269

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоЕстествено че нямат познат ! Всичко им е в главата, не казвам че няма зараза, но така го изкараха че да се редим като в казармата.Така и не разбрах мода от Днес, предостави ли ми видео доказващо "смъртоносната зараза"

268

ПроСоТо

преди 4 години

но наистина успяха да наплашат жестоко хората....Гледам ,че "двата метра" стават все повече от два..Хората стоят вече на 3-4 метра един от друг ,гледат се подозрително,разминават се на срещуположни тротоари..И как не?..-като ни облъчват денонощно с кошмарни "факти" като "бройка умрели" (все едно само от вируса умират!),товарене на некви трупове в чували и такива страхотии.СТРАХЪТ И ПАНИКАТА НЕ СА СПАСЕНИЕТО от вируса!!!!!!

267

(-_-)

преди 4 години

Тази статистика е изцяло невярна, защото се взимат под внимание само регистрираните случаи. Кои са тези случаи - по-тежките разбира се.. Останалите 80 или бог знае колко %, които са изкарали вируса без симптоми или с леки такива сякаш не съществуват!? Какво означава това? Накрая при едно сериозно тестване ще излезе, че смъртността е пренебрежително малка и съответно цялата тая истерия е безпредметна..

266

Анонимен

преди 4 години

Някой да ме светне- Столипиново колко бройки го населяват?А някой изследва ли ги?

265

ПроСоТо

преди 4 години

абе мнения секакви срещам тука...Обаче след като са кинат да прават "проучвания",нека попитат "електората" следното:-"ИМАТЕ ли ПОЗНАТ или роднина,КОЙТО ДА Е БОЛЕН ОТ "ковида"?И "Днес" могат да спретнат такова проучване..Нека да СПОДЕЛИМ и нашето мнение,защото тоя "вирус" е СРЕД НАС,не е на Луната.Защото от "штаба" могат да ви говорят каквото си искат..Зер ТЯХ нема кой да ги контролира!!!

264

Анонимен

преди 4 години

Още малко и племето ще изтрещи.Само още малко.И тогава Боко И Картофка ще се крият в планината но докопа ли ги побеснялото племе жална им майка.

263

Анонимен

преди 4 години

Новият герой на деня-професора генерал,който не пропуска да похвали правителството за взетите мерки(не се сещам за други,освен молбата/заповедта да си стоим вкъщи),още не е разбрал,че спасението беше да се затворят незабавно всички граници-въздушни и сухоземни и да се изследват приоритетно влезлите в страната от рискови страни,след което да се изолират в празните хотели,а не да се изпращат в къщи да заразяват роднините си.ТОВА НЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО!!!С какво се хвалите?

262

Анонимен

преди 4 години

Национален щаб,правителство-цял месец ви лъжат,че контролират заразата/ как може да се контролира въобще?/за да ги хвалят от чужбина и да ни показват колко са велики,за разлика от всички останали страни.Истината вече лъсна и се видя,че само в два ромски квартала има толкова заразени,колкото са в един голям окръжен град.А ако изследват всички?

261

Отчето

преди 4 години

Лъснаха им задниците на генералите , дето се правят на борци срещу вируса!За да се справиш с епидемията трябват не пагони и власт , а пипееее!Пипе в тиква има ли? Нямааа!Б.Б. само се фука , че спасявал народа , а се оказа , че тъй като НИЩО не разбира , шубе го е да взима строги мерки към пристигащи от чужбина и разпасаните софиянци и преди всичко , цялата МУ пара е на свирката ....нищо не се получава , хората болни и *** като мухи!

260

Анонимен

преди 4 години

Глашатая на Борисов.Излекувал ли е поне един пациент? Вирусулог е ама с бяла манта не сме го видели! Тия събития може да ги съобщава всеки!

259

Sane

преди 4 години

Пак отрано ръсите акъл. Държави къде по-богати се изолираха за да не умират хора, но в България са всички специалисти. Видяхме опита на Великобритания и Швеция, където вече има 1400 жертви. Стойте си вкъщи и оставете на специалистите да говорят. Ако нямате пари да преживеете два месеца, това говори, че сте много неграмотни финансово, но за в бъдеще ще се позамисляте преди да вземете новия айфон на лизинг. Та и от това има полза.

258

Анонимен

преди 4 години

Всеки нормален българин знаеше,че основните огнища на заразата е в гетата,защото там хигиената е най-ниска,а и много от обитателите им се завърнаха от чужбина и пренесоха вируса сред останалите жители,а също и в големите градове,основно в София.И властта го знаеше,но не предприемаше мерки,незнайно защо.Или може би знайно?

257

Пародия

преди 4 години

Тия вече месец и половина ни затягат бесилото и ни обясняват как ние сме виновни за всичко.Глоби,капепета,диктаторски закони,100 хил. безработни,фалирал бюджет,психясал народ,липса на елементарни средства за борба с вируса,разсипана здравна система и за всичко това сме виновни ние народа.Тия спасители никой не ги е молил да ни спасяват,ама те се натискат,а те даже не знаят какво правят....

256

Анализатор

преди 4 години

Новата тактика на властите в Стара Загора - местят катуна от с. Паничерево в инфекциозна болница в Стара Загора. Дотук с хвалбите, че контролират положението...

255

До 291

преди 4 години

Главния вирусолог обикаля страната като изоглавен,уж да контролира строежи от които нищо не разбира и ръси простотии ежедневно по телевизора,угоднически заобиколен от дежурните ***.На всичкото отгоре още не се е научил как да си слага маската.Сети ли се кой е той?

254

Анонимен

преди 4 години

С тоя темп до като придобием групов имунитет ще ни трябват 5 години

253

Ужас

преди 4 години

Този ВИРОЗ никога няма да изчезне, а ще остане да живее сред хората както сезонния грип.. Ваксина също няма да бъде открита, защото постоянно ще мутира.. Така че единствената "полза" от карантината е, че ще се предизвика световна финансова криза. Общо взето ще трябва да се научим да живеем и с тази болест, както живеем с много други.

252

Анонимен

преди 4 години

ето нещо за мислещи хора противоречието bg- бързи тестове (you tube)

251

Анонимен

преди 4 години

След кат много от заразените имат съпътстващи заболявания защо не ги лекуват от тях как заболели от известни заболявания по причини известни,установени механизми на отклоненията и развитията на заболяемостите от нормално съществуващите кат нормативи за нормални,благоприятни съществувания на органите в синхрон за организма както щяха да ги лекуват преди тоз вирус с обявена карантина след кат не знаят механизма му на съществуване и мутация с вредни действия в среди специфични за съвместими органи

250

Анонимен

преди 4 години

Контролирана бройка.Нарочно не ги изследваха,за да се окажат най-много по великден и ние да сме виновните.