406

ББ

преди 4 години

До Ганьоа много бъркаш,те така си изкарваме над 1300 г.проблема е в политическата ни класа,все неграмотни и алчни бандити..чуждопоклонници,кланящи се на долари,къщи в чужбините,лукс живот,осигурен с кражби убийства,несправедливи закони обслужващи шепа хора,затварят училища и държат хората неграмотни и гладни,вменяват ни,че не ставаме за нищо...верно ли?..та как така сме оцеляли щом сме "матрял",никакви офшорки и схеми няма да ви спасят..справка Историята еднокнижници

405

Завърнал се

преди 4 години

А МВР ще ни плаши с актове от по 20 лв. Смех, бате.

404

Светлана Симова

преди 4 години

Генерале искам ти да си жив и здрав и народа ни аз страшно симпатизиран на теб

403

Анонимен

преди 4 години

Тестовете са много малко.Ако се направят достатъчно тестове болните ще се окажат мн мн повече.

402

Данчо

преди 4 години

До Emigrant *** промит, никой не казва че тоя цирк е на локално ниво, напротив - спряха икономиката централно и разиграват сценки на глопбалйно ниво. Навсякъде се манипулират данни, има някаква зараза но е далеч непропорционална на "мерките". А сега слагай наморника и се надупи да ти измерят температурата, понеже така ти казаха по телевизията и си лягай. ***.

401

Анонимен

преди 4 години

този вирус е поредния пирон в ковчега на България, след него неминуемо ще има голяма безработица, което ще доведе до още по-голяма емиграция на Запад. ще останат около 4 милиона, основно пенсионери и роми/турци, тук таме по някой млад българин.

400

Да допълня...

преди 4 години

Я си представете в тази страшна обстановка ,Корнелия на чело на държавата. Мама мия !

399

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

398

Emigrant

преди 4 години

Данните за Испания от днес,на страницата на проправителственият вестник Ел Паис.20 453 умрели дотук,195 944 заразени,77 357 ождравели.Понеже един човек питаше по надолу какви са данните за момента.Умрелите за денонощие 410 човека.Някакво си грипче,таковънка,както при вас в БГ!!На Бойко и на Мутафчийски трябва да им целувате ръка от 3м. разстояние!

397

Анонимен

преди 4 години

Ще има анти-ББ избори, ще му го забият здраво заради папагалстването. Веднага тръгна да се среща с малкото си опоненти от лекарските среди да ги убеждава да не нарушават реда като казват "Пуснете хората в парковете и планината, това е здраве" и "Направете масово тестиране за да разберете реалното положение" и "Не трябва здравната система да работи само за короната има и други болни". Така че на българина му е много здрав чипа да показва среден пръст на който трябва!

396

Ганьо

преди 4 години

Ей чета коментарите и просто си затвърдявам мнението за българина: злобен,недисциплиниран, не много интелигентен в 90 процента от случайте, адски завислив и ако може ще "изяде" другите. Еххх какъв купон ничака в бъдеще, с тоз манталитет, оправия никога няма да има, независимо кой ни управлява

395

Emigrant

преди 4 години

До 397Не съм бягал на никъде г,лупако самодоволен!Махнах се от такива г,ниди като теб,дето ми пиха кръвта половин живот!Реших че другата половина от животът си е моя и трябва да си я употребя както на мен ми харесва,а не да чакам оценка от и,зроди като теб!И не сбърках!!

394

Анонимен

преди 4 години

Изследват се само контактите и журналисти, депутати. Щото тия последните ги обичат всички, има за какво да се тревожат.

393

Анонимен

преди 4 години

26 000 теста за 7 милиона население.А ако бяха направени 260 000?Какъв ли щеше да е резултата,а генерале?

392

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 412 Защо ? Пак ли ти се е приискало да видиш ковчези.Май си извратеняк ,дето не се плаши от нищо , докато те налази Ковида.

391

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Няма ли да покажат пак ковчезите от Лампедуза , земетресенията в Италия или урагана Катрина ?

390

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Идилия ? Ами като се провежда ,,КОМАНДНО ЩАБНО ЗАНЯТИЕ ,,и народа вижда демагогията и лъжите . Видя ,че седни качествени ,отговарящи на стандартите маски ,не можаха да пуснат в аптеките ,та стигнаха да шалове и тем подобни .

389

Анонимен

преди 4 години

До Emigrant И колко е смъртността в Испания за година ? Или за ден ?

388

Гешо Кълвача

преди 4 години

Много

387

аз-ът

преди 4 години

До АнонименСидеров... Спирай се, че ще стане 150 000 гаранцията...----Харизанов, споко че преди години те биха да не стане пак нещо....