37

Анонимен

преди 3 години

До House M.D. 39Зипо или Имко - това е въпросът!Ронсън с фитил! :))))))))))))))

36

Имам идея ....

преди 3 години

Прекрасна при това. Мисля да напиша книгата Библия 2.0 ..... Книга на книгите ....всяка страница ще бъде от многоточия ....................................................................................И нито една друга дума. Демек! Напишете си каквото искате! Вярвайте в каквото си искате!Бестселър за дописване, като книжките за оцветяване, но още по-абстрактно!!!!

35

Казал ви някой ...

преди 3 години

Държал някой нещо и всъщност като се замислиш това, което държиш оковава теб не тоя от който си го взел, откраднал, задигнал, купил ... Виж оръжията да си държиш е друга работа!

34

Анонимен

преди 3 години

Поне в тея времена да си признаят кой дращи с кибритчето тоя огън !!!!

33

И стигаш до идеята

преди 3 години

Че живота е органичен, а не линеарен. И че това е прекрасно спретнат и невъзможен план за тиха и невидима културна инвазия над целия свят с цел тормоз над хората и контрол. Че даже и точна бройка написали напушеняците колко ще оцелеят след страшния съд! Това е машина за смърт бе ***! И принципно нямаше да ме засяга ако не ми се бъркат всеки ден на работа, ама не засяга ....

32

Анонимен

преди 3 години

Хора, не прекалявайте с треволяка! Много сте оплели кълчищата! Пишете като за последно простотийки!

31

42

преди 3 години

И другото - да четеш глупости не е престъпление, виж да им вярваш1500години това май влиза в графата престъпно невежество.И не може да водиш война с враг, който не познаваш.Направо е престъпно като знаеш,че само с парите за една година от тая глупост роботи вече щяха да строят комплекси на Марс.И к'во като е угаснал!Има достатъчно вода за поддържане на колония!И ресурси достатъчно да стане един огромен парник!Тъй че кво да си кажем, освен, че всяка глупост има си време да стане цивилизационна WC

30

Анонимен

преди 3 години

До 38 Ислямът е възнакнал след християнството. Четете моля преди да пишете.

29

Анонимен

преди 3 години

До Аз не отричам!Кажи нещо за резонанса, че ми стана интересно.

28

House M.D.

преди 3 години

Зипо или Имко - това е въпросът!

27

Анонимен

преди 3 години

На някакъв евреин трябва да празнуваме празниците му от какъв зор.25.12 раждането му1.01 обрязването муа според както дойде умирането и уж възкръсването на същия евреин.Евреите са прави да се смеят на християните.

26

40

преди 3 години

И да ви кажа алтернативните източници и разкопки твърдят една съвсем друга история. И тъй като историята се пише от победителите, а не от завоюваните от писаници трябва да се каже,че сте в преломна точка на тая глупост отново 500 години по-късно и ще кажа,че тия *** чак тоя път трябва да бъдат прерязани, че достатъчно тормоз на другите.Заради писаниците и мъдростите на някакви напушени козари дето даже са викали писари. Тия са змии бе бате.Бога е паяк дето омотва. Таралеж тряа!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Явно си християнин, но сигурно не знаеш, че християнството е създадено в основа на юдаизма и исляма. Аз съм атеист.

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи неграмотен ли си? Пише се "официална", а не "офицялна". Но ти откъде да знаеш... Нали образУванието ти е подходящо. С колко си завършил 4-ти клас? Межди Е и ПИ?

23

Анонимен

преди 4 години

До Обяснявам:Я дай източниците на теорията си, че нещо почвам да си мисля, че са те изпуснали от Карлуково.

22

Анонимен

преди 4 години

Този споменатият в статията е бил евреин и е вярвал в няколко бога, като главният е бил Йехова. А след това е създал някаква секта, която след векове става офицялна религия на определени народи.

21

Тая религия:

преди 4 години

Трябваше да си ходи преди 500 години и вече е камък на шията на цялата цивилизация. Ама ваша си работа да поддържате тази система за контрол!

20

Обяснявам:

преди 4 години

Тая религия беше сглобена набързо от пет различни източника поради някаква случка, която наистина се е случила, ама е толкова преувеличена, че няма накъде. И как препогребване се е превърнало във възкресение! Ако толкова те интересува Паола Шулц Дева Мария или Исус Христос костите му са в един израелски склад! Последователност на събитията: изнасилване от израелски тузар, раждане, поумняваме, претенции към тати, смърт, препогребване!

19

Анонимен

преди 4 години

Докато има кибрит и запалка ще има огън.

18

Българин

преди 4 години

Виждам, че дявола вече е превзел много от сърцата на миряните. Винаги имайте вяра в чудото. Не е необходимо да има камери, за да повярвате. Виждате ли електромагнитните вълни, които до преди само 200 години не се е знаело за тях? Не, но ги има. Виждате ли как една квантова частица от вълна се превръща в частица? Не, но този процес го има във вселената. Вселената е необятна, необяснима, но все пак в нея разум има. Ако всичко е създадено на късмет, значи може всичко на изчезна на късмет.