289

вируса- катализатор

преди 4 години

До хмм...Само ускорява стари заболявания и не е епидемия!

288

Анонимен

преди 4 години

До преди 2 дни бяха 9 ...

287

хмм...

преди 4 години

Стига вече с тая манипулация бе! То даже и си го пише, че всички тия дето умират имат други съпътстващи заболявания, кой белодробно, кой диабет, или хипертония и ред други. Коронавирусът им идва в повече и хората не издържат и за това умират. Слаба имунна система, много други заболявания и за капак и тоя вирус ги довършва. Затова спрете се с това чудо и тая гигантска манипулация!

286

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Псевдо статистиката на псевдо Щаб-а е излишна за коментар!!!!!Зависи какво каже "вожда"----това се казва.......

285

до 307

преди 4 години

Браво типичен представител на ГЕРБ за неуспехите са виновни комунистите и всички които обичат страната си и са срещу унищожаването и са комунисти! Браво!

284

Анонимен

преди 4 години

Много индианец тук много нещо...

283

ПроСоТо

преди 4 години

във връзка с "297" :-Вчера едва успях да пресека улицата ..Толкова много коли фучаха по нея...И знаете ли?-половината бяха със софийски номера.Та какъв беше тоя "Номер на софиянката"?

282

Анонимен

преди 4 години

На някой тук не им изнася истината, че вожда им ги лъже :)

281

До Bg-тъпак

преди 4 години

Защо използвате безличната форма "ще стане така".... Кой го прави така? А и какво точно ще стане така? Нещо се губи основната мисъл. И "като цяло". Кое му е цялото? Може ли даде обясните. За информация несъм фен. Просто нямам какво да правя в момента и питам.

280

"Грипенов"

преди 4 години

Бъдете спокойни Калинки, той ви чака на завоя. Дразнете още хората. Много лесно ще стане. Ще струпа походните кухни с фасул на площадите, а вас ще ви изметат.

279

Анонимен

преди 4 години

Понеже скоро пак ни излъгаха, че Германия взима пример от нас за пандемията ето световно проучване кой как се справя...Класация за Европа: Германия, Швейцария, Австрия, Унгария, Дания, Нидерландия, Норвегия, Белгия, Финландия и Люксембург...За света: Израел, Германия, Южна Корея, Австралия, Китай, Нова Зеландия, Тайван, Сингапур, Япония и Хонконг. НИЕ СМЕ НА 27-мо място доста след Германия

278

BG-Гражданин

преди 4 години

Като цяло политиката на правителството по отношение на карантината е правилна, въпреки опитите на определени политически субекти и техните фенове по форумите да омаловажат положението и инспирират народно недоволство. Ще стане така, че въпреки взетите мерки и ограничения, пандемията ще се разрасне, ако се съди по поведените на ромското население, както и на тези софиянци които щурмуваха провинцията по Великден. Явно поведението определени български граждани не е в унисон с усилията на обществото

277

Волунтаризъма

преди 4 години

Ако някой помни, това се е случвало по времето на Вълко Червенков. Култа към личността на Вълко Червенков. Човекът бил Специалист по всичко. Някога преди 50 години една моя учителка обясни в какво се състои. Ами Главният Специалист по Всичко решил че колкото по-дълбоко се оре, толкова по-добра реколта. Починали да обръщат с плугове на дълбочина 90 см. Съответно нищо не поникнало. Значи Волунтаризъм имаме когато в условия на Култ към Личността отсъства Научен Подход към проблемите. Колко Актуално

276

хумор и сатира

преди 4 години

по време на чума когато, умират хора....

275

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че София бе затворена едва след като масово хора заминаха за провинцията, дава основание за предположението, че и ще бъде отворена бързо, за да могат те да се върнат. Или - по-вероятно - пълната блокада ще остане на думи, за по телевизора, а реално ще бъдат пускани на връщане подобно на заминаването.

274

Шапкаров

преди 4 години

Защо тоя манипулира!Има увеличаване на тестовете! И от там има повече констатирани заразени! Ако направите 100 000 теста,то тогава заразените ще се окажат 4200!! Ясно е че 2-3% от тестваните са положителни! Защо не казва тоя колко теста са направени!??

273

Анонимен

преди 4 години

Има един,който всеки ден ни плаши с трупове и морги,а в същото време една професорка е подсъдна,защото е казала истината за липсващи санитарни материали.Гешееев,засрами се,бе!

272

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 294Кой да ги изседва в Столипиново, то до оня ден немаше лаборатория в Пловдив, генерал Майтапчийски я откриваше два месеца, абе циркаджии

271

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!

270

-

преди 4 години

Изследвам 100 - намирам 20!Изследвам 1000 намирам 200!Олеле, със 180 човека е нарастнала заболяваемостта!!!Дали???