346

Анонимен

преди 4 години

Вирусът изчиства нациите.

345

Анонимен

преди 4 години

Дъртите да се въоражат с маски и ще се спасят първи в отвъдното.

344

Анонимен

преди 4 години

Който не работи няма да яде. Скоро.

343

Анонимен

преди 4 години

Май почва да ви харесва, само бой и скубане под мишниците.

342

Анонимен

преди 4 години

Който не е разбрал...Първо : Няма имунитет от вируса след боледуване... Второ : Който е излекуван може отново да се зарази и да заразява други хора Трето :Ако се разчита на ваксина ще трябва се чака поне година и половина.Четвърто: Няма... досега открито ефективно лечение и лекарство...Пето: Няма значение каква е възрастта за да има фатален край.Шесто: Този вирус няма нищо общо с грипа... Седмо : С папагали... НЕ споря...

341

!!!

преди 4 години

Майтапчийски да дойде в ***,халата в Сливен да види какви купони се вихрят в момента там.Болницата обслужва само тях,а ние ще плащаме.

340

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 359Излез и ти на протест бе.Да ти се посмеем малко.

339

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)А с какво трябва да се ангажира научната общност?Нима не и е това работата?

338

Анонимен

преди 4 години

Германците излязоха на протести, хем не им забраниха спорта на открито, разходките в парка и т.н

337

(-_-)

преди 4 години

Добре, да приемем само за секунда абсурдното твърдение, че след като хората преболедуват могат да се заразят отново.. В такъв случай има ли смисъл цялата научна общност да се ангажира с разработването на ваксина??Абе може ли да сте толкова облъчени, че всякаква логика и разсъдък да се изместят напълно от примитивни инстинкти? Оказва се, че може. Нарича се масова психоза. Тя парализира способността за анализ и критично мислене. Здравия разум отстъпва на групов натиск и безумията взимат превес..

336

Берлин

преди 4 години

Територията не мога да я мисля. Сайонара

335

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 351Браво!Заработи си копейките дори и на Великден.

334

Анонимен

преди 4 години

Ще има ли извънредно включване на полицая от Сен Тропе?

333

Анонимен

преди 4 години

Генералчето е жалък ПР продукт на герб, с някаква илюзорна надежда за победа в президентските избори.Въпреки че плешивото нарцисче каза, че политиката не го блазни, ще видите, че ще е пръв кандидат на лойко и компания.Все пак не е като да не си променя мнението сутрин, обед и вечер.По което, между другото, си прилича с ментора си.Рабира се шанса за успех, ще е колкото и на лейди ЦЦ.

332

SWAN

преди 4 години

Вирусът е пуснат и оставен да се разпространи нарочно, като всички мерки против него на всяко ниво от разпространението му по света, се вземат единствено когато от тях няма ВЕЧЕ никакъв смисъл!А целта от пускането на вируса е ДА ВИ ЗАДЛЪЖНЯТ - дори когато Ви спасяват или Ви помагат, е с ПАРИ НА КРЕДИТ ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ !!!Честит Великден на всички Гои! - и не преставайте да вярвате в чудеса, докато Ви оправят непрестанно!

331

Дракула

преди 4 години

Ловците на вируси

330

Анонимен

преди 4 години

Като цяло Майтапчийски е неприятна личност! Външният му лик е не по различен от 50 годишен руски хладилник Мраз,умело кръстосан с хитлеристки есесовец! За разлика от германеца обаче,Майтапчийски е ревносте защитник на ромеите и върла натовска ***! Е как питам аз мога да изпитам симпатия към плешивеца,който всекидневно ме плаши с трупове,морги и всичките мъки на Ада?!! Днес е светъл ден,да оставим дявола на заден пкн и да почетем Божието Възкресение!!!

329

Анонимен

преди 4 години

Изкараха платените плашила с докторски дипломи дори и за Великден! Важното е хората да бъдат плашени и противопоставяни едни на други. Грозно!Но не бива да се оставяме на смазаната медийно-правителствена машина. Бъдете щастливи въпреки всичко! Истината рано или късно побеждава!Христос Воскресе!

328

Анонимен

преди 4 години

До без имеБлагодаря! Спести ми доста писане... Много точно си го разбрал и описал.

327

Анонимен

преди 4 години

Какво да чета бе, глупи? Как оздравеките нямат имунитет ли?