37

ikar

преди 4 години

До анонименХората са различни. Гледах баща ми до последния му час. Въпреки зловещата диагноза, която той знаеше, не е проявявал капризи или претенции. Беше си такъв, какъвто го помнех от малка. Единствено, когано наближи 88 години, започна да забравя някои неща, а имаше феноменална памет.

36

Анонимен

преди 4 години

Е и там ако не са изритат ,управляващи света се е обърнал с краката нагоре

35

Анонимен

преди 4 години

Очакваше се. В Англия има старчески домове и такива като затворени мини селца с гледачки ,всичко зависи от сумата ,която възрастните внасят.Някои се грижат за възрастната си рода ,но в замяна те трябва да продадат къщата си и да дадат парите на този който ги гледа -сина/дъщерята.При това,поне три пъти в седмицата - мед.сестра посещава възрастния.Този който го гледа, следи само дали на време си взема хапчетата,приготвя храната, води го при доктора и т.н.

34

ivailo

преди 4 години

Ми то това са главно жертвите на това вирусче, 80-90 годишни, и (или) с по 2-3 тежки съпътстващи заболявания.

33

Неграмотност

преди 4 години

Цифра, число... Защо не се върнеш в първи клас?

32

До 30

преди 4 години

Излиза че като ти набучат една тръба в гърдите е по-вероятно да умреш от инфекция. Тъй че пий чай в къщи, прави си гаргари в къщи прави си разтривки в къщи. Стигнеш ли до онези. Бай бай май лайф гуд бай.

31

До разузнаване

преди 4 години

От контра-разузнаване. Рапорт даден. Рапорт приет.

30

гл. шеф

преди 4 години

От. Гл. шеф. на тайно разузнаване вписваме ви на. всички честит празник на всички. не съкрешавайте повече. никога не вдигайте ръка нат Румен защото виесте всички против румен. колко години психически термози. Срещо[ румен] срамота.]

29

Анонимен

преди 4 години

Брекзит бере плодове...

28

защо

преди 4 години

Няма места в болниците/обдишващи апарати/. Затова са рестрикциите. Да се върви плавно.

27

Щото

преди 4 години

В Италия и Испания е по-различно ли. Или САЩ. Близко до ума е. Затова е това масово заразяване и масово постъпване е болница и масова смърт. Здравните системи се изтопват. Всичко отива за заплати и за скъпи джаджи. Масово здравеопазване няма.

26

Анонимен

преди 4 години

Какво става по тези старчески домове? В Испания било същото в такива институции.

25

Анонимен

преди 4 години

Точно както прави щаба и правителството : плашите ни всеки ден или може би искате да ни покажете че ние сме по-напред от останалите ...хайде дайте по позитивно вече ни е страх да пуснем телевизора или да четем по форумите какво казва правителството през час !

24

Анонимен

преди 4 години

До ВСЕКИ ПО РЕДА СИ 23Ааааа, зависи колко си богат.За нас ИМА радост, за вас НЕ.

23

Анонимен

преди 4 години

В западните демокрации старците не са на почит.В Швеция изобщо не ги лекуват от короната, в Англия ги оставят да мрът като *** след "Райт" по старческите домове.........Абе "ценности" на демократи......

22

Анонимен

преди 4 години

Затова старческите домове не трябва да са пренаселени. Броят на възрастните трябва да е максимум 6-7 човека в отделни малки къщички.

21

ВСЕКИ ПО РЕДА СИ

преди 4 години

До анонимна 18НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРОПУСНА И ЗАБРАВЕНВСЕКИ ОСТАРЯВАИ ТОВА ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИВ СТАРОСТА НЯМА РАДОСТСПОМНИИ СИ КОГАТО ОСТАРЕЕШ

20

Старостта

преди 4 години

не е по желание - освен ако не си млад самоубиец. След 65 те налягат маса болести и една от тях е деменцията. Мозъчните ти клетки отмират с милиони, невроните престават да изграждат синапси, постепенно започваш да забравяш елементарни неща, а след 80 - ако доживееш - помниш само някои от собствените си потребности. Не можеш да искаш от стар човек да бъде общителен и добронамерен. Природата го смъква до позицията на оцеляващ. Всички наоколо са врагове, които искат по-скоро да умреш...

19

Анонимен

преди 4 години

Британските пенсионери масово гласуваха за Брекзит т.е. за по високи пенсии обещавани щедро от рижавия водач. Ето че обещанието на Джонсън вече се случва, след 2 месеца останалите 30% пенсионери ще получат двойни пенсии.

18

анонимен

преди 4 години

На когот не му харесва сайта, има богат избор. Мненията са различни и сравнително рядко има подобни гении като в Блиц и Пик!