12

Анонимен

преди 4 години

Тук плешивите имат намерение да продължават идиотските мерки докато ни уморят. Но има една приказка, че който копае гроб другиму сам ще падне в него. Та вярвам че гробарите ще се провалят. Но и ние трябва малко да им помогнем, за да се провалят по-бързо.

11

Анонимен

преди 4 години

....

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2може до попиташ шуробаджанашките на властта медии, те знаят отговора от първа ръка, предполагам че отговора е не за сега..

9

Анонимен

преди 4 години

Белгия е пример за чалгарие и мангърие по време на пандемия.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако изключим малките държавици с население под 650 хиляди човека като Сан Марино, Андора, Ватикана и т.н., Белгия е на първо място в света с най-много починали на човек от населението и на второ място след Испания по брой на заразените. Явно там мерките са сбъркани, както и в почти цяла Европа, вкл. и България.

7

!

преди 4 години

Даммм, като в Австрия, където отварят малките магазинчета. В България те не бяха затворени. Белгийците само намерения имат,кога ще ги осъществят е въпроса. И какво значи,че броят на починалите бил завишен, нали държавата ги отчита?! Или по-добре да ги намалим, че както сме тръгнали скоро няма да падне карантината

6

Анонимен

преди 4 години

ахал фк-шагадал фк-Х на полувреме с 2.25 коеф.

5

Анонимен

преди 4 години

....

4

Анонимен

преди 4 години

Започнаха един по един да си признават че са писали всеки починал над 60 г. от Ковид19.Напротив. Признаха ,че не броели старческите домове и смъртността е доста по-висока.

3

Анонимен

преди 4 години

Като чета тия намерения от 2, 3 седмици, вече трябваше да са отворили всичко. На тия населението явно е доста... не много умно. Всеки ден им обявяват намерения...евентуални и планове... евентуални. Тука тв мислителите стигат до извода.. опаа оправиха се. На следващия ден новина...500 умрели. О, втора вълна значи. И отново плана...

2

Анонимен

преди 4 години

Кога ще видим и в България план/стратегия за постепенно излизане от извънредното положение?! Има ли такова намерение въобще или на някои тикви им дойде дюшеш така?! В Люксембург след десет дни смятат да почват учебните занятия(от човек живеещ там го знам). Ще става като разделят класовете на половина - едната ходи в училище, другата онлайн. Следващата седмица групите се сменят. В България има градове където биха могли учениците освен това, да ходят и на две смени. Някакви идеи у управниците???!

1

Анонимен

преди 4 години

Започнаха един по един да си признават че са писали всеки починал над 60 г. от Ковид19.