17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОтговора не пасва на поста. Нещо не се връзва. Що така?Ти Си много умен! Я да ми го разясниш. Ако не искаш - значи си много *** нашмърканяк.

16

И друго да кажа:

преди 4 години

"Птичките божии" са изчадията божии! Ти го разбирай как искаш!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Явно си откъсната (самостоятелна) бойна ИНЕТ-единица. Нашмъркан? Напушен? Или си обикновен ******ст? Да кажеш на баба ти да ти запали една свещица да ти е на късмет, че си мноо зле, да знаиш.

14

Блокирал съм ги!

преди 4 години

Доколкото можах! Друго не мога да направя с наличните ресурси и материали! И престани с тия работи, че само разстройване птиците! Много хубаво си пееха и пак ще си пеят! Ама тия птички божии ще млъкнат скоро ми се струва!

13

Анонимен

преди 4 години

До 15Не позна! Прати възелина на православните попове че да те споменават докато благо пъшкат! И на мюфтийството прати, там също го ползват често!

12

Личният Ти Доктор

преди 4 години

До Уонко НормалниятПак не си си пил хапчето. Ще ти прибера PC-то. Тук, в Карлуково, не толерираме пациенти като теб! Дето не спазват режима! И ТВ-то ще ти го спра, щтото явно гледаш само партийни предавания и реклами!

11

Уонко Нормалният

преди 4 години

Благодарен Огън слезе! Еврейската шегичка е готина.

10

By Ой

преди 4 години

Неверниците почват да се кръстят при първата турбуленция. Някои се напикават. Други после искат дапалят свещи и в барутен склад... Това е живота. Явно тези, които пишат простотийки тук са хем не съвсем неграмотни (щом могат да пишат), хем не особено умни, щом реагират по този начин.

9

Анонимен

преди 4 години

До 9 От попска религия боли дебела кратуна! Вярата в Бога не е религията - попска измишльотина! Двете понятия са като маслото и водата! Кой ли още вярва в КДС-Христа попски бивши слушалки?

8

Анонимен

преди 4 години

Ще ни бъде! Щом и тази година е слязъл Благодатният Огън! А напушените тролчета тук просто след малко ще идат да ударят още по едно (ако са имали стотинки да си го купят) и ще почнат да пишат още по-неграмотно.

7

~ IC -|- ∆

преди 4 години

Първо, светъл предстоящ Великден! Науката и религията могат да вървят ръка за ръка! Религията е душевно обогатяване, а науката е умствено обогатяване! И ако се следват двата принципа духът и мисълта са обогатени! Това те прави добър, научен пълноценен човек!

6

илитерати

преди 4 години

Ей,атеисти сте си и такива ще си останете ! Не според поверието,а според преданието! Има огромна семантична разлика !

5

Анонимен

преди 4 години

Когато свърши Фосфора, това щее последният ден на човечеството.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо по толкова гро, зен начин лъжат нас Вярващите. И това нее от вчера а в продължение на десетилетия. Юдеите за какви ни мислят за бавно развиващи ли се. Огън слязъл от небето. По умно нещо неможаха ли да измислят.

3

Ристу

преди 4 години

Използва се бял фосфор, който се самозапалва при контакт с кислорода от въздуха. За да се забави този процес, фосфорът се разтваря в подходящ органичен разтвор. Разтворът се изпарява за около час, като времето за изпаряване може да се контролира с изключителна прецизност. И ето така се пали Благодатният огън.

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Според старо поверие, ако Благодатният огън не слезе на Велика събота, това ще е последният ден на човечеството----ако газта много поскъпне -може и това да се случи!!

1

Ей

преди 4 години

Ей роботи 2020 още вярвате в глупостите на лудите