42

Анонимен

преди 4 години

Русия е на второ място по брой на проведените тестове след САЩ. Германия е на трето. А ние сме малко преди Руанда, както се полага на една африканска страна.

41

тя

преди 4 години

Който си няма генерал Мутафчийски така ще страда с много заболели !

40

Анонимен

преди 4 години

Кому е нужна тази никому не нужна статия, освен за материал на антируските ***, но ако имате малко честност ще видите че човека дето обеззаразява е с костюм, а у нас лекарите дори нямат оборудване

39

Информативно

преди 4 години

До ГфгфOт там ли пишеш?

38

Хихи

преди 4 години

Русия е тъмна Индия.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Пий си хапчетата редовно или се откажи от рублите дето ти плащат.

36

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което се прави в Русия е за Русия, а всичко, което де прави в америка е против Китай, против Русия и против всеки, който не им харесва.Там е заровено кучето.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Ами ти сам влизаш в ролята на изтривалка с твоето русофилство.

34

Анонимен

преди 4 години

В Русия вируса не е с корона а със сърп и чук.

33

Анонимен

преди 4 години

ние като изтривалки на краваршингтон всеки ден трябва да плюем по руснацитетака е с колониитеайде не се офлянквайте по-смело

32

Справка

преди 4 години

Русия не е само Москва и Санкт Петербург, където здравеопазването е на високо ниво. Не така обаче е в много области. За тях статистика или няма или не се съобщава действителното положение. Всички знаят, че властите имат навика да крият истината. Така, че поживьом увидем.

31

Анонимен

преди 4 години

Много,Много,само Седем(7)пъти по малко болни отколкото има само в Ню Йорк!

30

До 33

преди 4 години

На теб пък кой ти каза,че единствените които публикуват точни данни са САЩ?

29

Анонимен

преди 4 години

До пущиняк А ти откъде разбра че са направени 1500000 теста в Русия, като техния брой е държавна тайна? Единствените които публикуват ежедневно колко теста правят са САЩ.

28

Анонимен

преди 4 години

До пущинякдалеч под 1,5 млн излседвания са, но не това е важното, там има регионни където все още почти не се правят изследвания и най-обезпокоителното е че ползват доста неточни техни тестова, и това го казва не кой и да е, а най-верния им приятел Лукашенко на Беларус вчера

27

Анонимен

преди 4 години

И там ще стане зле забавиха се ммого с мерките. Но пък после наваксаха... Трябва скоро да стигнат върха и да слязат. В тея времена няма повод за радост или политика... Всички страдат еднакво.

26

пущиняк

преди 4 години

Само да светна разбирачите, че в Русия са направени 1 500 000 теста за коронавирус, може би и затова бройката на заразените нарастна доста. Така- да видим сега дали нещата при нас са реципрочни! България по паселение е по-малка от Русия 20пъти! Елементарна математика- делим горепосочената цифра за Русия на 20 и получаваме 75 000. В България обаче направените тестове към 14.04 са 18 500. Сега да са максимум към 25 000!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Споко има време това да го видиш и у нас 1-вия случай в Швеция беше още средата на февруари месец преди нас, ако мислиш че карантината ще свърши работа жестоко се лъжеш, колкото и ограничения да налагаш винаги ще имаш "спящи" огнища, които след премахване на ограниченията ще избухнат отново, пример Сингапур и Япония, а и Китай са се запътили на там, оня ден ревяхва на руснаците че над 300 китайци посещавали приморския край се завърнали с корона, а според Масква там няма корона

24

Калеко Алеко

преди 4 години

Заразените в раССия са толкова колкото товарищ путин е преценил ... и то в маскава и Ленинград ... в останалата част на раССия може и да не са чували за Ковид-19, там най-вероятно го смятат за Лихорадка и го лекуват с бояришник ... !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Само товариш Путин може да се пребори с китайския вирус и да освободи човечеството. Проблемът е че засега той се крие в противоатомния бункер и от там излъчва телевизионни прояви. Като набере смелост и излезе от бункера това ще бъде и краят на коронавируса.