начин да се живее, те не разбират от дума!

1

част втора

преди 4 години

пуснаха младежа нападнал 92 годишна жена...