28

Христо Христов

преди 4 години

Наемни у6ийци и *** някакви.Да си стоят на мaйната си и янките да им плащат заплатите, застраховките и пенсиите!

27

Морски

преди 4 години

Тия лап,ачи чий интереси защитават чак в Авганистан?!Смешници!

26

Анонимен

преди 4 години

От София до Кабул са 4000 кмКакво геройско и патриотично има да отидеш на 4000 км от Родината си и да окупираш и да тормозиш чужд народ на земя която не ти принадлежи???Господ ще ги накаже за алчността им и да злото и мъките които са причинили на народите в Афганистан.Аз не искам афганистанци в България но и нашите наемни убийци нямат работа там!

25

Патриот

преди 4 години

До Антибългарина 6 Всъщност това са истинските български герои!Какво геройство има в това да нападнеш и да окупираш чужда държава? Всеки народ има право на свобода и самоопределение на земята, която му е дадена от Бога. Как така ще ходят с оръжие в чужда държава да им казват как да живеят? У нас ако дойдат афганистанци с автомати ще им се радваш ли?Това са наемни убийци за пари, какво търсят в Афганистан???

24

Taliban

преди 4 години

МИСИЯТА Е УСПЕШНА.ОПАЗИХА МАКОВИТЕ ПОЛЕТА.

23

Чета и си мисля

преди 4 години

Тази статия коментират значителен брой платени руски ***. Като сте големи пичиве, бегайте на Изток бе! Бегайте и яжте варени картофи и му'айте самогон. Мислете бе завистници, мислете! Иначе нещо сте извън реалността в която живеем!цЗащо не станете и вие войници, па ходете и вие за "лесни пари"!? Лесни - ама на думи,! Той и Ботев го е казал за такива като вас - сигурно обаче не сте му чели стиховете, което за жалост превръщате не само във ваш проблем!!!

22

Чудя се

преди 4 години

До "Нямам нищо против български войници..."Пий си хапчето и си лягай! При подобен неадекватен коментар, друго не мога да ти предложа!

21

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против български войници да бъдат командировани в Афганистан.Нека в деиствителна военна обстановка придобият опит , и най-важно да си изработат заплата ,а не по цял ден да безделничат в поделенията + два дена седмична почивка!Против съм да им се дават хиляди левове за тази командировка!

20

Ludoto Lenche

преди 4 години

...dobre e ,che momchetatya sa se varnali jivi I zdravi ot Afganistan ,no iskam da poitam .chii interesi zashtitavat balgarski voinici v Afganistan ?!?? Zashtoto ako ne sa balgarski ...I sa chujdi ...znachi ,che pushechnoto ni meso ot naemnici se e zavarnalo ot Afganistan !!! Ne mislia ,che imame povod za niakakva gordost ot tova !!!

19

House M.D.

преди 4 години

Целостта или независимостта на България пазеха тези *** с български паспорти в Афганистан?

18

Ко

преди 4 години

Нашите войници в Афганистан са окупатори. В услуга на Америка. Друго обяснение няма, освен пропагандни манипулации

17

Хванете го!

преди 4 години

И палката по главата. Записвайте всичко и го пратете в Ленгли с пожелания за Весели Великденски празници!

16

Спешно съобщение

преди 4 години

Кажи на Украинците, че при тях има един дето трябва много спешно да му се случи "инцидент". Спешно и бързо, че иначе ще има Русата блондинка 2.0.

15

Щирлиц

преди 4 години

Поздравявам ви за дисциплината, отговорността и службата към Родината.Не знаех,че Родината ни се нарича Афганистан,и се намира на няколко хиляди километра от България.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Казват се АПЗ.апезета.АВАНС,ПЕНСИЯ,ЗАПЛАТА.Около 2000 човека са.1500лв.заплата + 700лв.пенсия.

13

Анонимен

преди 4 години

Охранители Пазачи.И кво дират там.Пазат талибаните .Харчат народна пара за тоя дет духа.

12

Анонимен

преди 4 години

Само в системата на МО и МВР около 3000 служители са на двойна хранилка заплата и пенсия едновременно от началото на 2016г и още ги държат незнам за какво,при тази голяма безработица,наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА г-н Борисов!!!

11

ДО: 7

преди 4 години

Генералисимуси, генералисимуси и примуси ще имаме скоро!

10

Патриот

преди 4 години

Уважавам българската армия и държава но тия на снимката не са войници а наемници. Чий го дирят на 5 000 километра от родината окупационни войски в чужда държава чии интереси защитават там??? Окупират и тормозят чужди държави и народи срещу заплащане от САЩ това не са войници а наемници на САЩ предатели и майкопродавци.Аз не искам сирийци иракчани и афганистанци в България но и нашите войски нямат работа в техните държави.

9

АнонимеН

преди 4 години

И ТОЧНО КАКЪВ СА ГО ДИРИЛИ ТАМ!!!!БЕЗОБРАЗНИЦИ)!