12

Ето как

преди 4 години

До Анонимен 13В Ухан направо забраниха парите. И са единствената страна погасила вирусът. Ще си затворят границите за нас да не ги заразяваме. А после ще ни се смеят и на колапса като държава заради мерките ни да затворим пътищата, парковете си и да спрем икономиката си, а да не забелязваме ръцете работещи едновременно с пари и храна.

11

Анонимен

преди 4 години

Главен виновник в 85-90 % са замърсените ръцеИ как бяха сметнати тези проценти? Данните за това колко дълго оцелява вирусът върху повърности и най-вече доколко остава активен, освен това са страшно противоречиви и са правени основно в лабораторни условия.

10

Сами сме си виновни

преди 4 години

До Анонимен 11Точно така. Освен това масово му пипат храната с ръце пипащи банкноти - разни дюнерджии, в заведения и тем подобни. Реакция от държава-0. А българинът само ако знаеше че заплахата от тоя вирус е най-малкият му проблем. Масово е с опaразитен мозък и затова боксува в калта от как се помни. Освен това е доста раков отново именно заради пaрaзититe. Разковничето на това защо във високо хигиенна Япония няма нито неадекватност, нито боксуване, а рака е рядкост.

9

Анонимен

преди 4 години

Така е ама българина не е свикнал да си мие ръцете.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТия в ресторантите.

7

Анонимен

преди 4 години

А кои ходят най-много с мръсни ръце?Сетете се от първи път.

6

славянин

преди 4 години

В такъв случай какъв е проблемът хората да се разхождат свободно в парковете ако не се здрависват и опипват!? Никакъв, но властта ни учи да свикваме на рeпресии, само че всеки ластик си има граница на растягане, след което се къса!

5

Смеещ се китаец

преди 4 години

Мръсните ръце са на второ място. На първо са ръцете боравещи едновременно с банкноти и храна. Нещо оставено в закусвалните в България.

4

Ямболски цървул

преди 4 години

Значи вече ще си мия ръцете!

3

отивам да варосам

преди 4 години

"За твърди повърхности разтвор на хлорна вар" - тъкмо се чудех как да дезинфекцирам мебелите у дома :)

2

Щирлиц

преди 4 години

Уточнете как се отразяват на вируса "правата на човека",важно е за бъдещите ..мм...избори.

1

Генчо Лорда

преди 4 години

''те са входна врата за проникване на вируса"-----Ааааа, има и друга врата за проникване.......на вирус!