13

Христо Христов

преди 4 години

Лошата Унгария имала на под 10 милиона 2000 респиратора и планирали 5000.Добрата холандия имали на 17 милиона и половина 1400 респиратора и планирали 2400.Ценности.Вън от ес на чонекомразците!

12

Анонимен

преди 4 години

Като чета премъдростите на че.рве.ните ***, благодаря на Бога, че БСП не е на власт сега.

11

Щаба

преди 4 години

А ние - след 2-3 седмици

10

Анонимен

преди 4 години

До ха хаСмешкооо кой имал национална стратегия?Рашките ли? Хамериканците ли?*** кви 70% бе дурак?САРС и МЕРС колко % го преболедувха?

9

Анонимен

преди 4 години

пикът ще е след 2 седмици - познато

8

KamKam

преди 4 години

До "До две"Много добре казано и напълно вярно.Никой не знае,"Стреляне на посоки"Да, при нас се предполага че ще има най -много заразени около Великден,но те ще се отразят в статистиките като развият симптоми и се тестват-5-14-21 дни след Великден.Вероятно същото се предполага и за Унгария.Това обаче са предположения,модели ,които имат много неизвестни както в България така и във всяка друга страна .

7

Анонимен

преди 4 години

хахахсхсй пика го чакали на 5 май!Пълен цирк!Сега стана ли ви ясно овчици че всичко ще продължи докато се изядем един друг!В САЩ хиляди хора са по улиците с оръжия на гърба,в Румъния полицията бяга след като хората почват да ги замерят с камъни!Надигнете се българи отнемат ни правата и свободата!Колкото си мислете че ще ходите на море и набарове и дискотеки....е няма да ходите!Не се заблуждавайте че ще свърши!Никой не затваря планетата ей така за вирус!Не гледайте манипулаторите/телевизори......

6

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 2Смешкооо, ние няма да минаваме през вируса. Ние ще го глътнем, и не за друго, а щото сме ние и точка

5

До 2

преди 4 години

Бъди сигурен, че това, дето Орбан го казал, нищо не означава! Голи догадки като навсякъде, да се подхранва някаква стабилност за известно време, и после пак и пак...И недей си мисли, че нашите тука не знаят какво да правят, пък другите, видиш ли, знаят! Навсякъде е стрелба напосоки засега!

4

Анонимен

преди 4 години

Ще гледаме страданията на нашите евроатлантически братя, как минават пики, спатии, карета и купи.Няма друго зрелище, няма футбол, няма олимпиада. Има коронавирус чалга тоук шоу.

3

Анонимен

преди 4 години

Унгария иска дясна диктатура.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, България кога го очаква ? Питам понеже Адът не се състоя по Великден, както всички вижаме.И пак ще кажа - България е единствената държава в света, която няма национална стратегия за борба с коронавируса.Другите държави знаят какво правят.Броят на починалите там да не ви заблуждава. Без жертви и ние няма да се разминем.В Унгария знаят, че пика ще е около 3-ти май. Това означава, че към тази дата унгарските вирусолози очакват над 70% от населението вече да е преминало през вируса.А, ние ?

1

Анонимен

преди 4 години

А наш Тиквун колко респиратора ще осигури ?