125

Дон Боко

преди 4 години

Юлиян Вучков, Виктория Маринова, Милен Цветков ...Който говори ... умира !Карбовски, как си бе, приятел ?! ...Що не си вземеш една дълга отпуска ?...Младо момче си ...

124

Не е случайно

преди 4 години

Гледах предаването от 16 Април на Милен Цветков ALTERNATIVATA. Това предаване все още е достъпно в Ютюб. Съветвам ви да го гледате.Според мен Тиквата е виновен до доказване на противното. Само 3 дена след подновяване на работата на Милен се случва "този случаен инцидент". Не броя неговото първо предаване защото бе онлайн лекция на български лекар в САЩ.Тиквата трябва да приеме много сериозно този случай и да изясни всички подробности как в ситуация практически без движение се получава това.

123

Анонимен

преди 4 години

Наркоманът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром Карнобат Десислава Николова ! с кеф да го убиеш долния наркоман !

122

Анонимен

преди 4 години

До DavidТрябва да попитаме:Десиславо мари проста,кой ти даде поста?Слага ли се на висок пост такава, която не е в състояние да възпита един ке.леш, но му купува мощна кола и му осигурява достатъчно пари наготово, за да може той да си купува дрога и да си вее байрака из София?Едва ли този ни.как.вец име и един ден трудов стаж през целия си досегашен кратък и жалък живот.

121

Анонимен

преди 4 години

Тежка съдба имат критиците на нашата мафиотска власт...Все им се случва нещо и все е случайно...

120

David

преди 4 години

Наркоманът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром Карнобат Десислава Николова.

119

Анонимен

преди 4 години

Човек казващ истината.

118

Случаен минувач

преди 4 години

Убиха го. Българската мафия го уби. Тя е по-страшна и по-ужасна от сицилианската!

117

anonimna

преди 4 години

До АнонименAz razbiram che si mnogo prost i otkade nakade reshi che mi e do teb???? Prosto ti kazah niakoi istini .... i oshte bih ti kazala, no niama. Ptosto zapomni, tova koeto ti napisah predi malko. Leka vecher,

116

ББ

преди 4 години

"Маските са за да мълчите,не за да ви пазят!"..ще ни липсваш пич

115

anonimna

преди 4 години

До АнонименTi si mrasnik! No znaesh li i na teb moje da ti se sluchi, kogato stanesh neydoben za vlasta.

114

Вуйчо

преди 4 години

Със сигурност трагедия. Със сигурност не го е заслужавал нито той, нито някой друг човек... но се случват такива неща, животът е суров и рано или късно си отиваме по един или друг начин. Може само да се радваме и ние, и близките му, че 53 години е бил с нас. Дано е бил добър човек, не го познавам лично, моля се за него. Живи и здрави - яжте, пийте и си носете новите дрехи.

113

Анонимен

преди 4 години

Беше неудобен за власта, защото бе кадърен и не си мълчеше, та затова го махнаха го от ефир! Мир на душата на на починалия!

112

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

джипа убиец е бил управляван от КРИСТИАН АСЕНОВ от ДЕСИСЛАВА ПЕШЕВА комерс съдружници на ВИН ПРОМ ПЕЩЕРА

111

Анонимен

преди 4 години

Бог да те прости, Милене и да накаже тези, които те поръчаха.80+ км/ч без спирачен път , трябва да си пълен ***, за да повярваш, че е случайност, особено след последните му предавания

110

Анонимен

преди 4 години

ЗА МОМЧЕТО КОЕТО ГО Е БЛЪСНАЛО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕЧИЕ СИНЧЕ КАРАЛО АУУДИ КЮ СЕДМИЦА ! Докато гонят ченгелите баби и майки с колички от паркове и градинки ,всеки с жълто на панталоните фучи ,шмърка и трепи .

109

Анонимен

преди 4 години

Наглец с чувство за безнаказаност и осъдено пиянде шофьор е убит от себеподобен. Ежедневие. Следващия моля.

108

Развали се празника

преди 4 години

на всеки нормален човек... На всеки от нас Милен Цветков ни е влизал в дома. С предаванията си.Беше рядка амалгама - можеше да води сериозни теми, но с чувство за хумор, което ги правеше лесно смилаеми дори за прости хора.Уж има много такива водещи, уж е лесно. Уж ВИТИЗ бълва кадри. Ама едно вечерно предаване по БНТ не могат да направят 20 години.Той можеше да го направи, защо го дадоха на това недорасло гръцко момченце?Лека му пръст.

107

Анонимен

преди 4 години

Не ми забранявайте да се разхождам в парка, а забранете на наркоманите и пиянките да шофират. От такива се умира по често.

106

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски каза, че не е поръчка. Стойте вкъщи на 2 метра един от друг