105

Ники

преди 4 години

Един от най-добрите водещи, а за мен най-добрият. Бог да го прости и да даде сили на близките му. Страшна трагедия. Наркоманията е пропила в страшно много млади хора. Страшно е! Милен беше прекрасен водещ, широко скроен. Само как се смееш на изперкалия зрител, който го наричаше "маймунке малка", гледах го сигурно 20 пъти и се чупех от смях. За това сега ми е много тъжно. Малко са такива хора.Светъл да е пътят ти, Милене. Ще те запомним с добро и определено много ще липсваш.Мир на душата ти.

104

АНОНИМЕН

преди 4 години

НЕ Е ИСТИНА.НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ.ТОЧНО НА ВЕЛИКДЕН.БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА.ДАНО НЕ Е ПОРЪЧКА.НА МНОГО *** БАСМА НЕ Е ЦЕПИЛ.

103

Светла му памет

преди 4 години

Не всеки харесва Милен Цветков. Но всеки оценява и уважава Милен Цветков.Милен Цветков си е за харесване. И ще си остане харесван.пп: Катастрофата е меко казано странна. И не защото тоя бил пиян, а другият дрогиран. Ако има други подобни като механизъм в България - за последните пет години ще са пет. Но да си кажат думата компетентните органи.

102

Anon

преди 4 години

Мисля, че катастрофата е случайна. Ако толкова беше неудобен като репортер щяха да му запушат устата по много други начини не включващи мазало на кръстовище. Сега да кажат кой е убиеца и всичко ще е ясно. Ако е някое синче ( най- вероятно) едва ли е поръчково.

101

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости Милен Цветков. Беше искрен и ведър човек. Имаше добър нрав.

100

Handel

преди 4 години

И между другото не беше ли сайта Бивол, който раздуха Испанската "следа", а не Милен Цветков?

99

Соросоид

преди 4 години

Мир на душата на Милен!Ноооооо,Една мисъл ми пробяга в съзнанието.Милен бе спрян от ефира когато започна да се занимава с къщата в Барцилона.Дълго време стоя без работа. Преди 2 седмици имаше интервю с него в Евроком където той критикуваше властта. (същото предаване след което много политици бяха окошарени с гаранция от 50К).Милен току що започна ново предаване с Шикерова.Честно казано, не изключвам възможността на момчето с джипа някой да му е поръчал това.

98

до 1

преди 4 години

Според някои хора дори мухaта кацнала на л*йното на Бойко Борисов е убита на стена заради контакта си с него.

97

Handel

преди 4 години

Аз съм го запомнил с това, че проваляше всяко предаване, което създаваха специално да му дадат нещо да прави. Даже и в Big Brоther се опитаха да го набутат и там се провали с трясък. Но тъй като българските телевизии успяха да ме отучат да ги гкедам, то професионалните му качества реално не ме интересуват; така че "Мир на праха му".

96

Анонимен

преди 4 години

кога ще игреам с Унгария?

95

Активист на БСП

преди 4 години

Беше смело момче! Пречукаха го ,както пречукаха русенската журналистка...

94

Един

преди 4 години

Със смъртта на Милен Цветков можем да считаме случаят "Барселона" за приключен. Той беше първият изнесъл в медийното пространство подробности по този случай.Държа да подчертая това дебело!

93

Адаша

преди 4 години

Мир на праха му. Беше точен тип.. Дано убииците мь не намерят спокойствие и в отвъдното.почивай в мир Милен и нека Господ Бог закриля децата ти.Амин!

92

Анонимен

преди 4 години

След няколко седмици ще паднат забраните заради коронавируса, а за наркомани и пияници по пътищата кога ще им някакви, дори и малки. КОГА?

91

Анонимен

преди 4 години

ще го запомним с това че го претрепа некъв...... аре да не казвам какъв, че ще ме цензурират....

90

Анонимен

преди 4 години

Амфети, Need for speed и липса на държава, водят до това

89

Анонимен

преди 4 години

Гласът на свободната журналистика е малко силно казано, просто търсеше сензацийки за рейтинг. Нещо от сорта на Карбовски, макар и да води в малко по-различен стил. Като оставим това настрана, смърта му е нелепа. Ще е добре да кажат и дали е бил с предпазен колан.

88

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е и за двамата,за Милен и за момчето зад волана,без значение дали е случайна катастрофа или умишлена,съд надали ще има,вероятно ще убият и младото 22 годишно момче.

87

Анонимен

преди 4 години

според мен е починал от коронавирус като е имал съпътстващо заболяване травмите от катастрофата. Иначе мир на праха му.

86

Анонимен

преди 4 години

ако не нося маска 300лв, ама иначе можем да си играем на блъскащи колички безнаказано